פורסם 2014 במאי 3111 שנים אני עכשיו ב-Playthrough השני וזה עדיין כיף הבעיה היחידה היא למצוא את קודי האניגמה. לפעמים צריך לעשות פרק שלם מהתחלה רק בשביל למצוא משהו בשלב האחרון שלו
פורסם 2014 ביוני 911 שנים עכשיו סיימתי את המשחק - מבחינתי אחד הטובים ששיחקתיפשוט כיף אדיר.משחק השנה מבחינתי - הרבה יותר מהנה מכל דבר אחר ששיחקתי בשנה האחרונה - פשוט משחק זורם , עלילה יפה , גרפיקה מאוד מרשימה מומלץ בחום.
פורסם 2014 ביוני 2211 שנים המשחק הזה שוקל לפחות פי 2 ממה שהיה צריך לשקול.להתקין את המשחק הזה זה לוותר על 2-3 משחקים אחרים , זה שווה את זה?
פורסם 2014 ביולי 111 שנים הגעתי לבוס האחרון. יש המלצות איך להרוג אותו? הוא מחסל אותי. WOW זה כל כך קשה!
פורסם 2014 ביולי 111 שנים ההמלצה שלי היא Run bitch run!!!!!!!האמת אין יותר מידי מה לעשות רק לנסות להתחמק כמה שיותר ,לקח לי יומיים רק החלק השני .המשחק טוב אבל קצר מידי,ושוקל הרבה יותר מידי ויש פה ושם תופעות לוואי מוזרות .
פורסם 2014 ביולי 511 שנים כנראה שלא. הם לא נוטים להסיר חסימות גיאוגרפיות. אבל אם תקנה דרך אתר חיצוני כנראה שתוכל להפעיל את הקוד בסטים.
פורסם 2014 ביולי 811 שנים אפשר לקנות קוד באתר חיצוני ולהפעיל קוד? מישהו יכול לשלוח קישור? בטוחים שזה עובד?..
פורסם 2014 ביולי 1011 שנים http://www.cjs-cdkeys.com/products/Wolfenstein%3A-The-New-Order-CD-Key-For-Steam.htmlcjs מוכרים ובטוחים, אבל כך בחשבון שאני לא בטוח שניתן לאקטב את המשחק לחשבון סטים ישראלי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.