פורסם 2013 במאי 3112 שנים שלום , רציתי להתייעץ פה בפורום לגבי בעיה שקרתה לי במחשבאני מדליק את המחשב (המחשב פועל) והמסך לא נידלק ההשערה הראשונה שלי הייתה שהכרטיס מסך נשרף אבל אז שמתי לב שהמחשב לא משמיע את הצפצוף שאומר שהוא נידלקמה לדעתם הבעיה בכרטיס מסך או במעבד או במשהו אחר? תודה על העזרה!
פורסם 2013 במאי 3112 שנים שלום,כנראה המחשב שלך לא מעביר אות למסך. תנסה לנקות מגעים של זיכרון וכרטיס מסך.
פורסם 2013 במאי 3112 שנים הנה לינק רלוונטי שמפרט כמה צעדים שכדי שתעשה בשביל לפתור את הבעיה http://pcsupport.about.com/od/findbysymptom/ht/nothingonscreen.htm
פורסם 2013 במאי 3112 שנים מחבר ניסיתי את הכרטיס מסך על מחשב אחר והוא עובד מצויין עכשיו אני אנסה לנקות מגעים של הזיכרונות ושאר החלקים. בקשר ללינק תודה אבל יש שם מלא מידע שקשה לי לקרוא באנגלית- - - תגובה אוחדה: - - -עכשיו המחשב מצפצף צפצוף ארוך ו8 קצרים ולא נידלק המסך. .
פורסם 2013 במאי 3112 שנים shpaner תוריד את גוגל כרום תוריד מהחנות של גוגל את התכנה שלהם לתרגום אתרים מכול שפה לעברית ולא תהייה לך בעיה להבין אבל שזה לא נוגיע לבעיות במחשב ודברים חשובים תמשיך ללמוד אנגלית תקרא הרבה חומר באנגלית גם עם אתה לא מבין עד שתבין יותר טוב ולא תצטרך תרגום
פורסם 2013 במאי 3112 שנים מחבר מישהו יכול לעזור לי להבין מה הצפצופים האלה אומרים? ניסיתי לנקות את המגעים של הזיכרון עם מחק זה לא עזר עדיין מצפצף. . אולי המעבד נישרף? במקרה כזה המחשב לא עולה בכלל?
פורסם 2013 ביוני 112 שנים מחבר הבעיה נפתרה הכרטיס מסך לא ישב על החריץבכל מיקרה תודה על העזרה- - - תגובה אוחדה: - - -לא ישב טוב*
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.