עבור לתוכן

ותודה לגולן טלקום על זה שאין לי גישה לחשבון הפייסבוק שלי...

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אממ טוב, זה מהיר יותר עם אורנג', אבל עדיין פחות ממה שהיה לי בגולן.. בערך 5 מגה הורדה ומגרד את ה 1 העלאה..

בגולן היה לי 6-7 הורדה ו 2-3 העלאה.. וזה היה סתם סלקום..

• תגובות 92
  • צפיות 47.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני מגיע באורנג' לפעמים ל10 מגה. לפעמים. והעלאה עד 2 בערך..

פורסם

חחחח רק אני מקבל בספיד טסט תוצאות פסיכיות של 81 מגה העלאה

פורסם

אתה בטוח שמגה? העלאה? אפילו לאנשים עם חיבור 100 מגה קווי יש העלאה של 2 מגה בלבד אאל"ט.

פורסם

אני לא אשלח ת.ז. או דרכון שלי (עם תמונה לפי ההנחיה) לפייסבוק כי זה לא דברים שצריכים להסתובב ברשת

בטח לא אצל פייסבוק, שאם יפשטו רגל אחד העובדים יוכל למכור חלקים מה-DB בשוק השחור

(נשמע קונספירטיבי? איך דלף מרשם האוכלוסין של מדינת ישראל כמה וכמה פעמים? אפילו לא תמורת כסף)

קוראים לי פסיכופת? שיקראו, מי שפגש אותי יכול להצהיר שזה לא נכון.

בשביל קשרים חברתיים אני לא צריך פייסבוק

היו לי קשרים חברתיים לפני פייסבוק וישארו לי גם אחריו.

אגב הפייסבוק שלי בכלל לא היה בשביל קשרים חברתיים, במקור הוא בכלל נוצר בשביל לשחק Texas Holdem ברשת בזמן שיעורים בלימודים

פורסם
  • מחבר

אתה לא קורא נכון את היחידות, זה כנראה 810K העלאה, 0.81 מגה.

פורסם
מה? אבל זה בדיוק מה שעשיתי... התקלה מול פייסבוק היתה התקלה הראשונה שלהם - והיא היתה מספיק קריטית (חסימה של הגישה לחשבון הפייסבוק שלי - שאגב גורמת לזה שאני גם לא אוכל להיכנס לאתרים שנרשמתי אליהם דרך facebook connect...) בשביל לגרום לזה שבאופן מיידי אני אבצע ניוד לחברה אחרת...

אז למה לא התייעצת בפורום קודם? כי אז היית מקבל תשובה מאנשים שעברו את התהליך של אימות החשבון (כמוני) והיו אומרים לך שהתהליך הזה הרבה יותר קצר מהזמן שתבזבז על ניוד לחברה אחרת, ובכלל לא ייקח כמה ימים כפי שאמרת בהתחלה.

לגבי המהירות, כנראה שהאנטנה של אורנג' יותר רחוקה ממך מהאנטנה של סלקום, ואז שום אולטרנט לא יעזור.

פורסם
  • מחבר
אז למה לא התייעצת בפורום קודם? כי אז היית מקבל תשובה מאנשים שעברו את התהליך של אימות החשבון (כמוני) והיו אומרים לך שהתהליך הזה הרבה יותר קצר מהזמן שתבזבז על ניוד לחברה אחרת, ובכלל לא ייקח כמה ימים כפי שאמרת בהתחלה.

אה... עובדתית הניוד היה הרבה יותר קצר (כ-3 שעות) מהזמן שלקח לפייסבוק לאשר אותי (מעל 15 שעות).

על מה יש לי להתייעץ בפורום? אני לא רוצה להיות בחברה שלא מאפשרת לי לקבל SMSים וזה לא משנה אם כרגע נקודתית את הבעיה של פייסבוק פתרתי.. חוץ מזה, גם אחרי האימות של ת.ז. עדיין הטלפון לא היה מאושר, ובתכלס זה סיכון אבטחתי דיי רציני כי אם חלילה יום אחד אני אאבד את הגישה לחשבון מכל סיבה שהיא - הטלפון הוא האמצעי הבטוח היחיד להחזיר את השליטה בחשבון! ובלי מספר טלפון מאומת - החשבון שלי נמצא עם חור אבטחה רציני.

לכן ברגע שנפתח לי החשבון בכל מקרה גם ביצעתי את האימות של הטלפון - משהו שלא הצלחתי לעשות בגולן.

פורסם

לקרוא אני עדיין יודע והוא נותן לי 81 העלאה למרות שאני די בטוח שזה באג אבל זה עובד על כמה שרתים שניסיתי

אני יעלה לכם תמונות אם אתם עדיין חושבים שאני לא יודע לקרוא יחידות מידה

המהירות העלאה שאני מקבל היא פי כמה וכמה מהמהירות הורדה

- - - תגובה אוחדה: - - -

אני מקבל מ40 MBPS עד 85 בבאג הכי פסכי

פורסם

המגבלה הטכנית של סלולרים (בישראל) היא 5.76 מגה העלאה

זה מה שפרוטוקול hsupa מאפשר

פורסם

לפני מספר חודשים כשהייתי צריך לקבל sms אישור אוטומטי משירות כלשהו, ולא קיבלתי אותו (012), יצרתי קשר עם שירות הלקחות ושם נאמר לי שהם לא תומכים בקבלה של sms-ים אוטומטיים משירותים מסוימים אבל יתכן שזה יתאפשר בעתיד...

פורסם

גם לי היה בעיה עם גולן בחיבור עם פייסבוק, התקשרתי אליהם כמה פעמים ואמרו שהם מסדרים את זה לבסוף עברתי להוט מובייל ומרוצה מכל רגע (חוץ מזה שאי אפשר לצפות באתר שלהם בחשבונית)

פורסם

הייתי בהוט כשניסיתי את השטות הזאת של פייסבוק- קרה לי אותו דבר. בגולן אפילו לא ניסיתי.

פורסם

אין לי תלונה אחת כלפי גולן טלקום.

מרוצה לחלוטין. הכל עובד, אין תקלות.

חלק מהתקלות שאתם מתארים נשמעות ממש מוזרות, אבל כנראה שזה עניין של מזל...

פורסם
  • מחבר

אין שום קשר למזל. גם אצלך זה לא עובד בוודאות. כנראה שפשוט עדיין לא יצא לך לנסות את זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים