עבור לתוכן

ותודה לגולן טלקום על זה שאין לי גישה לחשבון הפייסבוק שלי...

Featured Replies

פורסם

גם אני התניידתי מגולן טלקום ל012 בגלל בעיות בתקשורת וקליטה (אני בבאר שבע), ועכשיו הכל יותר טוב.

ניסיתי לשנות את הAPN לזה של אורנג', והמהירות עלתה מ5 מגה ממוצע ברוב השרתים בSPEEDTEST ל9 וחצי מגה ממוצע. שזה סבבה לגמרי :cool2:

אבל אני חושש שאולי יגיעו חיובים שונים למיניהם בגלל השינוי הזה. יש סיבה לדאגה?

• תגובות 92
  • צפיות 47.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא, רק אל תתפלא אם מרוב בדיקות מהירות, תמלא את מכסת ה 3 ג'יגה ;)

כשזה יקרה, תסורס המהירות שלך בצורה משמעותית, ללא השפעה על החיוב.

פורסם

בדיקת מהירות שהגיעה ל2Mb הורדה ו0.5Mb העלאה השתמש ב4.86MB,

בדיקה נוספת שהגיעה ל 7.5Mb ו2.5Mb העלאה (מכובד!) השתמש בעוד 10MB.

ככה שזה לא ממש הרבה..

• 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

...אז חזרתי לגולן. והבעיה עדיין קיימת.

נציגת השירות אנטיפטית ולא מוכנה לעזור כלל. טוענת שזה לא באחריותם לוודא ש SMS-ים מפייסבוק מגיעים.

חוצפה.

מה עושים?

פורסם

גם אני לא קיבלתי SMS מפייסבוק ואמרו לי שזה בעיה שידוע עליה ויסדרו אותה, ששאלתי מתי? ענה לי הנציג שהוא לא יודע.

שירות על הפנים + אינטרנט גרוע מאוד (PING 150-200) ומהירות הורדת בסביבות 2MB הופך אותה לחברה הגרועה בישראל.

פורסם

ואני עברתי אליהם עכשיו ויש לי קליטה הרבה יותר טובה משהייתה לי ב012 ומהירות הורדה של 6-8 מגה. הכל תלוי באיזור.

פורסם

אני נמצא באזור תל אביב

פורסם

דווקא לאחרונה האינטרנט עובד לי סבבה לגמרי (גולן). לא יודע לגבי מהירות, אבל אני רואה סרטוני יוטיוב ללא בעיות. גם HD (לעיתים רחוקות יש קצת תקיעות).

פורסם

למה להתנייד? תקנה ב30 שקל סים בדואר בשביל הSMS...

פורסם
  • מחבר

אתה מגיב על ת'רד מלפני שנה. הספקתי לעבור מאז 2 חברות סלולריות (012 והוטמובייל) ואפילו לחזור חזרה לגולן.

בגולן יש באיזור שלי את האינטרנט הכי מהיר מבין כל החברות (!) כולל גם משמעותית מהיר יותר מאורנג' (כנראה שהרשת החדשה שלהם עוד לא רלוונטית לאיזור הקריות), וקליטה מלאה בלי ניתוקים מוזרים ובעיות קליטה (כמו שהיו לי בהוטמובייל).

אני לא יודע אם התקלה של הסמס תוקנה או שהיא עדיין קיימת, אבל כבר אישרתי את החשבון שלי כשהייתי ב-012 אז עכשיו זה כבר פחות אכפת לי....

פורסם

^ לאיזה חברה היה את הפינג הכי נמוך ?

פורסם

בכל החברות הפינג השתנה כתלות במודם.

פורסם
  • מחבר
^ לאיזה חברה היה את הפינג הכי נמוך ?

למה אתה חושב שמעניין אותי מה הפינג (??????????) של הטלפון הסלולרי שלי?

ולמה זה מעניין אותך?

פורסם

מה, אתה לא משחק UT בטלפון?

אתה לא אמיתי...

פורסם

זמן תגובה. השחצי שניה המעצבנת מהלחיצה עד שהדף מגיב זה ההבדל בין פינג דו ספרתי לתלת. זה לא סוף העולם אבל מורגש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים