עבור לתוכן

פרויקט ReVamp 3 קירור נוזלי למעבד ולקרוס פייר, חסות Comp24sev

Featured Replies

פורסם

יאללה מחכים לתמונות. :cognee:

פורסם

אני בחתימה שלך... :)

ותעדן אותנו בעוד כמה תמונות.

פורסם
  • מחבר

אנא מכם רפרפו שנית על ההודעה הקודמת שלי

אור, אתה שם כי זאת השטות הכי גדולה שקראתי במשך יותר משנה, בלי להעליב. אבל זה לא נושא הדיון כאן. ובכל זאת תודה על ההתעניינות שלך! אם תרצה אני אסיר את הציטטה שלך.

צ'או

פורסם

אין לי בעיה עם זה (שתשאיר את זה בחתימה).

כתבתי את התגובה הזאת לעידן בהומור בגלל שהוא התלונן שהמערך שלו מקרטע על שלושה מסכים...

כאן אני עוצר את ה"חריגה" מנושא הדיון.

ועכשיו לנושא הדיון.

ראיתי שכתבת שלא תוכל להעלות עוד תמונות אם סרטונים, אבל לא הבנתי למה לא תוכל להעלות תמונות של המארז עם ההתקדמות שהיית בו (גם אם היא קטנה מאוד).

גם תמונות של הלוח לא יזיקו.

פורסם

צור קשר בפרטי לגבי הפיטינגים

פורסם
  • מחבר

שוב שלום,

לא התכוונתי להתעכב כל כך הרבה בעדכון הפרוייקט, נעשתה התקדמות רצינית, אך הייתי חולה.

ארקדור הציע ואיך לא, גם נענה לאתגר, אך למרות זאת הצלחתי לאלתר מספר פתרונות, אמנם לא אלגנטיים, שפועלים לא רע. מי שייצחק עליי יחטוף :D .

אגב בפוסט זה אני חונך מצלמה חדשה, שבעזרתה יצולם גם 'המדריך לקירור נוזלי' שלי, שייעשה בשלב הסופי של הפרוייקט, שיהיה ההרכבה של הלופ כפי שהוא תוכנן לגרסאתו הסופית בפרוייקט זה.

נתחיל בסרטון, שאני בטוח שיש מי שיתלונן על חוסר העריכה וכו', אבל זה סרטון קצר.

http://www.youtube.com/watch?v=y6duAMwUvrE

לתמונות, ויש הרבה כאלו:

יחידת הקירור מקרוב, כרגע רק 3 מאווררים בחוברים בפול, ללא הפילטרים.

PIC_0019.JPG

מזווית קצת שונה, אגב הכבלים יעברו בתעלה שתסתיר אותם, לחילופין הם יקובצו בעזרת סליבים ואז יאורגנו בצורה יפה, השארתי קצת מרווח לתעלה למי ששם לב מתחת למתאמי 90.

PIC_0020.JPG

מחברי ה90 שהתכוננתי אליהם

PIC_0021.JPG

זווית קצת יותר רחבה שלהם.

PIC_0023.JPG

היחידת קירור, העיקום שניכר בה הוא לא אמיתי, סוג של אפקט לא ברור. המחבר קוויק דיסקונק שבולט שם יתחלף במחבר 90 שיוביל את הצינור לצד השני, איפה שהאינלט מתחבר, ולמעשה ייצור אינלט\אאוטלט אחד ליד השני. זה אגב יהיה הצד התחתון של היחידת קירור, היא כרגע הפוכה בגלל שזה פשוט נוח לי.

PIC_0026.JPG

יאללה למחשב:

זווית צילום מעניינת, היישר מתוך הביי 5.25.

PIC_0030.JPG

לוח שחור מישהו? פוסט הבא אולי אכין תמונות יותר טובות שלו.

PIC_0033.JPG

PCIE+ המאווררים שהוספתי לקירור הראם והמוספטים.

PIC_0036.JPG

באלגאאאאאאאאאן, יסודר בהמשך, תעקבו הלאה קצת ותבינו.

PIC_0039.JPG

מישהו רוצה מאוורר? חהחהחה

PIC_0041.JPG

הפתעה קטנה, עוד 2 מאווררים תואמים לכרטיס הגראפי השני, כשיגיע, וכבלי סאטה מיוחדים שהצלחתי להשיג, באורך האידיאלי בשבילי, אגב יש לי קצת עודפים כאלה למי שמעוניין.

PIC_0042.JPG

בהמשך הפרוייקט:

מחכה כעת לרדיאטור השני, לאחר מכן היחידת קירור תפורק לגמריי, המשאבות יסודרו מחדש עם סקוטץ' כמו שצריך, רגע הם פשוט מוחזקות ע''י הצנרת.

היחידת קירור תעבור צביעה נוספת לאחר הוספת התושבות לרד' 2. כך שהצבע ייקבל מרקם יותר אחיד.

לאחר מכן, היא תצופה בקארבון, יתווספו לה בקר מאווררים, ספק כוח פלקס ATX, גלגלים וידית.

כמובן, נשאר הכרטיס הגראפי מס' 2, שמטייל לו איפה שהוא, בינתיים יורכב הלופ ללא הכרטיס הנל.

במידת האסטתיות, כבלים של חומרה מסויימת יעברו סליבינג, יתווספו מאווררי 140ממ בגג ואחורי המארז, שיחוברו לבקר, בינתיים לא יחוברו מודדי טמפ' מכיוון שהם פשוט צרה לחווט.

כמובן שהצנרת של המחשב תעבור סידור מחדש, רוב הצנרת תעבור חיתוך הרבה יותר מדוייק למידות, והחיבורים שיוצאים יחזקו ע''י אומים, שכרגע חסרים. אה, וייתכן שיתווסף קינק קויל כתום UV, לא ברור לי עוד אם זה יפה או לא, אבל יש לי כזה.

בסופו של הפרוייקט, המארז יהיה כולו שחור-כתום ללא יוצאי דופן, הכרטיס הגראפי הנוכחי יקבל באק פלייט כלשהוא, אולי קנוי אולי לא, השני מגיע שחור אז חבל לי על הכסף למרות שזה קצת פחות אסטתי, אלא אם כן מישהו רוצה לתרום לי 120 שקל \ באק פלייט מוכן? חחח.

תודה למתעניינים, וגם כרגיל, לחנות Comp24Seven שהיא ספונסר מרכזי בפרוייקט.

צ'או.

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

עדכון באיחור:

עשיתי הרכבה מחדש של הלופ, ללא תוספות אסטתיות בינתיים, הגיע הרד' השני, והכרטיס גראפי השני במכס, צילמתי את ההרכבה מחדש אבל זה ארוך ודורש הרבה עריכה, מתלבט האם לטרוח ולעשות זאת ולהעלות או להעלות הרכבה של הלופ גירסא סופית לפרוייקט זה.

אגב קיבלתי משאבה שעשוייה לעניין חלק מכם, 630LPH על 4 פיט, עם פריימינג של 25PSI, מה שמאפשר ליחידת קירור להיות באיזה גובה שמתחשק לי, והיא גם בנויה עם מנגון הגנה פנימי [ואחריות הכוללת נזקים במידה וייגרמו מהפעלה כזו] מדריי-ראן, המוכר אמריקאי והפידבק שלו ללא פגם. חיסרון אחד - הפיטינגס שלה מובנים והם 3 חלקי 8 אינץ'.

תודה למתעניינים,

צ'או.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

תעלה תמונה של המשאבה ובהצלחה בהמשך.

פורסם
  • מחבר

תודה לך על התגובה!

המשאבה מאז פורקה, היא יצרה כל כך הרבה head pressure שצינורות פשוט עפו, לשמחתי הנק' החלשות ביותר בלופ היו מחוץ לשני המארזים, זה של הרדיאטורים וזה של המחשב, ככה שלא נגרם נזק.

אפשרי להשתמש בה עם מפחיתי לחץ, אבל מאז רכשתי שתי משאבות D5.

הפרוייקט אגב למי ששם לב עובר hiatus ממושך, אבל כמו שמי שעקב כבר מכיר, ההתקדמות נתקעת לתקופות ואז מתרחש שינוי ענק בתוכניות, צפו בקרוב, כמעט כל הפרוייקט השתנה פרט לזה שהוא עדיין מבוסס מארז רדיאטורים חיצוני.

צ'או

פורסם

בנתיים נשמע נהדר (ויראה נהדר כשתסדר..:smiley1:)

עוקב ומחכה לעידכונים.

כל הכבוד על כמות התמונות והסרטונים.

בהצלחה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים