עבור לתוכן

איך לחבר את ספק הכח לכרטיס מסך?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי ספק הכח הזה http://www.bjorn3d.com/2006/07/thermaltake-toughpower-750w/#.UazZuEDxpYw

והכרטיס מסך הזה http://www.zotac.com/products/graphics-cards/geforce-600-series/gtx-680/product/gtx-680/detail/geforce-gtx-680-4gb.html

אני מבין שהכרטיס לפי היצרן זקוק ל38 אמפר והספק נותן 18 אמפר בכל מסילה(4 מסילות),לכרטיס 2 כניסות של 6 פינים ולספק 3 יציאות של 6 פינים,איך לחבר כדי שהכרטיס יקבל מספיק כח?

תודה מראש.

פורסם

את זה - img_0012.jpg

כתוב על הכבלים pci-e

פורסם
  • מחבר

מה אתה צוחק עלי? שאלתי באיזה תצורה לחבר...אני מכיר את הכבלים ויודע לחבר פיזית עוד מגיל 6...אני מדבר על הספקים ואמפרים ,האם אפשר לאחד שתי יציאות מהספק לכניסה אחת בכרטיס מסך כדי שיקבל יותר כח.

פורסם

הכרטיס לא יקבל יותר כוח בשום צורה, אם הכרטיס יצרוך יותר ממה שהספק מסוגל לספק על הכבלים האלה אז הספק פשוט יקרוס ויכבה.

פורסם
  • מחבר

זאת אומרת שהספק שלי לא נותן מענה לכרטיס הזה? אני צריך להחליף ספק?? קראתי בכמה מקומות שאפשר לאחד שתי מסילות של 12V של הספק הזה כדי לקבל יותר כח

[TABLE=width: 600, align: center]

[TR=bgcolor: #a8a8a8]

[TD=width: 200]Thermaltake Toughpower 750W

[/TD]

[TD=width: 50]+3.3V[/TD]

[TD=width: 50]+5V[/TD]

[TD=width: 50]+12V1[/TD]

[TD=width: 50]+12V2[/TD]

[TD]+12V3

[/TD]

[TD]+12V4

[/TD]

[TD=width: 50]-12V[/TD]

[TD=width: 50]+5VSB[/TD]

[/TR]

[TR=bgcolor: #c8c8c8]

[TD=width: 50]28A[/TD]

[TD=width: 50]30A[/TD]

[TD=width: 50]18A[/TD]

[TD=width: 50]18A[/TD]

[TD]18A[/TD]

[TD]18A[/TD]

[TD=width: 50]0.8A[/TD]

[TD=width: 50]3A[/TD]

[/TR]

[TD=width: 200, bgcolor: #a8a8a8]Max Combined Watts[/TD]

[TD=colspan: 2]180W[/TD]

[TD=colspan: 4]720W[/TD]

[TD=width: 50]9.6W[/TD]

[TD=width: 50]15W[/TD]

[/TR]

[TD=colspan: 8]750W

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

פורסם

הכרטיס צריך 225W וזה מה ששלושה מקורות של 75W מספקים.

פורסם
  • מחבר

כלומר אם פיזית אני מחבר מתאם משתי יציאות PCI E לכניסה אחת בכרטיס ועוד כבל ישיר מהיציאה השלישית של הPCI E לכניסה השניה של הכרטיס זה בסדר? ככה צריך לחבר? בבקשה תשובה מדוייקת ממישהו כדי שאני שלא ינזק הכרטיס..

פורסם

לא ברור לי איך הגעת למספרים האלה שלך. לפי נתוני היצרן הכרטיס צורך מקסימום 195W, שזה אומר ש75W מחריץ הPCIE, ועוד 75W דרך כל אחד מחיבורי ה6PIN (בלי שום מתאמים) יספקו די והותר.

פורסם
  • מחבר

75W ועוד 75W זה עדיין לא מגיע ל195W ובטח שלא ל225W..

מה אני מפספס פה?

פורסם

מלוח האם (הסלוט שלו) הוא מקבל עוד 75W...

פורסם
  • מחבר

תודה אור,בכל זאת..יש לי אפשרות לחבר שני יציאות PCI E לכניסה אחת ועוד יציאת PCI E מהצמה של הספק לכניסה השניה של הכרטיס? כלומר האם זה יספק לכרטיס יותר כח או שלהיפך הכרטיס ינזק? אני שואל מכיוון שלבטח אני ירצה לעשות לו אוברקלוק ואני חושש שהוא לא יקבל את הכח\ההספק הדרוש לו..

פורסם
תודה אור,בכל זאת..יש לי אפשרות לחבר שני יציאות PCI E לכניסה אחת ועוד יציאת PCI E מהצמה של הספק לכניסה השניה של הכרטיס? כלומר האם זה יספק לכרטיס יותר כח או שלהיפך הכרטיס ינזק?
זה לא יעשה כלום. הכרטיס ימשוך כמה שהוא צריך עד למקסימום. לא תוכל לדחוף לו יותר ממה שהוא צריך ולכן לא ייגרם נזק. זה סתם מיותר כשכבר יש לך שני חיבורי PCIE ישירות מהספק.
פורסם
  • מחבר

סבבה תודה,אני אחבר שני יציאות לשני כניסות.

בלי שום קשר במידה ואבצע אוברקלוקינג לכרטיס צפויות לי בעיות מכיוון הספק כח?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים