פורסם 2004 בפברואר 1121 שנים http://www.creative.com/products/product.asp?prodid=4991+creative sound blaster mp3או בשמו השניcreative sound blaster digital musicיתחבר לatp3 לשמיעת מוזיקה בעיקר... יקנה ב350 ש"ח...מה אתם אומרים שווה? עכשיו אני משתמש באונבורד מסריח.. אני יודע שיש הבדל גדול אבל אני באמת אשמע הבדל גדול.??תודה
פורסם 2004 בפברואר 1121 שנים מחבר אין כרטיס פנימי טוב במחיר הזה חוץ מהלייב.אני לא צריך סראונד כי יש לי atp3 ואני שומע מוזיקה במחשב הזה. יש לי עוד מחשב עם לייב ורמקולי סראונד למשחקים וסרטים ככה שאני לא צריך את זה.בכרטיס הזה יש יציאות דיגיטליות שאין בלייב ולכן אני מעדיף אותו.חוצמזה יש לי מחשב נייד שמתאים במיוחד לנגן ככה שזה טוב..אבל מה אתם אומרים על האיכות שלו?
פורסם 2004 בפברואר 1221 שנים זה פשוט לייב חיצוני...אם אני לא טועה הוא מאט את המחשב, ולמה עוזרות לך יציאות דיגיטליות?
פורסם 2004 בפברואר 1221 שנים Unless you really need the S/PDIF connectors you have this as an alternative.
פורסם 2004 בפברואר 1221 שנים מחבר אני מעדיף את החיצוני מהלייב כי:-אני יותר שומע מוזיקה ורואה סרטים או משחק משחקים. -אני רוצה גישה נוחה לחיבורים (הגישה לחלק האחורי של המחשב מאוד לא נוחה).-יש לו חיבורים מוזהבים ודיגיטלים.-יש לו יציאה נפרדת לאוזניות ככה שאני לא צריך לנתק את הרמקולים.-אני יכול לעביר אותו למחשבים אחרים (יש לי 4 מחשבים שאחד מהם נייד והכרטיס מותאם במיוחד למחשבים ניידים.- ההרקולס הזה הוא כרטיס 5.1 וזה לא מה שאני צריך...למה שהוא יאט לי את המחשב?
פורסם 2004 בפברואר 1221 שנים הוא מחובר דרך חיבור USB.אני מניח שהחיבור הוא על הלוח וכדי לפענך הלוח משתמש במעבד. מכאן איבוד כוח.
פורסם 2004 בפברואר 1221 שנים זה ממש מאיט?נגיד במחשב שלי שיש לי EXTIGY.....אבל גם מעבד חזק....זה יעשה הרבה שינוי אם היה לי פנימי?
פורסם 2004 בפברואר 1221 שנים ההבדל הוא לא משמעותי, סכה"כ כמה FPSים בודדים במשחקים גראפיים.אם אתה לא משחק הרבה משחקים ומסתכל כל הזמן על הFPS אז אתה בכלל לא תרגיש הבדל.הפתרון של ארמגון הוא מצויין אם אתה לא צריך יציאות S/PDIF.
פורסם 2004 בפברואר 1321 שנים מחבר נניח שאני לא אשתמש ביציאות הדיגיטליות..איזה כרטיס יותר איכותי? ההרקולס שארמגדון הציע או הקריאטיב שאני הצעתי?
פורסם 2004 בפברואר 1421 שנים למה לל LIVE אין יציאה דיגיטלית? ב LIVE שלי יש ... הוא עלה לי 230 שח בזיגזג...ובאמת בשביל מה אתה צריך יציאה דיגיטלית אם אין ל ATP3 יציאה דיגיטלית. (גם לי יש ATP3).
פורסם 2004 בפברואר 1521 שנים חרא כרטיס תתרחק ממנואתה שומע מוזיקה? יופי תחסוך ל100 דולר ותביא מחול את האודיוטראק פרודיגי'י 7.1
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.