עבור לתוכן

מחפש בנירות משחק אסטרטגיה טוב! זה עדיין קיים?

Featured Replies

פורסם

WARCRAFT 3 .. הוא ללא ספק האסטרטגיה זמן אמת הכי טוב שנוצר .

• תגובות 46
  • צפיות 8.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

^

זה באמת המשחק המעניין ביותר שצפוי לצאת בז'אנר השנה (לאחרונה יצא Wargame: AirLand Battle אבל הוא עם דגש על MP ויותר מדי ריאליסטי מאשר מהנה לדעתי)

אבל הוא ייצא לא לפני דצמבר ככה שיש עוד הרבה זמן עד שאפשר יהיה לשחק בו (אלא אם קונים את האלפא מסטים, מה שאני לא ממש רואה טעם לעשות).

פורסם

אני אהבתי ב-C&C את הסרטונים שהיו. הם גרמו לי ליהנות ממשחק אסטרטגיה טוב ולהרגיש גם שאני בתוך סרט ולא סתם במפת skirmish.

בAge Of Empires II היה משהו קסום: המנגינה, הסיפורים, הבניינים והנופים - למרות הגרפיקה הנמוכה שהייתה קיימת באותה תקופה - ממש מכניסים לאווירה. אתה באמת מרגיש שטורקיה זו טורקיה וירושלים זו ירושלים. ממש כיף..

Warcraft 3 היה משחק נהדר, אבל כל תחליף MMO שיוציאו לא שווה את זה.. אני משחק רק Single Player.

פורסם

למי שפיספס לפני כחודשיים יצא Age of Empires II: HD שתומך במסכים רחבים ורזולוציות גבוהות (ומגיע עם טקסטורות משופרות במעט, בעיקר של המים).

מאז גם מוציאים לו הרבה מודים מעניינים דרך ה - Steam Workshop.

אופציה טובה למי שמתגעגע למשחקים מהסוג הזה.

פורסם

עושה רושם שהמשחק עדיין קליל מבחינה גראפית..

מוזר לי לגלות שהמחשב הזקן אצלי בבית עם C2Q Q6600 וHD4870 הוא אוברקיל בשביל משחקים חדשים/מחודשים :biglaugh:

פורסם
  • מחבר
אני אהבתי ב-C&C את הסרטונים שהיו. הם גרמו לי ליהנות ממשחק אסטרטגיה טוב ולהרגיש גם שאני בתוך סרט ולא סתם במפת skirmish.

בAge Of Empires II היה משהו קסום: המנגינה, הסיפורים, הבניינים והנופים - למרות הגרפיקה הנמוכה שהייתה קיימת באותה תקופה - ממש מכניסים לאווירה. אתה באמת מרגיש שטורקיה זו טורקיה וירושלים זו ירושלים. ממש כיף..

Warcraft 3 היה משחק נהדר, אבל כל תחליף MMO שיוציאו לא שווה את זה.. אני משחק רק Single Player.

מסכים איתך ב-10000%!! לא יכולתי להגיד את זה יותר טוב!

- - - תגובה אוחדה: - - -

למי שפיספס לפני כחודשיים יצא Age of Empires II: HD שתומך במסכים רחבים ורזולוציות גבוהות (ומגיע עם טקסטורות משופרות במעט, בעיקר של המים).

מאז גם מוציאים לו הרבה מודים מעניינים דרך ה - Steam Workshop.

אופציה טובה למי שמתגעגע למשחקים מהסוג הזה.

אתה מפספס את הנקודה... לא מעניין אותי גרפיקה, אני רוצה משחק מעניין וטוב.

חרא מצופה בזהב עדיין נשאר חרא!

הלוואי שהיו עושים Age of Empires III אני היתי הראשון שקונה אותו!

פורסם

עשו AOE III..

הוא לא היה מוצלח במיוחד, ולכן כנראה קטעו את הסדרה.

במשחק השלישי הם הרסו את כל הרעיון של ימי הביניים, הכל שם מלא ברובים ורכבות.

העלילה, אגב, דיי משעממת שם..

פורסם

מה זאת אומרת "הרסו את הרעיון של ימי הביניים", זה לא כאילו הסידרה היתה אמורה להיות מבוססת על ימי הביניים או משהו. המשחק הראשון היה על התקופות שעד תחילת הספירה הנוצרית (בערך), כלומר יותר מאלף שנים לפני התקופה של המשחק השני. לפי זה ההתקדמות בשנים של המשחק השלישי היתה טבעית, נראה שהם התכוונו מלכתחילה שכל משחק יהיה בתקופה מאוחרת יותר מקודמו.

למה הם לא עשו עוד משחק? כנראה כי לפי הנ"ל המשחק הבא היה אמור להיות בעת הנוכחית (או אפילו בעתיד), וזה קצת מסובך לעשות באופן שלא יהיה שונה קיצונית מהמשחקים הקודמים.

(בעצם, הם כן עשו עוד משחק, קוראים לו Age of Empires Online. אבל אולי זה לא נחשב לדעת כמה מכם)

פורסם

מה שקרה היה הרבה יותר פשוט, MS הוציאו את ה XBOX ומהר מאוד אחרי זה סגרו את מפתחות משחקי ה PC, היה ניסיון לפתח משחק RTS לקונסולה, ברגע שהוא לא הצליח סגרו את המפתחת.

פורסם

הזכר היחיד שנותר מ - Ensemble Studios הם Robot Entertainment שהוציאו את משחקי Orcs Must Die, מעניין אם הם יחזרו לז'אנר ה - RTS הקלאסי בעתיד הקרוב.

פורסם
אני פשוט משחק בישנים כשמשעמם לי.

כל המשחקים החדשים פשוט מכילים יותר מדי דברים וזה נהיה כאב ראש..

אין כמו Red Alert 2.

+1

לא אהבתי שום משחק כמו שאהבתי לשחק ב Red Alert ..

היום יש הרגשה שכל חברה מסתכלת על המאזנים שלה במקום על טובת הצרכנים ..(ולא רק במחשבים)

פורסם

הם פתחו את AOE ONLINE, עד שהמשחק יצא מ BETA ואפילו אחרי זה (בשלב מסויים הפיתוח עבר ל GPG שמהר מאוד גם עזבו את הפרוייקט). לא נראה לי ש ROBOT יוציאו משחק RTS בשנים הקרובות, לפחות לא אחד בגודל של AOE.

דרך אגב, גם Bonfire Studios, Windstorm Studios ו Newtoy Inc הוקמו על ידי אנשים מ Ensemble, עבדו על משחקים למכשירים סלולריים ובשלב מסויים נקנו על ידי ZYNGA שלאחרונה איבדה הרבה מאוד כסף וסגרה כמה מפתחות (אחת מהן הייתה Bonfire Studios). עצוב לראות מה נשאר מהחברה הזו שבמשך שנים הוציאה לשוק משחקי RTS מצויינים...

פורסם

יש את

Eador Masters of the Broken World משחק בסגנון הירוס וCIV שיקחתי בו כבר איזה 20שעות פלוס וגם יש לו אחלה עלילה

פורסם

באמת יש בו עלילה ? הבנתי שיש שם איזה רקע כללי וזהו והמשחק עצמו הוא משחק Sandbox נטו ואין לו קמפיין עלילתי.

עוד משחק דומה (ומלוטש יותר) הוא Fallen Enchantress: Legendary Heroes.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים