עבור לתוכן

קונסולות הדור הבא,אונליין,קהילה

Featured Replies

פורסם

אהלן, אז בעקבות השדרוג העולמי המתקרב ובא רציתי להתעניין קודם מה אתם חושבים על הPS4 והXBOX1 בכל התחום של אונליין.. שמתי לב שהדור הזה לא מפותח כלכך מבחינה מולטיפליירית. אני יכול להבין שסוני לא ממש מטפחים פה את התחום ודווקא מייקרוסופט עכשיו נכנסו עם כל עניין הLIVE לארץ... האם לדעתכם זה יביא לשינוי בגיימינג הישראלי ? האם אני יאלץ לוותר על PS4 בשביל הXBOX ?החלטה לא פשוטה !!! :)

פורסם

סוני הציגו חנות PSN בשקלים הרבה לפני MS, בנוסף לזה בישראל האחריות של ה PS3 היא שנתיים ולא שנה כמו שנהוג. ישפאר עושים עבודה לא רעה עם הקונסולות של סוני, נשאר רק להוריד מחירים (אפשרי) ולהוסיף תמיכה מלאה בעברית (בספק אם יקרה, אולי יוסיפו אפשרות לכתוביות בעברית).

כרגע מוקדם לדעת מה כדאי לקנות, מסתמן ש PSN ישאר בחינם ו XBL ישאר בתשלום, זה נותן יתרון ברור לסוני. כמו כן מסתמן שסוני ו MS יעמדו בערך באותו קו בכל מה שקשור לאונליין. הבחירה תהיה יותר המשחקים שאתה רוצה לשחק ואיזה שלט נוח לך יותר (אני למשל העדפתי את השלט של ה PS3, בשלט של ה 360 המיקודם של ה D PADS ביחס לטריגרים/LB/RB גורם לאי נוחות, במיוחד ביד שמאל).

המלצה שלי, מחשב למשחקים הרגילים, קונסולה לבלעדיים.

פורסם

המלצה שלי, מחשב למשחקים הרגילים, קונסולה לבלעדיים.

זה משפט שאולי מתאים לכאלה שכבר יש להם מחשב נורמלי שיכול להריץ משחקים חדשים בצורה סבירה.

ולדעתי, מי שמחפש מכשיר רק בשביל משחקים יכול לחסוך לעצמו את כל הבאגים, לאגים, פאצ'ים, דרייברים ומסכים כחולים ולקנות פשוט קונסולה.

הבחירה תהיה יותר המשחקים שאתה רוצה לשחק ואיזה שלט נוח לך יותר (אני למשל העדפתי את השלט של ה PS3, בשלט של ה 360 המיקודם של ה D PADS ביחס לטריגרים/LB/RB גורם לאי נוחות, במיוחד ביד שמאל).

ממש לא הייתי ממליץ למישהו לבחור קונסולה לפי נוחות השלט.

כל אלה שאומרים ששלט כזה או אחר לא נוח זה רק בגלל שאין להם סבלנות להתרגל אליו - זה הכל.

לגבי בחירת קונסולה, אני לא חושב שיש פה בכלל שאלה - הבלעדיים של סוני תמיד היו יותר טובים מאלה של מייקרוסופט.

ומשחקים טובים הם אלה שלפיהם בוחרים קונסולה.

פורסם

לא נכון מה שאתה אומר על השלט, עם השלט של ה PS3 היו לי פחות בעיות בהתחלה. השלט של ה 360 גדול יותר ושמן יותר וזה לא נוח אם יש לך ידיים קטנות, יש קושי מורגש במעבר מהטריגרים ל RB/LB (תנוחה שלא נעימה ליד, גם אני וגם אח שלי הרגשנו את זה ישר שהחזקנו אותו). מצד שני אנשים עם ידיים גדולות ממש לא אוהבים את השלט של סוני.

יש גם מקרים מיוחדים יותר, לפני כמה שנים נפגעה לי הרצועה ביד שמאל (אגודל), מאז שימוש בשלט של ה 360 פשוט מכאיב לי...

פורסם

גם אם אתה צודק לא נראה לי שלרוב האנשים יש אפשרות להתנסות ב-2 השלטים כדי להחליט.

פורסם
  • מחבר

מסכים לגבי השלט... אולי בכל סיטואציה שעולה אצלנו השלט של הPS הוא המשמעותי ביותר בין שתי הקונסולות, כמה שזה נשמע אולי מוגזם אבל השלט של ה XBOX הוא כמו צעצוע ליד השלט של הסוני, שלא נדבר על הDS3 שהוא שנות אור מהשלט של הXBOX. הוא יותר קל יותר נוח התגובה שלו הרבה יותר טובה הלחצמנים והג'וייסטיקים הרבה יותר עמידים. ואני משחק בשתי הקונסולות. ובקשר לאונליין בסוני.. אני מתכוון שאין תמיכה לקהל הישראלי, לאו דווקא בעברית פשוט אין דחיפה לזה מצד ישפאר..

פורסם

מה אתה רוצה שהם יעשו? גם MS לא דוחפים בארץ שום דבר, רק שנה שעברה הם התחילו להביא את הקונסולה בצורה רישמית לישראל ולא בטוח בכלל שהם יביאו את XBOX ONE ביציאה.

ישפאר רק מביאים את המכשיר והמשחקים לארץ ומספקים אחריות, לצערנו בארץ הרבה אנשים קונים קונסולות בשביל משחקי ספורט (לא שיש משהו רע במשחקי ספורט אבל בשבילם זה המכשיר שמשחקים בו FIFA, PES ו NBA2K). אין בארץ קהילה גדולה ומה שיש מפוזר על שלושה מכשירים שונים (PC, PS, XBOX)...

הם יכולים לנסות לקדם תחרות או להביא עמדות הדגמה (יש כאלה בארץ פה ושם) אבל זה הרבה הוצאות ובספק אם זה ישנה משהו. גם פרסומות בטלויזיה זה דבר יקר. בגלל זה עם ה PS3 הם בחרו להעזר במפעל הפייס, לא עולה להם הרבה ויש הרבה מאוד אנשים בארץ שיש להם מנוי.

פורסם
  • מחבר

נכון אין קהילה גדולה מאוד ודווקא בגלל זה העלתי את הנושא. כי בדור הבא של הקונסולות שקלתי לקחת את הXBOX רק בגלל האונליין, למרות שגיליתי שהמכשיר יהיה כנראה מחובר כל הזמן לאינטרנט ולכן ירדתי מהרעיון.. :o

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים