פורסם 2013 ביוני 2112 שנים מחבר טוב חברים קניתי את המסך אתמול והמסך פשוט פצצה מבחינת צבעים,איכות ובמשחקים אין שום לאג.החיסרון היחידי שלו זה זליגות האור החזקות בצדדים כאשר הרקע שחור וזה נראה חזק בלילה שהחדר חשוך,ביום זה לא נראה כ"כ אפילו שהרקע במסך שחור.האם זה דבר שניתן לממש עליו אחריות?ראיתי שהמון סובלים מזה אבל לא הבנתי אם זה אומר שהמסך דפוק או שזה בא ביחד עם המסך וזה בעצם החיסרון היחידי שלו.ניתן לחיות עם זה אבל זה קצת מפריע.
פורסם 2013 ביוני 2112 שנים אם זה ממש נורא, אתה יכול ללכת לחנות שיציצו, או לדבר ישירות לדל. השירות שלהם פנומנלי.
פורסם 2013 ביוני 2112 שנים מחבר הבנתי אבל שזה קיים בכל מסך IPS LED אז זה עילה למימוש אחריות?חיפשתי בגוגל וראיתי ביוטיוב שכולם "סובלים" מזה.אני יכול לחיות עם זה כי המסך הקודם שלי היה TN חחח אבל שוב השאלה אם מדובר בבעיה או שיגידו לי שזה קיים בכל מסך.
פורסם 2013 ביוני 2112 שנים בכל מסך יש זליגת אור (במסכים עם תאורת LED עוד יותר) וזה תקין. לפעמים הזליגה חריגה וזו עילה למממש אחריות.דוד, את ה-raspberry pi אתה יכול לחבר בקלות עם מתאם ל-DVI.
פורסם 2013 ביוני 2112 שנים מחבר אבל איך אני יכול להגדיר מה זה זליגה חריגה?אני רואה ביוטיוב שיש את זה לכולם וכולם רושמים בתגובות למטה שזה נורמלי.אצלי זה בעיקר בצד שמאל למטה.
פורסם 2013 ביוני 2112 שנים מחבר אם אני פונה לדל בקשר לזה אז יש להם את הדרך שלהם למדוד אם זו זליגת אור נורמלית?או שגם הם שופטים לפי העין?
פורסם 2013 ביוני 2112 שנים לפי העין. אם זה חריג וממש מורגש בשימוש רגיל (לא מסך שחור לגמרי, זה לא שימוש רגיל) אז זה לא נורמאלי ולא תקין.
פורסם 2013 ביוני 2112 שנים מחבר אם זה לא שחור אני לא רואה את זה בכלל,רק במסך שחור שהחדר חשוך אז זה נראה,במסך שחור באור יום בחדר זה בקושי נראה...כנראה לכל פאנל יש את החיסרון שלו...
פורסם 2013 ביוני 2112 שנים מחבר אם אפנה לדל אז אין מצב שיחליפו לי אותו במסך בלי הבעיה הזו? או שבכל מסך מהדגם הזה זה מופיע?סה"כ רק אתמול בלילה הפעלתי אותו בפעם הראשונה.
פורסם 2013 ביוני 2112 שנים אם רק במסך שחור לגמרי, זה לא אמור להפריע לך וכנראה תקין.אין קשר לפאנל, יש קשר לתאורת ה-LED.בעתיד כשנעבור למסכים מבוססי OLED, תאורה אחורית תהיה נחלת העבר.
פורסם 2013 ביוני 2112 שנים יש אצלי במסך אחד זליגת אור בהיר לבן מכיוון כפתור ההדלקה, את האמת זה לא מפריע לי בכלל ורואים את זה רק כאשר המסך לכמה רגעים עם רקע שחור.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.