עבור לתוכן

שאלה לגבי כמות הזיכרון המנוצלת בכרטיס המסך שלי

Featured Replies

פורסם

היי לכולם..

החלטתי לבדוק את כמות הזיכרון של כרטיסי המסך המנוצלת אצלי במשחק BF3, במפה GULF OF OMAN

מבדיקת צריכת הזיכרון עם כרטיס אחד בתוכנת MSI afterburner הגעתי ל-1600 MB.

כאשר עברתי לתצורת קרוספייר באותה מפה, מבדיקה עם MSI afterburner צריכת הזיכרון לשני הכרטיסים הגיע

ל-3040 שזה כבר קצה גבול הזיכרון המוקצה לשני הכרטיסים.

האם זה צריך להיות כך וזה בעצם שילוב של שניהם ביחד או שיש כאן בעיה? הרי BF3 לא צורך יותר מ1800 MB לפי מה שהבנתי.

האם זה נכון שכרטיסי HIGE END צורכים פחות זיכרון במשחקים מאשר כרטיסי MID?

Xm4oli5.jpg

פורסם

3040MB של זיכרון לשתי הכרטיסים זה אומר 1520MB בערך לכל כרטיס.

מעצם הפעולה של SLI (או CF) כמעט אותו מידע קיים בזיכרון של שתי הכרטיסים. מסיבה זאת לא מתבצע scaling של נפח

הזיכרון במערכים.

פורסם

לפי הבנתי, ואולי זה תלוי בתוכנת הניתור עצמה, ב CF מדווח סכום ניצול זכרון של שני הכרטיסים בגראף אחד,

לעומת זאת ב SLI מוצג גראף ניצול זכרון לכל כרטיס בנפרד (למשל תראה 2 גראפים של 1.5gb במקום אחד של 3gb)

אבל אם זה המצב, נקודת המקסימום של הגראף שלך אמורה להיות 6gb. אתה יכול להגדיל את המקסימום בתוכנה ולבדוק שאתה באמת יכול לעבור את רף ה-3gb (אם תריץ תוכנה\משחק שינצלו יותר מ-1.5gb)

פורסם

כל כרטיס מעבד חלק מהתמונה וצריך לשמור על הזיכרון שלו את הטקסטורות.

בגלל שיש לו 3072MB זיכרון הוא חושב שהכול תפוס, למרות שבעצם הוא יכול לאכסן עוד על כל כרטיס.

כמו שאמרו ב-SLI זה שונה.

פורסם
  • מחבר

טוב מבדיקה עולה שיש באג בתוכנה, כאשר כרטיס אחד מופעל התוכנה מראה בשני גרפים את כמות הזיכרון המנוצלת לכל כרטיס,

וכשמערך הקרוספייר מופעל פשוט נעלם הגרף של ה-GPU USAGE וכמו כן גם הגרף של הזיכרון, מה שגורם לשני הכרטיסים להתחלק באותו גרף

זיכרון של כרטיס 1.

יש למישהו רעיות איך לתקן את זה ואולי זה בגלל גרסת הבטא ?

חוץ מזה מצאתי היכן אני יכול להגדיל את המקסימום של הגרף אך זה לא עוזר לי, אני רוצה שלכל כרטיס יהיה גרף

משל עצמו כאשר מופעל המערך.

פורסם

תחזור ל-2.31 ותעדכן אותנו.

פורסם
  • מחבר

חשבתי על זה, אך אני זוכר שהיתה בעיה עם 2.3.1 להחיל הגדרות oc בעץ עליית המערכת. אבדוק יותר מאוחר ואעדכן..

בדקתי ושינמכתי גרסה אך זה לא עזר, ברגע שמפעילים מערך חלק מהגרפים של הכרטיס השני נעלמים, בינייהם הגרף

של הזיכרון בשימוש.

יש למישהו רעיונות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים