פורסם 2013 ביוני 612 שנים אולי אתם תוכלו לעזור לי כי לא ידעתי כל כך מה לחפשאני מחפש תוכנה שאפשר לי לחבר מצלמת אינטרנט למחשב ולראות את התמונות לייב מאותה מצלמה מכל מחשב המחובר בLANלדוגמא:אני מחשב למחשב בסלון את המצלמת רשת ורוצה לבדוק שהכל בסדר בסלון אז אני נכנס לתוכנה ורואה מהמחשב שלי לא דרך הסלון
פורסם 2013 ביוני 612 שנים אפשר להשתמש ב-teamviewer להשתלט על המחשב בסלון, כמובן מחשב עם מצלמה, להפעיל את המצלמה ולראות.יש לי חבר בעל מספרה גדולה, התקנתי לו פעם את התוכנה על המחשב של המצלמות בעסק,פעם אחת נסענו לצימר כמה זוגות חברים לשישי שבת, מקום העסק מועד לפורענות(ליד פאבים), כל יום שישי נערים יושבים לו בערב בחצר המספרה, רבים שם ושוברים בקבוקים.הוא רצה לבדוק מה קורה, דרך האייפון השתלטתי על המחשב וראינו את המצלמות בחוץ, אנחנו קולטים את הנערים החוליגנים האלו זורקים דברים ומתפרעים שם..מיד חבר שלי התקשר למשטרה, היה מצחיק לראות באייפון שוטרי יס״מ מפנים את הנערים משם..
פורסם 2013 ביוני 712 שנים נכון אבל אם נסעת מהבית לכמה ימים ואתה רוצה לבדוק בבית שהכל בסדר זה אפשרי.עשיתי המון בעזרת התוכנה הזו, לפני שנתיים כשעדיין למדתי במכללה , יום שישי יצאתי ללימודים ואשתי ביקשה שאעיר אותה, הטלפון שלה היה על שקט ולא הצלחתי לגרום לה להתעורר, השתלטתי על המחשב והפעלתי לה שירים עד שהתעוררה והתקשרה אלי..
פורסם 2013 ביוני 1112 שנים מחבר תודה על כל האפשרויות אני יעבור על כולם יגיד לכם על מה אני ממליץ אם אתם מתעניינים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.