פורסם 2002 במרץ 2423 שנים אני עכשיו מחליף עכבראז אני רוצה את דעתכם עכבר או track ball עדיין לא חברות או דגמים אלא הקונספט עצמותנו ל בעדים ונגדיםתודה
פורסם 2002 במרץ 2423 שנים אני יודע שלוקח הרבה זמן להתרגל לטראקבול אבל כל מי שהתרגל אומר שזה הרבה יותר נוח מעכבר רגיל.
פורסם 2002 במרץ 2423 שנים מחבר אתה יכול להביא לפחות עוד מישהו לתמוך כך? (לא שאני לא סומל עליך אבל אני לא הולך להוציא 500 ש"ח ע"ס המלצה של אדם בודד)
פורסם 2002 במרץ 2423 שנים לפי דעתי עכבר יותר טוב כי בשלב מסויים כבר האגודל שלך יתפגר לפי דעתי עכבר טוב זה microsoft intelly mouse explorer הוא גם אופטי וגם מאוד מאוד מאוד נוח ליד ומותאם ליד.(מניסיון אישי) והוא גם עולה בסביבות ה 150-200 שקל.
פורסם 2002 במרץ 2423 שנים TrackBall Rulllllllllllllllllllllllllllllllllllllzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
פורסם 2002 במרץ 2423 שנים מחבר לפי דעתי עכבר יותר טוב כי בשלב מסויים כבר האגודל שלך יתפגר לפי דעתי עכבר טוב זה microsoft intelly mouse explorer הוא גם אופטי וגם מאוד מאוד מאוד נוח ליד ומותאם ליד.(מניסיון אישי) והוא גם עולה בסביבות ה 150-200 שקל. WTF???? אחד העכברים הכי גרועים איתם עבדתי! אם כבר אז logitech mouse man dual optical + אבל החלטתי אני הולך על כדור עקיבה מישהו יכול להמליץ לי? (רצוי אופטי)
פורסם 2002 במרץ 2423 שנים לפי דעתי עכבר יותר טוב כי בשלב מסויים כבר האגודל שלך יתפגר לפי דעתי עכבר טוב זה microsoft intelly mouse explorer הוא גם אופטי וגם מאוד מאוד מאוד נוח ליד ומותאם ליד.(מניסיון אישי) והוא גם עולה בסביבות ה 150-200 שקל. WTF???? אחד העכברים הכי גרועים איתם עבדתי! אם כבר אז logitech mouse man dual optical + אבל החלטתי אני הולך על כדור עקיבה מישהו יכול להמליץ לי? (רצוי אופטי) אכן אני ביום שישי קניתי עכבר חדש...כמובן טראקבול. אני אחרי כמה שעות של עבודה התרגלתי לטראקבול,זה העכבר הכי נוח וטוב שעבדתי איתו. כאן באתר יש ביקורת על העכבר שאני קניתי. הוא עכבר ממש פצצה אבל קצת יקר.
פורסם 2002 במרץ 2423 שנים מה???????????????????????????????????????????????? ??? ??? ??? ???לא שמעתי טוב!!!מה גרם לך להחליט שהוא גרוע?הוא מותאם ליד בצורה כמעט מושלמת וכל הכפתורים שלו ממוקמים כמו שצריך במקומות נוחים.תגידו לי בבקשה!!! מה הפריע לכם בו...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.