עבור לתוכן

התייעצות לגבי טלפון אלחוטי panasonic מול Uniden

Featured Replies

פורסם

היו לי אלחוטיים מכל המינים והסוגים וכולם מתפגרים באותה מידה.. קנה את הכי זול ותחסוך לעצמך.

עריכה:

שלוחה זה אומר שפופרת נוספת שצריכה רק שקע חשמל לטעינה אז אתה תצטרך רק שקע טלפון אחד בשביל שני השפופרות הניידות.

נערך על-ידי Googleness

פורסם
  • מחבר

בטוח שיש טלפונים שלא מתפגרים :) או שמתפגרים יותר לאט

פורסם

ממש לא.. ברגע שהסוללות נטענות נדפקות פעם ראשונה אתה מחליף פעם אחת ואז אחרי שנה נוספת הם מתפגרים. אם תמצא משהו שלא אז תגיד לי אני אקנה גם.

פורסם

התיאור שלך נכון לטלפונים הטובים. הגרועים בדרך כלל מתפגרים הרבה לפני הסוללה שלהם.

פורסם

לי בבית יש של hyundai אם אני זוכר נכון (או שאלו היו הקודמים?). 4 מכשירים, רק אחד מחובר לשקע הטלפון. הם פשוטים, אלחוטיים ונטענים כמובן.. מה צריך יותר מזה?

פורסם

הנסיון שלי ושל חברי שונה.

היו טלפונים שונים, חלק של פנסוניק, חלק של מותגים אחרים.

ככלל, הפנסוניק היו טובים יותר והחזיקו זמן ארוך יותר וללא תקלות. מדובר הן על השולחניים, הן על האלחוטיים הישנים והן על האלחוטיים DECT.

האחרים, השונים, שאני וחברי קנינו הביאו לשביעות רצון נמוכה יחסית, עשו צרות וגם התפגרו מהר יותר (בעיקר כמובן האלחוטיים).

בין החברות שאני יכולה למנות ככאלה שטלפונים שלהן עשו צרות לכל מי שאני יודעת שרכש אותם היו טלפונים של המותג "ג'נרל אלקטריק" - כולל נסיון אישי שלי. לכן מותג זה מסומן אצלי ולפי דעתי הבלתי מוסמכת בלבד כמותג טלפונים ש"שומר נפשו ירחק". בנוסף, אני מדברת על טלפוני DECT אלחוטיים זולים יחסית (באזור 100-150 ש"ח) של מותגים שונים פחות מוכרים לי שחברי רכשו. במקרים של המותגים הבלתי מוכרים, הטלפונים התפגרו לרוב מקסימום לאחר כשנה כשגם במהלכה לא ממש תפקדו כהלכה - נרשמו למשל בעיות קשות בקליטה, בשמיעה, סוללה המתרוקנת מהר במיוחד, מקשים בעייתים וכיו"ב.

אני רוצה לסייג את דברי ולומר שאיני מכירה אישית מקרה של מישהו שיהיה לו נסיון רע (או כלשהו) עם המותג יונידן אולם בעבר כאשר ביררתי הבנתי מאנשים שמדובר על מותג שלפחות בתחום הטלפונים נחשב לפחות טוב מפנסוניק והיות וכבר היה לי נסיון טוב עם פנסוניק ורע עם אחרים,העדפתי לא לחזור ולשחזר על עצמי ניסויים בבני אדם.

כן, אני מכירה אנשים שיש להם נסיון טוב על טלפונים של פיליפס. אולם, בפעם האחרונה שבדקתי טלפונים מתוחכמים של חברה זו לרוב יקרים מאלה של פנסוניק והזולים יותר שלה נוטים להיות דגמים יחסית פשוטים או מיושנים.

עקב כל זאת לרוב אני ממליצה לרכוש בארץ בעיקר טלפוני DECT של פנסוניק.

נערך על-ידי ssib

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים