עבור לתוכן

טכנאי מחשבי GAMING

Featured Replies

פורסם

בדוק פיזית חיבורים בלוח,כגון סלוטים של הכרטיסי מסך + זכרונות.

בדוק חיבורי חשמל של כול הרכיבים,הארדיסקים חיבורים בלוח האם.

במיוחד תבדוק שהכרטיס מסך לא בולט החוצה מהחריר pcie

תבדוק שכבלי חשמל לא דוחפים או מוסלקים במקומות שבהם הם יכולים ליצור לחץ פיזי על רכיבים אחרים.

• תגובות 60
  • צפיות 6.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
אני לא עשיתי OC

זה OC רגיל של ה MOTHERBOARD של ASUS.

ממתי לוח עושה OC לבד?

או שיש OC ומישהו הגדיר אותו, או שאין.

פורסם
  • מחבר

בדקתי .... כל הרכיבים נראים במקום , לא נראה שיש משהו לוחץ

יש לוחות אם של ASUS שמגיעים עם 3 אופציות לבחירה ב BIOS . כאשר אחד זה לחיסכון בחשמל , שני זה לביצועים רגילים , שלישי זה ביצועים מוגברים עם OC קטן / 30 אחוז . אם אני לא טועה קוראים לזה ASUS EZ .

עכשיו ניסיתי גם להוריד ולשים על המצב הנורמלי אך הדבר לא עזר... ניסיתי כבר להתקין BIOS חדש ללוח אם וגם זה לא עזר (או שיכול להיות שלא עשיתי את זה כמו שצריך...)

ובגלל כל זה.... אני צריך ט-כ-נ-א-י שישב על המחשב ויפרק לו את הצורה... המפרט של דיי חזק ולא לקבל את התמורה ממנו זה פשוט מאכזב... (המון כסף הושקע במפרט הנ"ל) .

אני צריך ממכם טכנאי או אפילו חבר פורום שבא לו לעשות כמה גובות אשמח לתרום לכיסו בתמורה לכך שיגיע ויפתור את הבעייה :)

פורסם

תסביר לי איפה בדיוק הבעיה?

עד עכשיו לא הבנתי מה לא בסדר.

פורסם

המיקום שלך לא מקל על חלק מחברי הפורום...

פורסם
  • מחבר

אם יש מישהו שמוכן לעזור אני אשקול אף לקפוץ אילו עם המחשב :)

פורסם

אם אתה באיזור הקריות אני מוכן שתקפוץ אין לי בעיה אבל זה בטח רחוק לך..חח

פורסם
  • מחבר

החלטתי לפרק את המחשב ולנקות אותו מאבק... הוצאתי כרטיס מסך זכרונות קירור מעבד ניקיתי ... לאחר הרכבה מחדש ניסתי להדליק את המחשב אך הוא מסרב ... הוא נדלק ויש נורה אדומה דולקת מלוח האם. המחשב מבצע ריסטרט אך אין מסך כאילו המחשב לא עולה... מישהו יודע מה זו הנורה האדומה?

פורסם

חיברת את המאוורר של המעבד, הזכרונות יושבים כמו שצריך בסלוט?

הוצאת קירור מעבד ומה עכשיו, יש לך משחה למרוח מחדש?

פורסם
  • מחבר

זכרונות במקום , לא הוצאתי את הקירור של המעבד רק ניקיתי אותו והכל מחובר...

פורסם

ניתקת משהו, לפעמים צריך ללחוץ על הזכרונות ממש חזק כדי שהתופסנים בצדדים ינעלו והזיכרון יכנס פנימה לסלוט.

פורסם
  • מחבר

הזכרונות בפנים... לא ניתקתי כלום... רק כרטיס מסך אך החזרתי וחיברתי את החיבורים...

פורסם

לפי דעתי אתה צריך להפסיק לשחק עם המחשב. אם אתה לא יודע מה אתה עושה עדיף לא לשחק איתו כדי שלא תהרוס משהו נוסף.

קנית את המחשב הזה בחלקים או שמורכב בחנות ?

אם מחנות אז תתן להן שישברו את הראש. תראה להם שמחשב לא נותן ביצועים טובים ושיפתרו את זה. בשביל זה יש אחריות

פורסם

הכרטיס מסך יושב טוב, ומחובר אליו הכבל מתח?

פורסם

קנית את המחשב הזה בחלקים או שמורכב בחנות ?

אם מחנות אז תתן להן שישברו את הראש. תראה להם שמחשב לא נותן ביצועים טובים ושיפתרו את זה. בשביל זה יש אחריות

לא נראה לי שיעזרו לו בכל מה שקשור למשחקים, אם המשחק רץ טוב או לא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים