פורסם 2013 ביוני 812 שנים השבוע התחדשתי בטלויזיה LED של סמסונג לחדר.בהתחלה חשבתי לחבר אותה למחשב ולשמוע מהרמקולים שקניתי למחשב בזמנו (Logitech X-230).אני מאוד מרוצה מהצליל והבאס שהם מפיקים, בעיקר בווליום לא גבוה (פחות מחצי) - כל זה למרות שההספק שלהם די נמוך (32W)...אחר כך הבנתי שאני מעדיף להתחדש ברמקולים עם צליל יותר עמוק ועשירההתלבטות שלי היא איזה מערכת לקנות?במידה ומדובר על 2.0, חשבתי על solo 6c. איך איכות הצליל שלהם, ולא פחות חשוב, איך הבאס?יש המלצות טובות ל-5.1?קיים סט רמקולים עמודים-רצפתיים טובים שנכנסים בתקציב? נערך 2013 ביוני 912 שנים על-ידי Wormy
פורסם 2013 ביוני 912 שנים בתקציב שלך, סולו 6 או 7. קרא את הביקורת באתר כדי להבין איזה סט אופטימלי יותר לתנאים ולדרישות.
פורסם 2013 ביוני 912 שנים מחבר קראתי את הביקורת שאנטולי כתבהבנתי שהן לסלו 6 והן ל-7 יש אלמנטים ייעודיים לצלילים הנמוכיםאין לי ניסיון ברמקולים 2.0 בתקציב כזה. השאלה היא האם העובדה שאין להם סאב בנפרד לא גורעת מאיכות הבאסים שהם מפיקים?כמו שכתבתי בהתחלה, יש לי x-230 ואני מאוד נהנה מהבאסים. האם אני ארגיש חוסר? נערך 2013 ביוני 912 שנים על-ידי Wormy
פורסם 2013 ביוני 912 שנים מחבר הרמקולים יהיו מחוברים לטלויזיה (שידורי הוט + סרטים מהמחשב)איזה תצורה עדיפה במקרה כזה? נערך 2013 ביוני 912 שנים על-ידי Wormy
פורסם 2013 ביוני 912 שנים מחבר אתה יכול להמליץ על מערכת איכותית כזו שנכנסת בתקציב שלי? עדיפות לרמקולים רצפתיים נערך 2013 ביוני 912 שנים על-ידי Wormy
פורסם 2013 ביוני 912 שנים לדעתי לך על שני רמקולים איכותיים.בעבר היתה לי מערכת 5.1 בחדר וסבלתי מאוד מכל הבלאגן שזה עשה בחדר. זה מפוצץ את החדר בכבלים. לדעתי זה מציק מאוד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.