פורסם 2013 באוגוסט 612 שנים זה נראה כאילו הצבע סתם חלק מהחורים.. אם יש מאוורר קדמי זה פחות אוויר שהוא ינשום .כדאי שתחורר חזרה את מה שנסתם לפחות רק איפה שהמאוורר נושם אוויר.אני בהחלט חשבתי על זה, רק שזה קילף חלק מהצבע הלבן (היה לי אחד רזרבי לנסיונות)..אולי עכשיו שזה יבש יותר זה ילך יותר טוב, יש לך רעיון עם מה לחורר?
פורסם 2013 באוגוסט 612 שנים הפוך, עדיף לחורר כשעוד רטוב, ככה כלום לא נשבר.בכל מקרה, אם לומר את האמת, לסתימת חלק מן החורים יש אסתטיקה יפה ומעניינת. לפחות מרחוק זה נראה ככה.
פורסם 2013 באוגוסט 612 שנים כמה תמונות אחרי הוספת NZXT Hue RGB LED Controller מצטער על האיכות צולם באייפון =]
פורסם 2013 באוגוסט 612 שנים הפוך, עדיף לחורר כשעוד רטוב, ככה כלום לא נשבר.בכל מקרה, אם לומר את האמת, לסתימת חלק מן החורים יש אסתטיקה יפה ומעניינת. לפחות מרחוק זה נראה ככה. את האמת אני מסכים איתך, אני חושב שהאקראיות הזו די יפה.. תודה על התגובות .
פורסם 2013 באוגוסט 612 שנים אני מבקש להעלות כאן רק תקריבים. תמונות כלליות של המחשב יש להעלות לשרשור הנפרד בפורום מפרטי מחשב.
פורסם 2013 באוגוסט 912 שנים לא, זה תקריב.אבל תמונות של כל המחשב, בבקשה לאשכול בפורום מפרטים (נעוץ, קשה לפספס) יש פה מחשבים נאים, חבל שיוצג ובמקום הלא נכון.
פורסם 2013 באוגוסט 912 שנים מקווה שזה נחשב לתקריב: למי שמתעניין, זה מעבד סמפרון לתושבת 754 צילמתי את זה פעם כשבדקתי את המצלמה (שאבדה מאז). התמונה נראתה מספיק מגניבה בעיני בכדי שאשמור אותה. הרי היא לפניכם.
פורסם 2013 באוגוסט 1512 שנים מגדירים מחדש את המושג CHIP IN נערך 2013 בספטמבר 1212 שנים על-ידי avilavi
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.