עבור לתוכן

כרטיס מסך חדש - חם.

Featured Replies

• תגובות 41
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא שאלתי למה הם יותר חזקים,

שאלתי למה ציינת את זה בכלל,

הרי אין לזה שום קשר.

פורסם
  • מחבר

רגע, במידה ויש כרטיס מסך של AMD במחשב, הוא יסתדר עם זה יותר טוב וזה לא ישפיע עליו?

פורסם

תומר תקרא את ההודעה שלי שוב ותנסה להבין.

כמעט יצאה לי הודעה אולי כורים לך ביטקויין.

אבל אז חשבתי לעצמי למה שיכרו ביטקויין על כרטיס nvidia וחשבתי גם שהוירוס תופס בעיקר על כרטיסי amd.

פורסם

למה אתה חושב שלמפיץ הוירוס אכפת אם זה ירוץ ביעילות על המחשב של הקורבן? מצידו שיעבוד חרא, רק שיעבוד בכל הכח ויביא מקסימום תוצאות. הוא לא לוקח שבויים ולא פוסח על משקופים צבועים ירוק.

פורסם

מהצד שלי יצאת כמו סתם פאנבוי מוגזם של AMD, אבל שיהיה.

פורסם
רגע, במידה ויש כרטיס מסך של AMD במחשב, הוא יסתדר עם זה יותר טוב וזה לא ישפיע עליו?

לא הוא פשוט יצליח להוציא יותר עם כרטיס AMD

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי כלום ממה שנאמר כאן, אני רק אמרתי שהוירוסים הוסרו ובינתיים הכל טוב.

פורסם

כתוב בגוגל BITCOIN, זה כבר יעזור לך להבין.

פורסם

תומר יש לי הרגשה שבכל ת׳ארד שאני מגיב אתה בא וכאילו מחפש לעקוץ, תמיד עם שאלות מתחכמות וילדותיות.

כבר לא בוי מזמן, בן 33 נשוי +1.

איכשהו תמיד היתה לי העדפה ל-amd ברגע הקניה, יותר עוצמה לכסף, יכולות OC טובות יותר(אחי חולה OC ובאנצ׳ים).

לא הייתי מתנגד לאיזה טיטאן תאמין לי, פשוט תמיד הכרטיסים של amd היו משתלמים יותר וזה מה שקניתי.

כמו חבר בעבודה שלפני שנתיים וחצי אמר לי אתה פאנבוי של אפל, כיוון שהייתי אז מטורף אפל, אמרתי לו שברגע שיהיה מכשיר חזק יותר ומשתלם יותר אני אחליף.

כיום עדיין מחזיק אייפון 4 מסריח משיקולים כלכליים, יש לי דברים אחרים חשובים.

אני חושב שתקופת אפל נגמרה והייתי מת לאיזה גלאקסי s3 למשל.

מקווה שהבנת..

פורסם

לא עשיתי זאת חוץ מהפעם (או שכבר הספקתי לשכוח?) כי הפעם זה ממש בולט.

סתם לא ברור לי למה אתה מציין פרטים לא חשובים,

שנראות כאילו אתה מנסה להראות שאתה יודע הכל? (Mr. Know All? בגרות באנגלית מישהו?)

(למה זה קשור שאתה בן 33 נשוי +1, שבעבר ביצעת הזמנות באלפי שקלים מאיביי וכו' וכו'?)

מעבר לזה זה לא היה בכוונה ממש רעה (כן קצת עוקצנות),

פשוט לא הבנתי למה (לא התכוונתי להעליב אם הבנת את זה ככה),

ונגמור את הוויכוח כאן..

פורסם

מה קשור מה שרשמתי בת׳ארד אחר על איביי למה שרשמתי פה, הרי הרגע רשמת שרק פה עשית את זה, זה רק מראה שאתה כן מחפש לי בציציות..

כשיש דברים שאני מבין בהם אני לא אתבייש לדבר עלייהם, אם נתפס לך שאני חושב שאני יודע הכל אז אתה טועה, לא סתם אני שואל פה המון שאלות בפורום ולומד כל יום, אני לא מתבייש להגיד את זה, אמרתי ואחזור על זה שוב .. אני מבין קצת בכרטיסי amd ובכרטיסי nvidia לא יודע כלום למשל.

אז כן אני אוהב לתת דוגמאות מהחיים, התנסיתי בקצת דברים בחיים ואני אוהב לספר, לא מבין מה פסול בזה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים