עבור לתוכן

על איזה GTX770 ללכת?

Featured Replies

פורסם

הכוונה שלי הייתה שקצת נדלקתי על ה-gtx770, לא מבינים פה צחוק האנשים, אם הייתי יכול לקבל מחיר טוב על הכרטיסים שלי הייתי מוכר וקונה שני gtx770.

קצת הומור חברים...

גיא להזכירך לפני שחשבת על ה-770 חשבת על מערך של 660 ולפני מערך ה660 חשבת ושאלת אותי על 7970, להזכירך.

• תגובות 137
  • צפיות 9.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני בהחלט זוכר את השיחות, היו לנו שיחות מעניינות :D

אבל אני מדבר על שלאחרונה זה נראה שאתה מקדם אך ורק את AMD שלפעמים זה נראה כאילו NV עשו לך משהו רע.

פורסם

לא ולא..אני רואה שהמחירים של כרטיסי nvidia מהסדרה החדשה נראים הרבה יותר שפויים מהמחירים של הסדרה הקודמת, עושה לי חשק שלא תחשוב אחרת, במיוחד כשamd מבחינת מערכים לא מספקים את הסחורה.

פורסם
  • מחבר

גיא ועידן העלתי תמפרט של המחשב החדש בפורום מפרטים,אשמח לחוות דעתכם :)

פורסם

למסך אחד עם רזולוציה של 1680x1050 יש צורך ליותר מ2GB? ובעוד כמה שנים?

פורסם

ממש לא.

אפילו בעוד שנה לא הייתי חושש יותר מדי.

פורסם

^ מחזק וזה במידה שלא תידלק פתאום על איזה 27 של DELL ;)

פורסם

אני בדרך כלל לוקח לאבא שלי את המסך מתי שהוא קונה אחר אז הנוכחי שלו הוא 24" ובכל מקרה יכול להיות שהוא לא יחליף עוד 5 שנים אפילו. העיניין שאני רוצה להחזיק מחשב בסביבות ה4 שנים השאלה אם עשיתי בחירה נכונה לקחת את הGTX770 2GB אם אני משחק על 22"

1680x1050

פורסם

לא קוראים לי אליהו ואני לא יכול לנבא לך איזה משחקים יצאו עוד ארבע שנים.

זה נשמע די הרבה זמן.

אתה כנראה תצטרך לרדת בהגדרות אם הזמן ואולי אפילו לשדרג אחרי שלוש שנים.

פורסם

שאלה על דרך ניסיון של משתמשים. עוד חמישה חודשים ירד מחירו של 770? או שפשוט המחיר כרגע מתייצב וישאר כך מעבר לזמן שכתבתי..

פורסם
  • מחבר

המחיר בIQPC לכרטיס של GAINWARD מאוד זול,לא רואה אותו משתנה כ"כ עד שתבוא הסדרה החדשה של NVIDIA אי שם בשנה הבאה.

פורסם

יש לי הרגשה שברגע שיצאו עוד דגמים המחיר יתכווץ עוד קצת...

פורסם
  • מחבר

אז יתכווץ..ובעוד 3 שנים הוא יעלה 500 שח במקרה הטוב..ככ זה בטכנולוגיה :)

פורסם

שאלה לידע כללי -

לא משתלם לקנות כזאת כיום ובעתיד להוסיף עוד אחד (במחיר כמו 500 ש"ח שציינתם)?

הרי התמיכה בSLI תשתפר פלאים עד אז.. (השאלה היא האם בערך 190אחוז מהכוח של 770 תפסיק עוד 3 שנים נגיד..)

פורסם

מבחינתי SLI\CF מיועדים יותר לאנשים שיכולים לקנות כרטיס נוסף עד טווח של שנה מהכרטיס הראשון.

למה? בגלל שעוד 4 שנים כשהכרטיס יעלה 500 ש"ח, הוא גם יהיה חלש ויהיה עדיף כבר להשקיע בכרטיס בודד חזק יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים