עבור לתוכן

המלצה למסך חדש

Featured Replies

פורסם

שלום, ארצה שתמליצו לי על מסך (עדיף לזול ביותר), שיתמוך ברזולוציית FHD ויהיה טוב לגיימינג מודרני כיום. אני האמת קצת נמנע מה-U2312HM משום שהבנתי שהוא עושה בעיות לעיתים ויש לו בעיות בכיול. תודה.

פורסם

איזה בעיות הDELL עושה ומהיכן הבנת זאת? (נשאל מתוך סקרנות ולא בכוונה לזלזל!)

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע, פשוט קראתי כמה בעיות שהיו איתו לאנשים, היו כאלה שהיו מרוצים אבל מחלק הבנתי שהצבעים שהוא מציג לא טובים במשחקים ומסכי IPS טובים בעיקר לגרפיקה ועריכות, לא לגיימינג, לכן מסך LED כלשהו יהיה עדיף.

אני יודע שאולי הרב היו מרוצים, אך בכל זאת - לא בטוח לגביו. והבנתי שהוא מגיע עם כיול לא מוצלח כ"כ מהמפעל וצריכים לכוון באופן ידני.

פורסם

הDELL הזה הוא מסך עם תאורת LED..

http://www.dell.com/il/business/p/dell-u2312h/pd

מי שהתלונן על הצבעים היה idanmal שלמיטב זכרוני קיבל אחד פגום שהוחלף,

וצבעים תמיד ניתן לשנות (ישנם פרופילים מוגדרים מראש ואפשר לבחור לבד גם)..

פורסם
  • מחבר

סליחה, אמרו לי שמסך TN יהיה עדיף לגיימינג בשל צבעים טובים יותר בגיימינג.

בכל זאת, אני לא בטוח לגביו. המסך הזה נפגם בקלות?

פורסם

תומר מצטער לבשר אבל המסך לא הוחלף, דל אפילו לא חזרו אלי עד היום, מאז קניתי עוד שני מסכים כאלו, את המסך השני אמרתי נקנה וזהו בטח הוא יהיה טוב, מסתבר שאלו הצבעים של הדל, כמו שבטח קראת ערכתי השוואות עם המון מסכים שיש לי בעבודה, לפחות 10 סוגי מסכי בינייהם גם tn וגם ips והצבעים של כל מסכי הסמסונג שבדקתי היו חיים ועשירים יותר ובהגדרות בריירת המחדל.

השלמתי עם העובדה שאלו הצבעים ומכרתי את הסמסונגים שהיו לי כדי לא להרגיש בהבדלים, כל פעם כשאני יושב על המחשב שלי בעבודה עם מסך סמסונג אני נזכר בזה אך זה כבר פחות מפריע.

אני ממליץ לאנשים על ה-dell, מסך מדהים בכל המובנים, אך מי שעובר אליו מסמסונג ויש לו אהבה לצבעים חיים ועשירים תהיה לו בעיה.

חוץ מזה רשמת שצבעים ניתן לשנות, לא במך הדל ואני אסביר..

שיחקתי כל כך הרבה עם הכיול וההגדרות, הורדת פרופילים והגדרות המסך..

למשל במערכת הפורומים הקודמת היתה את הכותרת ״הראה תגובות חדשות להודעות שלי״

במסכי סמסונג זה היה בתכלת, בנייד של msi זה היה תכלת כמו כן במסך האייפון ורק במסך דל זה היה תכלת דהוי על גבול האפרפר, כל המשחקים שבעולם אך ללא הצלחה.

עשיתי בדיקה פשוטה, רשמתי את המילה כחול וחיפשתי תמונות, עמדו מולי מסך דל במרכז ועוד שני סמסונג בצדדים אז, בדל התמונות הכחולות נטו לסגול ואילו בסמסונג הם היו ממש כחולות.

פורסם

אז טעות שלי. לפעמים אני לא זוכר טוב..

השאלה היא אם פאנל הtn לעומת הips או מסך הסמסונג לעומת הדל הם העניין? בדקת מסכי TN וips זה חברות אחרות?

פורסם
אך מי שעובר אליו מסמסונג ויש לו אהבה לצבעים חיים ועשירים תהיה לו בעיה.

רק אל תבלבל אנשים - אין כאן עניין של צבעים חיים ועשירים, פשוט מסכי סמסונג ידועים באופי הרווי שלהם.

מסכים עם פאנל IPS ידועים כמדויקים יותר מבחינת צבעים. אם תדפיס תמונה ותשווה את התמונה לזו שרואים במסך TN, תראה

הבדלים בגוונים.

סער, אני ממליץ לך לבצע חיפוש בנושא הפאנלים, עמדתי על ההבדלים בפירוט רב לא פעם.

פורסם

ההמלצה הגורפת לגבי פאנל TN אני יודע שהוא מסוגל להעניק תזמון נמוך יתרון ניכר לגיימרים .

אך יש היום מסכים בעלי פאנל IPS שנותרים תמורה טובה הכל שאלה של השקעה , אם שואלים אותי אנשים משקיעים עשרות מאות שקלים במערכת מחשב אך בעכבר/מקלדת /ומסך מתפשרים בגלל הכסף .

יש לך לדוגמה את EIZO Foris FS2333 שלי אישית יש אותו .

ומנגד יש לך מסך עם פאנל TN כדוגמת Benq XL2420

כדאי לקרוא קצת ביקורות ברשת לגבי המסכים שאתה מעוניין לקנות , לא להסתמך כמובן על אחת , ולא להסתמך תמיד על נתונים יבשים של היצרן .

סך הכל ממבט של כמה רגעים ממסך בחנות קשה לקבוע את איכותו .

*רק עכשיו שמתי לב שהזכרת "זול ביותר" בכל אופן אם יש לך אפשרות לרכוש מחו"ל אז קיבלת אופציה לדגמים כלשהם.

פורסם
  • מחבר

אין אופציה לרכוש מחו"ל, אי אפשר לדעת את האחריות ואת מצבו של המוצר.

איך זה? http://www.tms.co.il/product/12048. שוב, העדיפות היא ל-FHD איכותי וזול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים