עבור לתוכן

בנוגע למערך של GTX660.

Featured Replies

פורסם

האם המערך הזה יציב? הבנתי שזה נחשב לאחד המערכים היותר יציבים שיש היום, ואף יציב יותר ממערך של GTX460 אפילו, מה אתם אומרים? 2 כאלו: http://www.tms.co.il/product/12668, או שעדיף GTX770 יחיד ב-2200 שקלים?

מפרט עם מערך של 660 יקר בכ-19 שקלים יותר מאשר מפרט עם 770 יחיד, ובמידה וחושבים לעתיד - לא ניתן יהיה לשדרג כרטיס מסך במערך של 660, ואולי יהיה עדיף לקנות 770 יחיד ולשדרג למערך שלו בעתיד, התלבטות...

חלק אמרו לי שעם הזמן ה-770 יתחלש ויהיה מבוזבז לשדרג מערך בשבילו, כי לבצע מערך בשבילו יהיה כמו לבצע מערך של GTX650 כיום.

מה אתם מציעים לעשות? אמרו לי שמערך של GTX660 יהיה חזק בכ-15% לערך מ-770 יחיד.

תודה.

פורסם

לא, כבר אמרנו, ספק ה-ABPOWER שלך לא יחזיק את זה...

ועכשיו ברצינות.

למרות שמערך יהיה חזק מכרטיס יחיד, אני תמיד אמליץ על כרטיס יחיד (גם מחקת לי תגובה פעם על זה ששמתי מערך) למה?

א. צריכת חשמל. כרטיס יחיד יצרוך הרבה פחות חשמל.

ב. יעילות. מערך הוא לא יעיל, אף פעם אתה לא מקבל 100% ביצועים.

ג. תאימות. יש אפליקציות \ משחקים שלא יכולים לנצל SLI באופן טוב וייתנו ביצועים גרועים \ של כרטיס אחד.

ד. micro-stuttering שזו תופעה כמעט בלתי נמנעת במערכים, שהכרטיסים לא מסונכרנים ביניהם באופן מושלם, דבר הגורם למשחק להראות מקוטע, חרף מד ה-FPS שמראה קצב גבוה.

:)

פורסם

אין תופעת microstuttering בכרטיסים של נוידיאה, המחלה רק בדגמי AMD.

כל האלפיקציות הרציניות המודרניות, תומכות ב SLI אינהרנטית נכון לשנת 2013.

מפתחי האפליקציות כיום כבר מייצרות את התוכנה לשוק בו מקובל לעבוד ב SLI.

אני כן הייתי שוקל ברצינות עבודה ב SLI, אך רק באם יש בכך יתרון ברור על פני חלופה של כרטיס בודד.

במקרה של GTX660 SLI , זה אינו מציב ביצועים משמעותית עדיפים על פני GTX770, לא יותר מאשר 10-15% בממוצע

והמחיר זהה. מנגד צמד GTX670 מכסח לטיטאן את הצורה ועולה 30% פחות.

שאר החסרונות עליהם הצבעת אכן קיימים ועומדים לפני המשתמש, ויש להכין את המערכת מבחינת אוורור וספק כח כנדרש.

פורסם
אין תופעת microstuttering בכרטיסים של נוידיאה, המחלה רק בדגמי AMD.

איך הסקת את המסקנה הזאת?

זה ממש לא נכון, התופעה כיימת בכל מערך, השאלה כמה היא מורגשת, למשל במערך עם שלושה כרטיסי NVIDIA גם אתה תחווה את התופעה.

פורסם
  • מחבר

צפיתי בבנצ'ים וראיתי ש-GTX660 SLI חזק בכ-25% לערך מ-770 יחיד, הבנתי שמערך ה-660 הוא המשתלם ביותר כיום מבחינת המערכים.

ואני לא מדבר בנוגע למחשב שלי O_O זו שאלה כללית.

פורסם

אם ראית את כל זה והסקת את המסקנות לבד, ברכותיי!

ואם אתה לא צריך את זה, למה אתה שואל? כאילו, אין בזה דבר רע, אבל רבאק, יש גוגל ובנצ'מארקים שנותנים לך את כל המידע.

אם אתה לא בעניין של לקנות אז...למה?

פורסם

גם ב-SLI יש מיקרוסטאטרינג, נכון שזה יראה חלק יותר ופחות מורגש אבל קיים.

פורסם

לא על פי FCAT. שם אין בעיות בעיקר המקרים שנבדקו, במיוחד באפליקציות מודרניות.

פורסם

שירשמו מה שהם רוצים, אפילו בגרפים שאתה הבאת בעבר ראינו שיש הבדל בין כרטיס חד ליבתי כמו טיטאן לבין דו ליבתי כמו gtx690.

גם אם זה לא ממש מיקרוסטאטרינג זה פחות חלק, אולי לא בצורה מורגשת כמו ב-amd אבל פחות חלק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים