עבור לתוכן

ותודה לגולן טלקום על זה שאין לי גישה לחשבון הפייסבוק שלי...

Featured Replies

פורסם

בתקופה האחרונה פייסבוק כל הזמן הציקו לי על "אישור החשבון באמצעות טלפון" (verify your phone number).

כמובן שלא היתה לי בעיה, בשמחה המשכתי בתהליך, הכנסתי את מספר הטלפון שלי וחיכיתי ל-SMS שמכיל את קוד האישור...

הבעיה היא - שהוא מעולם לא הגיע.

ניסיתי את זה כמה פעמים, עד שהתייאשתי ופניתי לתמיכה של גולן על מנת לברר למה אני לא מקבל מפייסבוק את ה-SMS הזה, למרות שכל הגדרות החשבון שלי אמורות לאפשר את זה.

שלחתי להם טופס דרך האתר, ויאמר לזכותם שהם דאגו להתעקש ולחזור אליי בטלפון - וגם כשלא עניתי בניסיונות הראשונים הם המשיכו שוב ושוב לנסות להתקשר, בשעות שונות ומספר רב של פעמים.

לאחר שעניתי להם והסברתי למוקדנית הנחמדה מה בדיוק הבעיה, היא אמרה שהיא בודקת את זה מול מישהו בכיר יותר ותחזור אליי.. והיא באמת חזרה אליי אחרי כ-10 דקות, ובפיה תשובה חד משמעית: גולן מודעים לנושא הזה, הם פשוט חברה חדשה בשוק וכרגע עדיין אין להם הסכם עם הספק שאיתו פייסבוק עובדים על מנת לשלוח את ה-SMSים האלה, אך הם כמובן דואגים לדברים האלה ובעתיד יהיה להם שיתוף פעולה גם איתם וכו'...

Whatever.

רק שפייסבוק לא כלכך התלהבו מהרעיון שאני מתעלם מהבקשות שלהם כנראה, ועכשיו פתאום החליטו לחסום לי את הגישה לחשבון - עד שאני אאשר את הזהות שלי. נפלא.

ל"מזלי" מצאתי אופציה נוספת - לאשר את הזהות שלי באמצעות צילום של ת.ז. - שזה כבר כמובן תהליך ידני שדורש בדיקה ידנית של אנשי פייסבוק ורק אלוהים יודע כמה זמן זה יקח... לא ממש היתה לי ברירה כי זאת הדרך היחידה שיש לי בשביל לשחזר את הגישה שלי לחשבון - ובינתיים פשוט נעלמתי לחלוטין מעל פני הפייסבוק (אנשים אחרים שיחפשו אותי - פשוט לא ימצאו כלום), כמה נפלא.

אם גם אתם מנויים בגולן, וגם אתם לא הצלחתם לאשר את מספר הטלפון שלכם - אני מציע לכם לא להתעלם מזה..

• תגובות 92
  • צפיות 47.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

טוב, לא היה לי חשק לחכות כמה ימים.. התחלתי תהליך ניוד ל 012

פורסם

פייסבוק עשו לי את אותו חרא

רק שאני ברשת פלאפון וזה קרה בדיוק בתקלה הגדולה שלהם

כשהם החליטו שאני "מוזמן" לאשר את החשבון שלי באמצעות צילום של ת.ז. או דרכון אני החלטתי שבפייסבוק יותר אני לא אהיה

פורסם
טוב, לא היה לי חשק לחכות כמה ימים.. התחלתי תהליך ניוד ל 012

התניידתי ל012 לפני כמה ימים עם 2 קווים. עשו בלאגן עם הניוד (הייתי צריך לפנות אליהם בעצמי כדי להשלים אותו), ואחרי שזה עבד יומיים, הבוקר אחד הקווים פתאום "לא מחובר". חצי שעה לחכות להם בצ'ט, ואז "העברתי פנייה והתקלה תטופל עוד 4 שעות".

אז תהיה מוכן. :)

פורסם

דווקא אצלי המעבר מגולן ל012 היה מאוד קליל. סבלתי מאוד מגולן באיזור חיפה.

פורסם

לדעתי המוקדנית בלבלה את המוח, כי אני בגולן ופעם קיבלתי את ה SMS הזה (מפייסבוק). מוזר ביותר.

אני לא מבין למה גולן מתעקשים לירות בעצמם ברגליים. הלקוחות היו מאוד מרוצים בהתחלה, אבל הם אשכרה *מתעקשים* לפשל בכל מני "קטנות". שטויות קטנות שסתם ממררות ללקוחות שלהם את החיים. אז נכון, הם פתרו אותנו מכל הכאב ראש שקשור לזיוני שכל של אפ"ס, אבל העניקו כאב ראש חדש בדמות פאשלות טכניות חסרות טעם.

פורסם

הייתה לי את הבעיה כחצי שנה (וגם ציינתי פה בפורום), גולן מרחו אותי במשך חודשים ולא נתנו לנ שום תשובה (מבחינתם זה עדיין בגדר תקלה טכנית).

לפני שבועיים כבר נמאס לי וניידתי להוט מובייל.. מאז הכל תקין מהשניה הראשונה.

פורסם

בגולן האימות של גוגל עבד. בהוט מובייל גם פייסבוק וגוגל עובדים.

יש לי גם קו ב 012 אם מישהו מעוניין שאבדוק..

פורסם
  • מחבר

אני אוסף את הסים שלי מיילו.. סים רגיל ו usim זה אותו דבר? כי יש שם רק usim והחלק מזהב קצת שונה בגודל, אבל הפלסטיק אותו דבר והמוכר אומר שלדעתו זה מתאים ..

פורסם

אותו דבר

פורסם

יש לציין שתהליך אישור ת"ז בפייסבוק הוא קצר יחסית, גם לי זה קרה והחשבון אושר עוד באותו יום שבו שלחתי את צילום המסמך.

אבל זה באמת מוזר שאי אפשר לקבל את ההודעות האלו בגולן - הרי זה כמו SMS רגיל, למה צריך להיות להם הסכם עם גולן כדי לקבל את ההודעות האלו?

פורסם

גם בפלאפון קרא לי את אותו המקרה

פורסם

הקליטה של גולן באזור חיפה נוראית!

בחיים שלי לא קרה לי שהתנתקו לי כלכ כך הרבה שיחות באמצע או שפתאום אין רשת בכלל משו קטסטרופלי

פורסם

רעיון יותר טוב: לעזוב את פייסבוק.

פורסם
גם ל012 לא חסר הסרט הזה, כמו אימות החשבון gmail בסמס (כשמתחברים ממחשב לא מאושר) , אז אל תצפה לניסים

ב012 אין בעיה מול גוגל

מנסיון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים