פורסם 2013 ביוני 712 שנים מחשב חדש לך למי שמחר לך שישבור את הראש וגם הייתי מציעה לך להחליף את החברה של הכרטיס מסך כי הם לא אמינים עם נפלתה על כרטיס טוב תשאיר ועם לא להחליף מהר רק בעיות היו לי אתם לא אמנים יכול להיות טובים ופחות טובים באתו יצור החברה הזאת משחקת רולטה רוסית עם המוצרים שלה לא פלא שהם זולים יחסית בקשר לדרייבר מהדיסק אני לא סומך על החברה מה טיב הדרייברים שהם שמו וגם עבר קצת זמן מאז שיצא הכרטיס עד שהגיע אלייך הכרטיס לכן אני מתקין רק מהאתר הרשמי והכי חדש שהוא גם יציב בלי בעיות כאשר אנשים קונים מוצר שרק יצא אתה תקבל גרסה ראשונה או אפילו בטאה אז עדיף לא להתקין עם יש יותר חדש
פורסם 2013 ביוני 712 שנים הכרטיס במנוחה כי אתה לא מפעיל משחקים? או שאתה בודק בדרייבר שהכרטיס לא מתאמץ?
פורסם 2013 ביוני 712 שנים מחבר במנוחה ממש... רק סקייפ פתוח. בדקתי בתוכנה של MSI AFTERBURNER וזה מראה שהכרטיס כל הזמן במאמץ וזה מוזר. אנחנו כעת סורקים וירוסים, מצא בינתיים 10 על ההתחלה.
פורסם 2013 ביוני 712 שנים מחבר חחחח כן.. הוא די העמיס עליו והוריד הרבה. (הוא פיצל את הקשיח למחיצות, ובאחת המחיצות נשאר לו 10GB מתוך 250GB. )
פורסם 2013 ביוני 712 שנים למה אסור בעצם? נשמע מוזר... עריכה: הבעיה חזרה, שוב הטמפ' זינקה ל-70 מעלות במנוחה. מה אפשר לעשות?מכיוון שהוא מגיע עם גרסה ישנה, הרבה פעמים מדובר בגרסאות ראשונות שכוללות הרבה בעיות, בעיות שיכולות להישאר גם אחרי עדכון או מחיקה.נראה שמשתמשים במחשב שלך לקריית ביטקוין... התקנת שחקים פרוצים?
פורסם 2013 ביוני 712 שנים מחבר אחרי הסרת הוירוסים טמפ' המעבד במנוחה הנה 40 מעלות וכרטיס המסך על 35 מעלות, כנראה שזה נפתר - גם בתוכנה של MSI מאמץ הכרטיס נמוך הרבה יותר.
פורסם 2013 ביוני 712 שנים אור לפני שראיתי את ההודעה שלך רציתי לרשום שאולי מישהו כורה לו ביטקויין עם הכרטיס, אך עצרתי כשנזכרתי שזה כרטיס של nvidia ובדרך כלל כרטיסי amd חזקים יותר בכח העיבוד לכרייה.האם הותקן המשחק מטרו החדש על המחשב?
פורסם 2013 ביוני 712 שנים לוירוס/תוכנה זדונית, לא משנה איזה כרטיס יש לך.למטרו החדש בהחלט יש קובץ שמבצע פעולת קרייה באחת מהפריצות שלו.
פורסם 2013 ביוני 712 שנים מחבר לא הבנתי?ואני לא חושב שהוא התקין מטרו... אחרי הסרת הוירוסים הטמפ' צנחו והשימוש לא גבוהה.
פורסם 2013 ביוני 712 שנים יש מטבע וירטואלי שנקרא ביטקויין או ליטקויין(תקרא על זה ברשת).בעזרת כוח עיבוד של כרטיסי מסך(amd יותר חזקים בזה) כורים עוד ועוד מטבעות, כרייה כמו כריית פחם.כדי לקבל כוח עיבוד גדול משתמשים בקבוצות כרייה של כמה וכמה כרטיסים.ישנו וירוס שמושתל בפריצה של מטרו החדש ונותן לפורצים גישה לכרות ביטקויין בעזרת הכרטיס שלך, יש מצב שהשתמשו לך בכרטיס.
פורסם 2013 ביוני 712 שנים יש מטבע וירטואלי שנקרא ביטקויין או ליטקויין(תקרא על זה ברשת).בעזרת כוח עיבוד של כרטיסי מסך(amd יותר חזקים בזה) כורים עוד ועוד מטבעות, כרייה כמו כריית פחם.כדי לקבל כוח עיבוד גדול משתמשים בקבוצות כרייה של כמה וכמה כרטיסים.ישנו וירוס שמושתל בפריצה של מטרו החדש ונותן לפורצים גישה לכרות ביטקויין בעזרת הכרטיס שלך, יש מצב שהשתמשו לך בכרטיס.למה זה רלוונטי שAMD יותר חזקים בזה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.