עבור לתוכן

מה תפקיד האפשרות Top Performance ב-BIOS?

Featured Replies

פורסם

חברה שלום,

יש לי לוח GA-7VAX של Gigabyte וב-BIOS יש אפשרות של (Top Performance (Enable/Disable. רציתי לדעת מה בדיוק תפקיד האפשרות הזו?

יש לי מעבד +XP 2000, שעובד ב 133X12.5. לפי מה שראיתי וכל מה שקורה כאשר אני מפעיל את האפשרות הזו הוא שה FSB עולה קצת ל 136 ובכך מהירות המעבד מתעגלת ל 1700MHz. האם זה כל התפקיד של האפשרות הזו או שיש כאן עוד משהו שאני לא מודע אליו?

בנוסף, Armageddon כתב באחת ההודעות האחרונות שלו שמומלץ לכבות אפשרויות כאלו ב BIOS - מה בדיוק אפשרות זו גורמת ש Armageddon ממליץ לכבות אותה ב BIOS?

תודה על התגובות.

פורסם

I didn't mean those options, I meant PAT enabling options in boards based on 865PE which can cause instability.

The only thing the option in your board does is use what they call "overclocked parameters", it might slightly increase the FSB and it might tweak the timings a little bit to gain some performance boost.

פורסם
  • מחבר

Armageddon, תודה על התגובה המהירה. כנראה שלא הבנתי את כוונתך בהודעה ההיא.

בכל מקרה כיביתי את האפשרות הזו כרגע (זה לא שייך לפורום הזה, אבל - יש לי בעיות יציבות - המחשב קופא או עובר ל stand-by ואז נתקע, סגרתי את האפשרות הזו ואני מקווה שהבעיה תיפתר, למרות שסביר יותר שמדובר בבעיה של ספק).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים