פורסם 2013 ביוני 712 שנים נקנה מחשב חדש עם הכרטיס הבא: GTX660 DUALFANושמתי לב שגם במצב מנוחה הכרטיס חם מאוד (70 מעלות בערך), והמחשב מציג מסך כחול גם במצב מנוחה וגם במשחקים.. המאווררים שלו תקינים, גם המעבד על 60 מעלות במנוחה.. מה אפשר לעשות? המחשב עצמו חדש.
פורסם 2013 ביוני 712 שנים 2 שמכניסים ו-2 שמוציאים?אתה אומר שגם המעבד במנוחה על 60 מעלות?מה המפרט: מעבד קירור מעבד מארז וכאלה?
פורסם 2013 ביוני 712 שנים מחבר יש מאוורר אחד בחלקו האחורי של המארז ומאוורר אחד בקדמת המארז, שניהם מוציאים ומכניסים אוויר.כן.קירור מעבד של akasaקירור מארז של arctic (מסתובב מעט לאט אבל יוצא ממנו אוויר, לא חושב שזו הבעיה)
פורסם 2013 ביוני 712 שנים צריך להבין מה הטמפרטורה הכללית במארז, תבדוק עם תוכנת ניטור.יש מצב שגם התקופה החמה והזרימה הלא טובה שיכול להיות שיש לך במארז הקפיצו את הטמפרטורות.
פורסם 2013 ביוני 712 שנים מחבר יש לי HWMONITOR, איזו טמפ' צריך?אגב, עדכנו את דרייבר כרטיס המסך ועכשיו נודע לי שטמפ' הכרטיס במנוחה היא 35 מעלות.. הגיוני שדרייבר כנראה פתר את הבעיה?
פורסם 2013 ביוני 712 שנים אני פחות מבין בדרייברים של nvidia, נשמע לא ממש הגיוני שטמפ׳ תזנק פי שניים בגלל דרייבר.
פורסם 2013 ביוני 712 שנים אני יודע על בעיות תצוגה וכאלה שיכולות להגרם מדרייבר לא עדכני אבל טמפ׳ פי שניים, לא יודע..
פורסם 2013 ביוני 712 שנים מחבר כן, הדרייבר מהדיסק היה מותקן. התאריך שלו היה ינואר 2013, אבל אני לא חושב שדרייבר כזה יעשה בעיה.בזמן משחק הוא על 53 בערך, זה בסדר גמור והמעבד על 60 בזמן משחק, בינתיים זה בסדר.כל מה שנותר לראות הוא אם מופיע מסך כחול.
פורסם 2013 ביוני 712 שנים הגיוני מאוד, לא סתם אני בצורה הפשוטה ביותר תמיד אומר שאסור להתקין דרייברים מהדיסק.
פורסם 2013 ביוני 712 שנים מחבר למה אסור בעצם? נשמע מוזר...עריכה: הבעיה חזרה, שוב הטמפ' זינקה ל-70 מעלות במנוחה. מה אפשר לעשות? נערך 2013 ביוני 712 שנים על-ידי saarxee
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.