עבור לתוכן

מחפש בנירות משחק אסטרטגיה טוב! זה עדיין קיים?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

התחלתי עכשיו שחק בsettlers 7, באופן מפתיע המשחק נחמד מאד, עדיין לא כמו הקלאסיים אבל בהחלט שווה לשחק בו.

תודה

• תגובות 46
  • צפיות 8.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה יותר משחק ניהול מאשר RTS, אם אהבת אותו כדי לך לנסות גם את Anno 1404 (ואם לא אכפת לך משחק עתידני אז גם Anno 2070 מצויין).

גם Tropico 3,4 משחקים טובים בסגנון דומה.

פורסם

מצטרף לדיון המעניין הזה: אבל הדרישה שלי קצת שונה, אני חושב.

1. אני מחפש משחק אסטרטגיה לא מסובך. כלומר, לא משחק שיש בו עשרות/מאות סוגי יחידות ומאות שיפורים שונים, אלא משחק פשוט יותר, בו אפשר לבנות יחידות מתוך מגוון יחסית מצומצם. אני לא מחפש להתמקצע במשחק שמצריך זמן רב כדי להכיר ולהבין, אלא רוצה להיות שחקן קאז'ואלי שמשחק פה ושם בשביל הכיף.

2. מבחינת המעטפת - לא עתידני כמו SC, אלא סגנון אחר: בין אם זה טנקים וחיילים כמו RA או ימי-ביניימי כמו Warcraft או AOK.

3. גרפיקה עדכנית. לא משהו מפוקסל כמו המשחקים של פעם.

4. משחק שהמיקוד שלו הוא בניית צבא ולא ניהול עיר.

אשמח מאוד להמלצה או הכוונה מה מבין המשחקים שהומלצו כאן מתאים למה שאני מחפש :)

פורסם

הוצאת לי את המילים מהפה.

זה בדיוק מה שאני מדבר עליו כאן..

אני בספק אם יש משחקים כאלו עם גרפיקה גבוהה מעבר למה שיש,

כי ברגע שמתקדמים זה כבר נהיה תלת מימדי (ראה ra3) וזה ממש ממש לא מתאים.

פורסם
מצטרף לדיון המעניין הזה: אבל הדרישה שלי קצת שונה, אני חושב.

1. אני מחפש משחק אסטרטגיה לא מסובך. כלומר, לא משחק שיש בו עשרות/מאות סוגי יחידות ומאות שיפורים שונים, אלא משחק פשוט יותר, בו אפשר לבנות יחידות מתוך מגוון יחסית מצומצם. אני לא מחפש להתמקצע במשחק שמצריך זמן רב כדי להכיר ולהבין, אלא רוצה להיות שחקן קאז'ואלי שמשחק פה ושם בשביל הכיף.

2. מבחינת המעטפת - לא עתידני כמו SC, אלא סגנון אחר: בין אם זה טנקים וחיילים כמו RA או ימי-ביניימי כמו Warcraft או AOK.

3. גרפיקה עדכנית. לא משהו מפוקסל כמו המשחקים של פעם.

4. משחק שהמיקוד שלו הוא בניית צבא ולא ניהול עיר.

אשמח מאוד להמלצה או הכוונה מה מבין המשחקים שהומלצו כאן מתאים למה שאני מחפש :)

War Front: Turning Point (סגנון RA)

Act of War: Direct Action + High Treason (סגנון RA)

Age of Empires III: Complete

Empire Earth II: Gold (יכול להיות מעט מסובך)

ParaWorld (סגנון WC)

D&D: Dragonshard (סגנון WC)

Armies of Exigo (סגנון WC)

LotR: The Battle For Middle Earth II + Rise of The Witch King

Rise of Legends

SpellForce 2: Shadow Wars + Dragon Storm

פורסם

+ Company of Heroes...

פורסם

תודה לשניכם על התשובות.

אני רואה שהמשחקים שהמלצתם עליהם יצאו ב-2006 או 2007... אני מבין שאין משהו חדש יותר בתחום -RTS?

פורסם

תודה, אבל זה באמת לא בדיוק מה שאני מתכוון אליו.

לא הצלחתי למצוא מאיפה קונים או מורידים את

War Front: Turning Point. יש לך קישור לזה אולי?

פורסם

אין את זה בהפצה דיגיטלית אז האופציה היחידה להשיג את זה היא כנראה להזמין עותק פיזי מאמזון, הנה - http://www.amazon.com/gp/offer-listing/B000I5KU5W/ref=dp_olp_0?ie=UTF8&condition=all

או לחפש אותו ב - EBAY.

זה מופיע גם באתר בארץ פה - http://www.pcgames.co.il/pc-War_Front_Turning_Point-4609.html

אבל הם כנראה לא יוכלו להשיג אותו, אבל שווה לשאול בכל מקרה.

פורסם

כן, זו כנראה הסיבה שלא מצאתי. אני מעדיף משהו שאפשר להוריד אונליין...

איך

Act of War לדעתך? אתה ממליץ? אם כן, על איזה משני החלקים שלו?מוכרים אותו ב-steam ב-10$.

מעניין למה לא מוציאים משחקי RTS חדשים. אין מה לחדש, אפילו לא בתחום הגרפיקה התלת מימדית שימשוך שחקנים?

פורסם

Act of War מצויין, עדיף להתחיל מהראשון (Direct Action) לדעתי ואז להמשיך להרחבה High Treason.

מה שכן יש למשחק הזה בעיות תאימות מסויימות עם מערכות עם מעל 2GB זיכרון, יש פיתרונות איך לעקוף את זה אבל לפעמים יש גם בעיה עם כרטיסי מסך עם מעל 1GB זיכרון ולזה לא ראיתי פיתרון.

פורסם

אז המשחק לא יעבוד אצלי: יש לי 8GB זיכרון RAM וכרטיס מסך עם 2GB זיכרון. חבל, ירד מהפרק...

פורסם

Emperor battle of Dune

stronghold crusader

star wars galactic battlegrounds

ruse

פורסם
Act of War מצויין, עדיף להתחיל מהראשון (Direct Action) לדעתי ואז להמשיך להרחבה High Treason.

מה שכן יש למשחק הזה בעיות תאימות מסויימות עם מערכות עם מעל 2GB זיכרון, יש פיתרונות איך לעקוף את זה אבל לפעמים יש גם בעיה עם כרטיסי מסך עם מעל 1GB זיכרון ולזה לא ראיתי פיתרון.

דווקא הצלחתי להפעיל אותו די בקלות רק חבל שהוא לא תומך במסך רחב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים