פורסם 2013 ביוני 112 שנים הנושא של השרשור היה במקור טכני ולא במישור הצרכני. הנקודה שה-OP רצה להעביר הועברה, ואחרים מסרו את תגובתםבאמת שקשה לי להבין למה הדיון עורר כאלו אמוציות ונגרר לפסים פרסונאליים.עריכה - מה שהכי מפריע לי, וזו בעייה אמיתי בפורום בכלל, היא ה"צורך" במילה האחרונה. העברת את הנקודה שלך - תעבור הלאה. מה זה נותן לחזור על הדברים? נערך 2013 ביוני 112 שנים על-ידי hero
פורסם 2013 ביוני 112 שנים אפשר בקלות להבין מפסקת הסיום של התגובה הפותחת כי יש קריצה עזה לעבר שווי קניית 7950 לעומת 7970, אחרת למה להזכיר מחירים ואחוזי שווי?
פורסם 2013 ביוני 212 שנים לזכות nec אני חייב לציין שהכותרת של הדיון מאוד פיקנטית ומושכת לקרוא.הדיון, לעומת זאת, מעיק ביותר..
פורסם 2013 ביוני 212 שנים מחבר אפשר בקלות להבין מפסקת הסיום של התגובה הפותחת כי יש קריצה עזה לעבר שווי קניית 7950 לעומת 7970, אחרת למה להזכיר מחירים ואחוזי שווי?וגם לטובת 670 אל מול 680 - זה הי נוח. (ראה הפוסט השני בשרשור זה)לזכות nec אני חייב לציין שהכותרת של הדיון מאוד פיקנטית ומושכת לקרוא.זאת היתה המטרה במכוון. נערך 2013 ביוני 212 שנים על-ידי nec_000
פורסם 2013 ביוני 2712 שנים ואו ממש בטעות..הפלאפון שלי החליט להקפיץ לי את הדיון הזה כתגובה חדשה של נק. ועכשיו חזרתי הביתה ואני רואה שזה נכתב מזמן.
פורסם 2013 ביוני 2712 שנים מחבר עידן ואני כבר מזמן נפגשנו לשיפודים וניגוב חומוס על כוס בירה טובה - הכל מאחורינו: הוא החכים, אני בגרתי, הכל בסדר... רק מתכת כבדה בושש לבוא, עידן ואני עודנו מחכים לו בסיבוב הבא...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.