עבור לתוכן

מחפש ציוד הקפי שמיועד לגיימינג עבודה משרדית ומולטימדיה

Featured Replies

פורסם

היי,

אני מחפש ציוד דיי כללי שלא יגביל אותי מבחינת אפשרויות.

אם זאת לא בקשה מוגזמת חשוב לי שהציוד יהיה בצבעים אדום שחור כי זה הצבעים בחדר ושל שאר הציוד.

הקנייה תתרחש בארץ בגלל קשיים להזמין מחו"ל (אחריות וחוסר ביטחון שלי שתיהיה טעות)

עכבר - אני מחפש עכבר עם מינימום 1600PDI מאוד חשוב שהוא יהיה נוח, גדול אבל לא כבד מידי שיעבוד טוב, אני מעדיף את המראה הפשוט.

לא יותר מ 300 ש"ח עם עדיפות לחיסכון חשבתי על Logitech G400s אבל לא ידוע לי שמוכרים אותו בארץ

פד - חשבתי על SteelSeries QcK שמעתי עליו רק טוב אם יש לכם המלצות למשהו אחר אני אשמח לשמוע.

אני לא חושב שפד צריך לעלות על 100 שח זה שהצעתי עולה 65 ש"ח.

מקלדת - הכי חשוב זה עברית, מלבד זה שתיהיה שקטה (בלי סוויצ'ים כחולים או משהו ואני חושב שגם לא ממש צריך מכנית), מקשי מולטימדיה וקיצורים זה דיי נחמד, אני לא צריך מקשי מאקרו, עדיף עם תאורה אדומה או אחת שניתנת לשינוי.

חשבתי על משהו בסביבות ה400 עם עדיפות לחסוך, המליצו לי מאוד על ה microsoft X4 שמחירה הוא באזור ה250 ש"ח.

תודה מראש לעוזרים

פורסם

עד כמה שידוע לי G400s לא נמכר בארץ אבל גם G400 הוא עכבר מצויין ומומלץ. יחד עם QCK זה שילוב מצויין.

לגבי מקלדת, ה-X4 היא בחירה טובה. אם אתה רוצה מקלדת עם תאורה שניתנת לשינוי והתאמה אישית, יש את המקלדת Roccat Isku FX Multicolor.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לך,

מה ההבדל בין הG400s ל G400 הרגיל?

יש עוד עכבר טוב?

ל G110 יש אופציה לשים עברית?

פורסם

G400 תומך עד 3600 DPI ו-G400s עד 4000 DPI. כמו כן ל-G400s יש כפתורים משופרים/עמידים.

עכברים מומלצים נוספים:

Mionix Naos 3200

Zowie AM

Zowie FK

פורסם

היי אפשר גם המלצה למקלדת מכנית? פשוט אני רוצה לנסות גם וגם ואז להחליט מה יותר טוב לי.

פורסם

dans41, תפתח דיון חדש ותרשום בו את הדרישות והתקציב שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים