עבור לתוכן

לוח אם עם הכי הרבה חיבורים SATA

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אני מחפש לוח אם עם כמה שיותר חיבורי SATA אני מעדיף שהלוח לא יהיה יקר מדי (יש אפשרות גם להזמין מחו"ל דרך newegg או משהו)

לא משנה לי אם זה תומך אינטל או AMD - סה"כ זה מיועד לשרת קבצים ללא רייד כזה או אחר

אני אשמח אם גם יהיה כ. מסך מובנה בלוח אם.

או לחילופין לוח עם כמה שיותר הרחבות PCIE + המלצה לכרטיסי הרחבה של 4 פורטים במחיר שפוי

מה עדיף ומה אתם ממליצים? תודה.

פורסם

אתה קונה רק לוח? אם כן אתה צריך להגיד לאיזה מעבד. אם אתה צריך גם מעבד (ומה עוד?) כדאי כבר לפרט הכל.

פורסם
  • מחבר

לא משנה לי המעבד.. אני אתכוונן לפי הלוח. לא משנה לי אם AMD או אינטל, גם לא משנה לי התושבת. אני אקח מעבד פשוט. סה"כ שרת קבצים ביתי

פורסם

החיפוש המתקדם ב- Newegg מאפשר לחפש לוחות אם לפי מספר חיבורי ה- SATA שלהם. הבעיה היא שצריך לבחור קודם את יצרן המעבד, כך שצריך לבצע חיפוש אחד ל- AMD ושני לאינטל.

אז הנה לוחות אם עם שמונה חיבורי SATA ל- AMD והנה עם עשרה עבור אינטל.

פורסם
  • מחבר

תותח ! לא ידעתי שאפשר לסנן שם לפי פורטים של סאטה.. פשש

פורסם

בפאנל החיפוש מצד ימין, בחר ב- Advanced. זה יאפשר לך לסנן לפי פחות-או-יותר כל פרמטר שהוא, כולל מספר חריצי PCIe, עם עשרה SATA זה לא מספיק.

פורסם

אתה יכול לקנות בנפרד גם כרטיסי הרחבה ל-SATA

פורסם
  • מחבר

יש לך משהו מומלץ אם כבר אנחנו פה בנושא?

כי האלה שמצאתי באיביי שעולים 40 דולר יש להם 4 חריצים - אבל - הם משתמשים באותו bus אז המהירות מתחלקת על 4 הפורטים. בקיצור כרטיסים לא משהו.

יש לך המצלה?

פורסם

אם כבר המהירות מתחלקת, לפחות שתהיה גבוהה - יש מתאמים שמתחברים לממשק ה-PCI-E, מהירות שיכולה להתחלק בכיף לכמות יפה של קשיחים.

http://www.ebay.com/itm/PCI-E-PCI-Express-to-4-Internal-SATA-II-Raid-Controller-Adapter-Card-For-JMB363-/360660587963?pt=US_Computer_Disk_Controllers_RAID_Cards&hash=item53f90bd5bb

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים