פורסם 2013 ביוני 2112 שנים מחבר הבעיה הזו קיימת בכל מסך לד עם תאורה אחורית? או רק בלד IPS? כמו במסך של דל...
פורסם 2013 ביוני 2112 שנים מחבר האמת שאני מתלבט אם לפנות לדל על מנת שיבדקו כי אני בטוח שגם אם אקבל מסך חדש אחר יהיה בו את אותו בעיה ..לא ככה גיל?או שיש מסכי לד שלא סובלים מהדבר הזה?
פורסם 2013 ביוני 2212 שנים מחבר אפשר לחיות עם זה אבל הייתי מעדיף אחד בלי או אחד שיש זליגת אור לא בולטת אבל לפי מה שהבנתי אין אחד כזה..לא ככה?
פורסם 2013 ביוני 2512 שנים מחבר דרך תמונה זה נראה ממש אחרת מהמציאות,דרך תמונה זה נראה כמו כתמים גדולים לבנים מה שבפועל זה לא כתמים אלא זליגות אור.
פורסם 2013 ביולי 2812 שנים מחבר היי חברים,דל מחליפים לי את המסך למסך חדש עקב זליגות אור המאוד חזקות שיש במסך.האם יש איזה גרסת ייצור של המסך הזה שלא סובלת בכלל מהזליגות האילו ? או שסובלת מזליגות אבל בקטנה מה שנקרא?אשמח לשמוע אם יש גרסה כזו בשביל לבקש מהמוכר.
פורסם 2013 ביולי 2912 שנים מחבר הנה אילו הזליגות שמהן אני סובל,האם אילו זליגות אור סבירות??ושוב אני שואל האם יש איזה גרסת ייצור של המסך הזה שלא סובלת בכלל מהזליגות האילו ? או שסובלת מזליגות אבל בקטנה מה שנקרא? דל מחליפים את המסך לחדש.http://www.interload.co.il/upload/3556404.jpg
פורסם 2013 ביולי 3012 שנים מחיפוש ברשת הבנתי שגרסה A06 שיוצרה באוגוסט 2012 - תקינהוכנראה שלך יש כרגע גרסת A00 שיוצרה כביכול בנובמבר 2012 אבל יש עליה המון דיווחים של תקלות.גם גרסת A05 תקינה לפי אותם דיווחיםתעדכן אם הצלחת לקבל את הגרסאות הנ"ל והאם באמת הם נטולי בעיותבהצלחה
פורסם 2013 ביולי 3012 שנים מחבר נכון לי יש גרסת rev00,אני נוסע לחנות ואבקש את מה שהצעת,תודה על המידע.
פורסם 2013 ביולי 3012 שנים זליגות אור נובעות מכשלים ביצור וההרכבה של המסך הספציפי ואינן יחודיות בדרך כלל לדגם או גרסה של מסך.
פורסם 2013 ביולי 3112 שנים לשלי אין זליגת אור בולטת, גם בחדר חשוך אני מתקשה להבחין בזה, יצא לי מסך טוב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.