עבור לתוכן

טכנאי מחשבי GAMING

Featured Replies

פורסם

האם קיים כזה דבר? אני מעוניין בטכנאי שמתמצא ברמה גבוהה בגיימינג ולא יסתכל פה ושם ויגיד הכל בסדר ושככה המחשב צריך לרוץ כאשר בפועל הוא מתייחס לוובינג ווינדוס.

יש לי מחשב גיימינג כבד שלא מספק את הסחורה ואני בטוח שמשהו לא בסדר וניסיתי כבר דיי הרבה דברים / בדיקות .

אשמח אם למישהו יש המלצה על טכנאי כזה אם בכלל קיים.

תודה.

• תגובות 60
  • צפיות 6.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה הבעיה במחשב? אולי יוכלו לעזור לך כאן ולא תצטרך לקרוא לטכנאי.

פורסם
  • מחבר

כבר פירטתי כאן את הבעייה בעבר ועשיתי אין ספור בדיקות... והבעייה לא נפתרה. הבעייה בכלליות היא איטיות של המחשב במשחקים .

אשמח אם יפנו אותי לטכנאי גיימינג ייעודי

פורסם

תפנה אותנו לשרשור שבו פירטת את הבעיה והמפרט או שתעשה זאת שןב בשרשור הזה וננסה לעזור לך.

פורסם

עשית את כל הבדיקות שרשמנו לך בשרשור ההוא?

פורסם

אין לי הרבה נסיון עם ווינדוס 8 אבל אני זוכר שהיה ויסטה בשוק היתה לו בעיה עם כל מיני משחקים בגלל שהמערכת עצמה היתה שואבת די הרבה משאבים לממשק הגראפי שלה.

אולי גם פה זה ככה?

פורסם
  • מחבר

חברים תודה על התגובות ! אני ממש מודה לכם על רצונכם לנסות לפתור את הבעייה אך כבר ניסיתי לא מעט דברים + אני לא מתמצא יותר מידי + זמן הוא מכשול מבחנתי.

אשמח לטכנאי...

פורסם

תריץ 3DMark, ותעלה תוצאה, לאחר מכן ניתן יהיה לומר כנראה אם אכן קיימת בעיה.

טכנאי כזה זה דבר שקשה למצוא, פנה לחנות ממנה נרכש המחשב.

פורסם

מאיפה אתה בארץ?

פורסם
  • מחבר

כפר - סבא

הבאתי את המחשב כבר לשתי חנויות (KSP , TMS) ובשניהם לא תיקנו את הבעייה.... ההתנהלות שלהם הייתה חובבנית במקצת וחיפשו איך לנער אותי ולא איך לנסות למצוא את הבעייה...

פורסם

תריץ בדיקה ב-3dmark ותבדוק טמפ׳, תעלה צילום מסך של הממצאים.

פורסם
  • מחבר

עשיתי את 3DMARK איך אני מעלה תמונה , זה מבקש קישור לאינטרנט והתמונה שמור לי על המחשב.. ?

פורסם

איזו תמונה?

בסיום הפעולה הוא מעביר אותך לדף אינטרנט, תביא את הקישור שלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים