עבור לתוכן

על איזה GTX770 ללכת?

Featured Replies

פורסם

הGainward נראה מרשים עם הפיצ'ר לשליפת מאוררים..

תספר לנו איך הוא כשתקנה אותו! :P

• תגובות 137
  • צפיות 9.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני בעצמי מתלבט האם להזמין אותו כבר עכשיו ולהקדים את בניית המערכת הבאה. אבל מפריע לי שאין בחנות הזאתי את גרסת ה4GB ובשאר החנויות מדובר בתוספת של 700-800ש"ח לעומת המחיר בחנות הזאתי!

איזה טירוף.

עריכה: טעות, יש בחנות את גרסת ה4GB. לא שמתי לב לזה משום מה. מדובר בתוספת של 400ש"ח. השאלה האם שווה את זה.

פורסם

אני מקווה שהמאווררים האלה באמת דוחפים אוויר כמו שצריך, נראה שהם עשו אותם קטנים משהו בגלל הגימיק שלהם כדי שיכנסו בתאים הללו.

גיא הייתי ממליץ לך לחכות לכרטיס עם 4gb,

היום 2gb זה כבר גבולי לטעמי ולא מספיק.

פורסם

עידן,

בגלל זה שאלתי אם שווה. בנתיים ממה שראיתי רק זיגזג iqpc הביאו כרטיסים בעלי 4GB.

פורסם
  • מחבר

המאוררים בכרטיס של GAINWARD הם 80 מ"מ בדיוק כמו בכרטיס של ג'יגהבייט,חשבתי בהתחלה גם שהם קטנים אבל מסתבר שהם אותו דבר.

זיגזג מוכר את הכרטיסים של GAINWARD מאוד יקר לעומת IQPC,משתלם לקנות אותם בIQPC.

- - - תגובה אוחדה: - - -

תגידו חברים שאלה נוספת,האם כדאי ללכת על אותו כרטיס רק עם 4GB זיכרון? שווה להוסיף עוד 400 שח??

או ש2GB מספיק כרגע אפילו לקריסיס 3 שהוא המשחק הכי תובעני בשטח..או שאני טועה?

רוב המשחקים שיוצאים גם הם לא כאלה תובעניים מבחינת גרפיקה

פורסם

2gb כבר ממש לא מספיק, כדאי לך ללכת על 4gb..

פורסם
  • מחבר

למה לא מספיק?

ראיתי בדרישות של קריסיס 3 בדרישות של המקסימום (מעבר למומלצות) שום דרישה ל4GB וזה המשחק הכי תובעני שיש בהגזמה רבה,עד שכל המשחקים יהיו תובעניים כמו קריסיס 3 יחלפו שנים רבות.

פורסם

תלוי מה רמת הטקסטורות הmsaa שבהם תשחק ובאיזו רזולוציה..

פורסם
  • מחבר

הולך לשחק רק על 1900X1200 רק ובשאיפה על הכי גבוה ועל הפילטרים הכי גבוהים אבל במשחק כמו קריסיס 3 לא נראה לי שזה אפשרי,זה משחק יוצא דופן ומוגזם בתובענות שלו.

אז כדאי ללכת על ה4GB עם מסך 24 אינץ?

פורסם

אכן המשחקים רק הולכים והופכים תובעניים יותר ויותר, גם מטרו החדש כבד מאוד..

פורסם

אורי, בגלל זה הדילמה. מצד אחד 2gb זה זול יותר אז מפתה יותר, אבל מצד שני מתחילים להופיע משחקים שהם תובעניים יותר ודורשים יותר זיכרון. לא ברור לי למה NV מתעקשת להמשיך לשווק ברמת זיכרון כזו נמוכה כאשר היריבה שלה, AMD, כבר התחילה להצמיד זיכרונות נורמליים לכרטיסי high end שלהם.

הבעיה שלי היא שאני רוצה לעשות SLI בהמשך, אז הדילמה היא לקנות 2 של 2gb או 4gb.:cwm31:

השלטתי לאורי על הדיון חח

פורסם

ב-SLI כמות הזיכרון לא מוכפלת, היא נשארת אותו דבר.. ז"א שעם SLI של שני כרטיסים עם 2GB יעמדו לרשותך רק 2GB ולא 4..

אני גם ממליץ ללכת על הגרסה עם ה4GB, אני משחק עכשיו עם GTX 670 2GB על מסך 24' ואני רואה במשחקים תובעניים שמנוצל כמעט כל הזיכרון (1890MB~)

אם אתה מתכנן להנות מהכרטיס גם בעוד שנה בלי שהוא יגביל אותך אז הייתי ממליץ ללכת על ה4GB.

פורסם
  • מחבר

בכיף גיא...

ואנ מתכון להנות מהכרטיס יותר משנה..אני כבר 4 שנים עם GTX285 והוא עד היום מריץ משחקים בצורה מעולה למעט המשחקים התובעניים ששם עם פילטרים זה בקושי זז אבל בלי פילטרים זה גם רץ סבבה.

אני מה זה מבולבל...אבל כנראה אלך על ה4GB אם כבר אני קונה מחשב חדש סוף סוף.

פורסם
ב-SLI כמות הזיכרון לא מוכפלת, היא נשארת אותו דבר.. ז"א שעם SLI של שני כרטיסים עם 2GB יעמדו לרשותך רק 2GB ולא 4..

אני גם ממליץ ללכת על הגרסה עם ה4GB, אני משחק עכשיו עם GTX 670 2GB על מסך 24' ואני רואה במשחקים תובעניים שמנוצל כמעט כל הזיכרון (1890MB~)

אם אתה מתכנן להנות מהכרטיס גם בעוד שנה בלי שהוא יגביל אותך אז הייתי ממליץ ללכת על ה4GB.

אני יודע זאת, לכן הנושא מרגיז אותי כי אם אני רוכש כרטיס אחד של 4GB אני חייב שהשני יהיה גם 4GB אחרת יהיה לי 2GB במידה והכרטיס השני הוא 2GB.

פורסם
  • מחבר

האמת גם שאני רואה בביקורת שצירפתי על הכרטיס של GAINWARD שברזולוציות גבוהות ועם פילטרים הפער בינו לבין הGTX780 לא כזה גדול ובהרבה משחקים הם מאוד קרובים.

אז השאלה היא באמת אם יש פער כזה גדול בין ה4GB ל2GB? לי נראה שאין כ"כ.

וקריסיס 3 זה לא דוגמא,המשחק הזה פסיכי בדרישות שלו...

Gainward GeForce GTX 770 Phantom Review - TechSpot

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים