פורסם 2013 ביוני 512 שנים מחבר אממ טוב, זה מהיר יותר עם אורנג', אבל עדיין פחות ממה שהיה לי בגולן.. בערך 5 מגה הורדה ומגרד את ה 1 העלאה..בגולן היה לי 6-7 הורדה ו 2-3 העלאה.. וזה היה סתם סלקום..
פורסם 2013 ביוני 512 שנים חחחח רק אני מקבל בספיד טסט תוצאות פסיכיות של 81 מגה העלאהאתה בטוח שמגה? העלאה? אפילו לאנשים עם חיבור 100 מגה קווי יש העלאה של 2 מגה בלבד אאל"ט.
פורסם 2013 ביוני 512 שנים אני לא אשלח ת.ז. או דרכון שלי (עם תמונה לפי ההנחיה) לפייסבוק כי זה לא דברים שצריכים להסתובב ברשתבטח לא אצל פייסבוק, שאם יפשטו רגל אחד העובדים יוכל למכור חלקים מה-DB בשוק השחור(נשמע קונספירטיבי? איך דלף מרשם האוכלוסין של מדינת ישראל כמה וכמה פעמים? אפילו לא תמורת כסף)קוראים לי פסיכופת? שיקראו, מי שפגש אותי יכול להצהיר שזה לא נכון.בשביל קשרים חברתיים אני לא צריך פייסבוקהיו לי קשרים חברתיים לפני פייסבוק וישארו לי גם אחריו.אגב הפייסבוק שלי בכלל לא היה בשביל קשרים חברתיים, במקור הוא בכלל נוצר בשביל לשחק Texas Holdem ברשת בזמן שיעורים בלימודים
פורסם 2013 ביוני 512 שנים מחבר חחחח רק אני מקבל בספיד טסט תוצאות פסיכיות של 81 מגה העלאהאתה לא קורא נכון את היחידות, זה כנראה 810K העלאה, 0.81 מגה.
פורסם 2013 ביוני 512 שנים מה? אבל זה בדיוק מה שעשיתי... התקלה מול פייסבוק היתה התקלה הראשונה שלהם - והיא היתה מספיק קריטית (חסימה של הגישה לחשבון הפייסבוק שלי - שאגב גורמת לזה שאני גם לא אוכל להיכנס לאתרים שנרשמתי אליהם דרך facebook connect...) בשביל לגרום לזה שבאופן מיידי אני אבצע ניוד לחברה אחרת...אז למה לא התייעצת בפורום קודם? כי אז היית מקבל תשובה מאנשים שעברו את התהליך של אימות החשבון (כמוני) והיו אומרים לך שהתהליך הזה הרבה יותר קצר מהזמן שתבזבז על ניוד לחברה אחרת, ובכלל לא ייקח כמה ימים כפי שאמרת בהתחלה.לגבי המהירות, כנראה שהאנטנה של אורנג' יותר רחוקה ממך מהאנטנה של סלקום, ואז שום אולטרנט לא יעזור. נערך 2013 ביוני 512 שנים על-ידי House M.D.
פורסם 2013 ביוני 612 שנים מחבר אז למה לא התייעצת בפורום קודם? כי אז היית מקבל תשובה מאנשים שעברו את התהליך של אימות החשבון (כמוני) והיו אומרים לך שהתהליך הזה הרבה יותר קצר מהזמן שתבזבז על ניוד לחברה אחרת, ובכלל לא ייקח כמה ימים כפי שאמרת בהתחלה.אה... עובדתית הניוד היה הרבה יותר קצר (כ-3 שעות) מהזמן שלקח לפייסבוק לאשר אותי (מעל 15 שעות).על מה יש לי להתייעץ בפורום? אני לא רוצה להיות בחברה שלא מאפשרת לי לקבל SMSים וזה לא משנה אם כרגע נקודתית את הבעיה של פייסבוק פתרתי.. חוץ מזה, גם אחרי האימות של ת.ז. עדיין הטלפון לא היה מאושר, ובתכלס זה סיכון אבטחתי דיי רציני כי אם חלילה יום אחד אני אאבד את הגישה לחשבון מכל סיבה שהיא - הטלפון הוא האמצעי הבטוח היחיד להחזיר את השליטה בחשבון! ובלי מספר טלפון מאומת - החשבון שלי נמצא עם חור אבטחה רציני.לכן ברגע שנפתח לי החשבון בכל מקרה גם ביצעתי את האימות של הטלפון - משהו שלא הצלחתי לעשות בגולן.
פורסם 2013 ביוני 612 שנים לקרוא אני עדיין יודע והוא נותן לי 81 העלאה למרות שאני די בטוח שזה באג אבל זה עובד על כמה שרתים שניסיתי אני יעלה לכם תמונות אם אתם עדיין חושבים שאני לא יודע לקרוא יחידות מידה המהירות העלאה שאני מקבל היא פי כמה וכמה מהמהירות הורדה- - - תגובה אוחדה: - - -אני מקבל מ40 MBPS עד 85 בבאג הכי פסכי
פורסם 2013 ביוני 612 שנים המגבלה הטכנית של סלולרים (בישראל) היא 5.76 מגה העלאה זה מה שפרוטוקול hsupa מאפשר
פורסם 2013 ביוני 612 שנים לפני מספר חודשים כשהייתי צריך לקבל sms אישור אוטומטי משירות כלשהו, ולא קיבלתי אותו (012), יצרתי קשר עם שירות הלקחות ושם נאמר לי שהם לא תומכים בקבלה של sms-ים אוטומטיים משירותים מסוימים אבל יתכן שזה יתאפשר בעתיד...
פורסם 2013 ביוני 612 שנים גם לי היה בעיה עם גולן בחיבור עם פייסבוק, התקשרתי אליהם כמה פעמים ואמרו שהם מסדרים את זה לבסוף עברתי להוט מובייל ומרוצה מכל רגע (חוץ מזה שאי אפשר לצפות באתר שלהם בחשבונית)
פורסם 2013 ביוני 612 שנים הייתי בהוט כשניסיתי את השטות הזאת של פייסבוק- קרה לי אותו דבר. בגולן אפילו לא ניסיתי.
פורסם 2013 ביוני 1312 שנים אין לי תלונה אחת כלפי גולן טלקום.מרוצה לחלוטין. הכל עובד, אין תקלות.חלק מהתקלות שאתם מתארים נשמעות ממש מוזרות, אבל כנראה שזה עניין של מזל...
פורסם 2013 ביוני 1312 שנים מחבר אין שום קשר למזל. גם אצלך זה לא עובד בוודאות. כנראה שפשוט עדיין לא יצא לך לנסות את זה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.