עבור לתוכן

YNET מחייבים לעשות LIKE כדי לקרוא כתבות

Featured Replies

פורסם

בהחלט הגבתי באופן לא הגיוני לראשונה. אתה יכול להגיד את זה בצורה קצת יותר נחמדה (ואתה גם, כמובן, יכול לא). גם ככה העירו לי על זה והבנתי.

שאלתי שאלה שלא קשורה להודעה שעליה הגבתי - ולכן הפנתי אותה באופן מפורש למינימייזר, שההודעה האחרונה שלו היא ההודעה שאליה התכוונתי.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
  • תגובות 37
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני לא מודע על עיצוב חדש ל-Ynet בגלישה מהמחשב שלי.

אך האם משמעות כותרת הדיון (YNET מחייבים לעשות LIKE כדי לקרוא כתבות) = כתבות שהלינק שלהם מפנה אותך לפייסבוק במקום לכתבה המבוקשת ב-Ynet, מבלי רצונך (תופעה שנתקלתי בה לאחרונה הרבה)?

בכללי, אני אני קורא חדשות ב-Ynet משום שהפורמט שלהם נוח בשבילי (קורא בעיקר חדשות כלליות וחדשות מחשבים ומדע), אך השנה התחלתי להסתייג ממדור הצרכנות שלהם (שהייתי בעבר קורא הרבה) לאחר טרטרה שנגרמה לי עקב כתבה (שאינה של Ynet במקור, ומקורה לא ידוע, ואשר הופיעה כמעט בכל אתר שיש בו חדשות שאפשר לחשוב עליו בארץ, באותו הנוסח בדיוק), שמטרתה הייתה לכריז על המוצרים שזכו ב"פרס מוצר השנה, פרס החדשנות, בחירת הצרכנים" + גילוי בערך פרסומת סמויה בויקיפדיה, כי מדורי צרכנות ולייפ סטייל באתרי חדשות ועיתונים, הם למעשה במה לפרסום סמוי (מכאן שאינני קורא יותר את מדור הלייף סטייל של ישראל היום).

פורסם

למישהו יש לינק לכתבה כזו?

פורסם

אני מניח שהם הבינו שזה דבר מעצבן, כי כבר אין יותר כתבות כאלה באתר (לפחות לא בדף הראשי).

פורסם

הייתי שמח לראות את העורכים וחלק נכבד מהכתבים של Ynet מול כיתת יורים בגין פרסומים מסולפים ביודעין למטרות המרדה נגד המדינה והפצת תעמולת אוייב, ואתם בוכים כאן על העניין הזה עם הלייקים או עיצוב האתר שלהם?

נערך על-ידי vic07

פורסם

אני מזמן העפתי אותם מהפייסבוק שלי. מפרסמים רק "כתבות" צבוהות חסרות תוכן. חופרים כל היום עם השטויות שלהם על האח הגדול או הדיאטה הכי טובה (אעלק)

פורסם

למי שלא יודע, ווינט הוא כבר מזמן מוסף פרסומי אחד גדול. אבל מי שיודע לברור את הבררה יכול אפילו להנות מהכתבות.

פורסם
הייתי שמח לראות את העורכים וחלק נכבד מהכתבים של Ynet מול כיתת יורים בגין פרסומים מסולפים ביודעין למטרות המרדה נגד המדינה והפצת תעמולת אוייב, ואתם בוכים כאן על העניין הזה עם הלייקים או עיצוב האתר שלהם?

היה יותר קל לכולנו אם היית מציע מי כן יישאר בחיים.

פורסם

איזה מקור עיתונאי נחשב לאמין בשבילך?

אם כבר מדברים על סילוף עובדות.. 'ישראל היום' עושים שם רע לחלטורה!

פורסם

בטעות לחצתי להם לייק על אחת מהכתבות האלו ומייד החזרתי אותו לעצמי..

חבורה של מגעילים..

פורסם
איזה מקור עיתונאי נחשב לאמין בשבילך?

מקור עיתונאי, בשביל שיהיה אמין, צריך לכל הפחות לדווח על הארועים שקורים ולא לברור אותם לפי זהות המבצע (והקורבן, אם יש כזה), ואם בחר לכנות קבוצת אוכלוסיה מסויימת בשם מסויים, להקפיד להשתמש בשם הזה בלי קשר לתוכן הכתבה. לא ייתכן שעיתון יכתוב על בזבוזים בבית ראש הממשלה וישתוק לנוכח בזבוזים גדולים פי 10 בבית הנשיא, לא ייתכן שעיתון יכתוב על שתי מכוניות שהוצתו כביכול על רקע לאומני שמבצעם הם כביכול יהודים (למרות שאין לכך ולו בדל ראיה נכון לעכשיו!) בכותרות הראשיות ויעלים כמעט לחלוטין נסיון רצח על רקע לאומני שמבצעיו הם ערבים (בוודאות מוחלטת), לא יתכן שאלו שבאו לכאן מסודן או אריתראה יכונו "פליטים" כל אימת ומישהו תוקף אותם, ו"צעירים" כשהם מנסים לאנוס ילדה בת 5.

פורסם
מקור עיתונאי, בשביל שיהיה אמין, צריך לכל הפחות לדווח על הארועים שקורים ולא לברור אותם לפי זהות המבצע (והקורבן, אם יש כזה), ואם בחר לכנות קבוצת אוכלוסיה מסויימת בשם מסויים, להקפיד להשתמש בשם הזה בלי קשר לתוכן הכתבה. לא ייתכן שעיתון יכתוב על בזבוזים בבית ראש הממשלה וישתוק לנוכח בזבוזים גדולים פי 10 בבית הנשיא, לא ייתכן שעיתון יכתוב על שתי מכוניות שהוצתו כביכול על רקע לאומני שמבצעם הם כביכול יהודים (למרות שאין לכך ולו בדל ראיה נכון לעכשיו!) בכותרות הראשיות ויעלים כמעט לחלוטין נסיון רצח על רקע לאומני שמבצעיו הם ערבים (בוודאות מוחלטת), לא יתכן שאלו שבאו לכאן מסודן או אריתראה יכונו "פליטים" כל אימת ומישהו תוקף אותם, ו"צעירים" כשהם מנסים לאנוס ילדה בת 5.

מצטער ידידי אבל אין חיה כזאת. כולם נופלים פה ושם בין אם זה מכוון ובין אם לאו(תמיד אפשר להטפל לטרמינולוגיה של מסתנן או פליט) שאם כבר מדברים על כך אז חברי הכנסת מהימין דואגים תמיד להגיד 'מסתננים' ולא 'פליטים' בו בזמן שמשרד הפנים מסרב באופן שרירותי(ולא חוקי אגב) לטפל בבקשות להפליטים להכרה.

ברשותך נחזור לנושא, אם נלך לקיצון גם לא חסר שם מקורות עיתונאים שמסלפים ביודעין ובאופן מכוון. מאחורי כל עיתון או ערוץ חדשות עומדת אג'נדה אידיאולוגית או אינטרסים פוליטים או כלכליים. לשמאל יש את הארץ ולימין יש את מקור ראשון לחרדים את יתד נאמן ולפליטים אין שום דבר.

אבל כשלראש ממשלה יש עיתון שמשמש כשופר הפרטי שלו?! דוחף להם את האג'נדה שלו בכל פינת רחוב. העורכים שלו משנים כתבות מ-א' עד-ת' ומפרסמים תחת שם של 'עיתונאי בכיר' .. הכל שם פשוט מסריח

פורסם

קודם כל YNET כחלק מקבוצת ידיעות אחרונות, מקדם אג'נדה ואינטרסים של האנשים החזקים במשק. מעבר לזה הוא פשוט עיתון צהוב שעוסק בעיקר בהגשת פרסומות.

את האפליקציה שלהם העפתי מהטלפון שלי כשראיתי שיותר מ-50% מזמן הגלישה מוקדש לצפיה כפוייה בפרסומות קופצות.

בבית אני גולש רק עם חוסם מודעות, וגם אז, כמה שפחות. העיתון רדוד שטחי ולא אמין.

למי שמתעניין בכלכלה אני יכול להמליץ - למרות שינאתי העזה לעיתון הארץ (עיתון שעוסק בעיקר בפרובוקציות ומשרת את שונאי ישראל) - על THE MARKER שיחסית מנסה לשמור על אוביקטיביות בסיקור ובדיווח, ולא נכנס לנושאים צהובים כמעט.

לגבי חדשות, לא יודע איפה אפשר לקבל היום סיקור אמיתי....

פורסם
אני מניח שהם הבינו שזה דבר מעצבן, כי כבר אין יותר כתבות כאלה באתר (לפחות לא בדף הראשי).

היתה מטרה מאחורי זה, להגיע לחצי מיליון לייקים בעמוד הפייסבוק שלהם, ברגע שהם הגיעו למטרה שלהם הם יכלו להפסיק עם זה ולחזור לשיגרה.

http://www.the7eye.org.il/66163

פורסם

הם גם מחייבים אתכם לעבור דרך FACEBOOK בכל צפיה בסרטון שלהם באתר.

ובכל דף ודף.

אצלי מופעל תוסף שחוסם את FACEBOOK לגמרי, ומונע מהם מעקב אחרי.

נחשו מה?

הסרטונים של YNET לא עובדים איתו.

הFACEBOOK משולב לתוך התכנים של YNET כמו סרטן ממאיר.

איכסה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים