עבור לתוכן

שאלה לגבי הדל הU2412M IPS.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

בהחלט נפלת במסך טוב..איזה REV יש לך אור?

והזליגות אור נראות רק ברקעים שחורים או כהים בחדר חשוך.

גם ביום זה לפעמים קצת בולט שהרקע שחור או כהה.

• תגובות 60
  • צפיות 8.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני יבדוק מחר, אני בדיוק הולך לישון.

לילה טוב.

פורסם
  • מחבר

סבבה אחי תודה,אחלה לילה.

פורסם

אורי, אני מבין שDELL החליפו לך מסך לחדש וגם בחדש יש אותה רמה של זליגת אור?

פורסם

שלום לכולם,

הבנתי מהדיון שהמסך הזה טוב למשחקים, אני שוקל לקנות מסך כזה, ויש מספר דברים שאני לא סגור עליהם ואשמח לשמוע את דעתכם בנושא:

איך הוא מבחינת נוחות עבודה? (כתיבת קוד בעיקר)

הכרטיס מסך שלי הוא GIGABYTE GTX670OC, האם משחקים כמו BF4 ו GTA, ירוצו על הגדרות גבוהות ברזולוציה המקסימאלית ללא בעיות?

האם ההבדל היחיד בינו לבין הדגם U2413 הוא הזמן תגובה? (8ms בהשוואה ל 6ms), והאם פער המחיר העצום (כמעט 100%) מוצדק?

תודה רבה לכולם והתנצלות מראש לפותח השרשור על ההתעלקות.

פורסם
  • מחבר

כן utz אותם זליגות אור בדיוק וגם יש עוד בעיה שבה הצבע הלבן בצד שמאל של המסך נראה כמו לבן צהבהב.

קיבלתי אותו REV ואותו מס' הזמנה שזה אומר שזה אותה קבוצה של מסכים,הREV הוא 00,ביקשתי REV אחר אבל זה מה שיש לחנות במחסן.

אני חושב שכל הREV הזה ומס' ההזמנה כולה סובלת מהדפקטים האלה.

יש עצות מה לעשות? מבאס את החיים הדבר הזה.

פורסם

באיזה חנות קנית?

אם זה ממש חמור אל תשלים עם זה!

תבקש ביטול עסקה מהחנות ואם לא מסכימים...בית משפט יוכל לעזור לך לבטל עסקה.

תשמור את כל ההתכתבויות והבקשות מול החנות ומול דל.

עדכן אותנו איך התקדם

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

קניתי מהאינטרנט דרך tms וכבר עבר חודש,ברור שלא אשלים עם זה וביום ראשון אתקשר לדל שוב.

דל החליפו לי בפעם הראשונה את המסך בלי בעיות ובוא נראה מה יהיה הפעם.

פורסם

היי אורי

לאחר חששות רבים וחרישת הרשת, רכשתי אתמול את המסך הזה U2412M :-)

ונכון יש זליגות אור בעיקר בצד שמאל למטה וזה מציק!!!

אבל אני יכול עכשיו לומר בהשוואה לשני מסכים שיש לי מדגם DELL 2007FPB שהם עם פאנל S-IPS מצוין, שגם שם יש את אותן זליגות (אולי קלות יותר) אבל כנראה שבמסך שלנו זה בולט יותר בגלל הגודל...

בכל אופן מצאתי סוג של פתרון שאותי בכל אופן מספק:

להטות מעט את המסך מלמטה למעלה ואז זה פחות מורגש ופחות מציק. גם מרחק ישיבה מהמסך משפיע.שב כמה שיותר רחוק.

אני מאמין שכל המסכים בגודל והדגם הזה סובלים מאותה בעיה ויש משתמשים שבכלל לא שמים לב לזה ורק אנשים כמוני וכמוך שקצת מחמירים ופדאנטים סובלים ומתייסרים:-)

נסה לשחק בזוית המסך ועדכן אם זה משתנה אצלך.

שבת שלום

:-)

פורסם
  • מחבר

רק הטייה משמעותית כלפי מעלה משפרת את זה אבל זה בכלל לא נח ככה.

עכשיו אצלי זה ממש לא רק בצד שמאל למטה (הלוואי וזה היה ככה), אצלי זה מתחיל מהאמצע של צד שמאל עד למטה כמו כתם כזה וגם מצד ימין יש זליגה שהיא יותר קטנה מצד שמאל.

העלתי תמונה פה בעמוד הקודם תראה מהמסך הקודם שהפלא ופלא גם במסך הזה יש אותם זליגות.

קיבלתי אותו REV ואותו מס' משלוח כמו הקודם מה שאומר שכל קבוצת המסכים מאותו משלוח כנראה ודפוקה. ייאמר לזכות החנות שהוא חיפש לי REV אחר אבל לא מצא.

כמו כן לא כולם סובלים מזה ממה שאני רואה אז לכן מגיע לי מסך בלי הדבר הזה או מסך עם זליגה שבקושי תהיה מורגשת ועובדה שדל ישר החליפו לי לחדש מה שאומר שגם הם מכירים בזה בתור בעיה.

פורסם

קבלתי 2412m :) אחלה מסך בהחלט! גרסת המסך היא 05

מהם ההגדרות הטובות ביותר שאפשר לשים לו בכדי להנות משחור איכותי יותר ואיכות תמונה טובה יותר?

פורסם
  • מחבר

guardian angel האם במסך שלך אין זליגות אור במיוחד בחושך ברקעים שחורים וכהים כפי שתיארתי באשכול שלי?

ומתי המסך יוצר? זה כתוב באריזה בצד אם שמרת את זה.

תודה.

פורסם

אורי

המסך אצלי כבר שבוע והוא מגרסה REV00 ואין זליגות אור כפי שאתה מתאר.

Guarding ange

ההגדרות הטובות שאני מצאתי:

bright 55

contrast 72

זה מאוד אינדיבדואלי ואין הגדרות שיתאימו לכולם.תלוי גם בגודל החדר והתאורה הכללית שבו.

אחלה מסך.תתחדש

פורסם
  • מחבר

utz כמה הודעות לפני טענת שכן יש לך זליגות בדומה לשלי ובכל מקרה דל מחליפים לי שוב את המסך לאחר ששלחתי להם תמונה של הזליגות.

כנראה ואני נפלתי עם מסכים דפוקים..קורה :)

פורסם

אורי

נכון, כתבתי שיש זליגות קלות - מה שהתברר כהשתקפות של האור בחדרי ולכן זה נעלם עם הטיה קלה של המסך או כיבוי האור.

אם היו זליגות אור אין לא היו נעלמות בשום דרך...אז הנה אני מתקן את דבריי.

בכל מקרה כאמור הסדרה שלי היא גם 00 כך שהבעיה היא לא בסדרה השלמה, ואם יש בעיה אצלך , אז יש מצב שחנות מסוימת קבלה/רכשה מסכים פגומים/מתוקנים/מחודשים, כך שגם אלף החלפות באותה חנות/מחסן לא יעזרו וכדאי לנסות לקבל מלאי של יבואן מורשה (C-DATA) למשל.

בכל מקרה מענין לדעת איך ייפתר אצלך לאחר החלפה שנייה...ובכל מקרה, שירות מדהים של דל!!!!חייבים להודות!

עדכן אותנו

בהצלחה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים