עבור לתוכן

אפשרי 3 כרטיסי רשת על מחשב XP אחד?

Featured Replies

פורסם

אהלן,

מצבי כזה:

1. מחשב מרכזי שבו כרטיס רשת למודם SAMSUNG, ועוד כרטיס רשת שמחובר לכרטיס במחשב אחר ישן יותר, גם XP.

2. נייד חדש שאותו אני רוצה לחבר אלחוטית למחשב המרכזי עם השקעה מינימלית.

חשבתי פשוט לרכוש זוג כרטיסים אלחוטיים, אחד לנייד ואחד למרכזי, כך יצא מצב ובו 3 כרטיסי רשת על המרכזי (אחד אלחוטי, אחד למודם ואחד למחשב הישן), לי אין עם זה בעיה, המרכזי תמיד דלוק כך שהאינטרנט יהיה זמין, האם לWINDOWS תהיה עם זה בעיה, האם זה אפשרי?

איזה עוד אופציה יש ללא קניית נתב אלחוטי (אני רוצה לחבר את הנייד רק באלחוטי, את המחשב הישן נשאיר בחיבור חוטי).

אשמח לשמוע דעתכם לפני שאני קונה ציודים...

תודה

פורסם

אתה לא יכול לקנות שני כרטיסי רשת אחוטיים ולצפות מהם לתקשר אחד עם השני

אתה חייב לקנות access point שהוא בדרך כלל גם ראוטר ו-switch, ככה שתוכל לחבר את השרת עם חיבור חוטי ל-access point ולחסוך כרטיס רשת אלחוטי אחד.

פורסם
  • מחבר

כמדומני אתה טועה,

http://www.netgear.co.il/Product.asp?Pid=MA401&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=0&aff=zap

ראה בלינק אפשרות לחיבור בין שני מחשבים ללא AP, זה נקרא Ad-Hoc Mode.

ולשאלתי האם המחשב והווינדוס יתמכו ב3 כרטיסי רשת בבת אחת או האם יש דרך נוספת לחיבור, אני פשוט לא רוצה לקנות Switch.

Taco

פורסם

וינדוס תומך ב-3 כרטיסי רשת בלי בעיה

הוא תומך גם הרבה יותר.

פורסם

הוא תומך במספר החריצים שיש על הפי סי איי

פורסם

זה שהוא תומך נכון,אבל הרשת הנתונה פה היא רשת ICS,השאלה היא האם הוא יידע לבצע BRIDGING בין 3 כרטיסי הרשת כדי שכולם יוכלו לגשת אל האינטרנט?

לצערי,אני לא ממש יודע,נראה לי שכן,מקסימום אתה יכול להתקין תוכנת ניתוב שכן תתמוך בזה ...

www.winroute.com

פורסם

יש לי מחשב ועליו שישה כרטיסי רשת, הוא השרת שלי והוא מנתב את האינטרנט אצלי בבית, לא צריכה להיות לך בעיה...

פורסם

תודה רבה על האינפורמצהי ,עכשיו שאני יודע שזה פועל,יש לי עוד פיתרון לרשת ביתית...זולה..

אמממ רק מהי מערכת ההפעלה..?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים