עבור לתוכן

איטיות ניכרת בגלישה וסרטוני Youtube ב Hotnet

Featured Replies

פורסם

היי,

עברתי לפני שבוע מ 014 מ- להוטנט (Hotnet) ואני מרגיש איטיות ניכרת בגלישה באתרים, והכי מורגש זה איטיות ב Youtube. כל הסרטונים שצפיתי נטענים לאט מאוד, בקצב שה- Buffer נגמר לאחר 15-30 שניות של צפיה בוידאו. הקו גם כן לא יציב - הוידאו מדי פעם פשוט עושה Restart באמצע או שמגיע לסוף (כאילו הסרטון נגמר), כל זה קורה כשה Seek מגיע לסוף ה Buffer.

עוד מישהו חווה את זה? ה IP שלי מתחיל ב 5.29.

תשתית HOT.

פורסם

אצלי הכל עובד מהר.

יש לך איזה לינק ספציפי?

הוט+הוטנט 100Mb

IP מתחיל ב-213

פורסם
  • מחבר

לדוגמה:

http://www.youtube.com/watch?v=hddc2Zfkxlg

ה Buffer זוחל, ונתקע בערך ב 1:00 (ואז ממשיך בזחילה). לקח לו 30 שניות להגיע ל 1:00, ובקצב הזה יקח בטח סביב ה- 10 דקות עד שה- Buffer יתמלא לגמרי (אם הוא לא יעשה Restart באמצע). הרזולוציה על 480p.

(בזמן הכתיבה של שורות אלו, הוא פשוט נתקע על 1:30).

אני אשנה את ה- MAC של הראוטר בתקווה לקבל טווח IP שונה.

עריכה: אחרי 2-3 דקות, עדיין תקוע על 1:30

פורסם

אצלי הפס האפור עוקף את האדום כאילו היה אוסיין בולט נגד סופר נני.

קנה כיסוי כמו שלי :)

פורסם

ניסיתי את הוידאו בהוטנט, בזק בינלאומי ובזב"ל+גיימר (תשתית בזק 100/3), על 408p הוא שמר על באפר של כדקה בכל עת בשלושתם, לא נתקע בכלל. על 1080p שלושתם טענו אותו באופן כמעט מיידי (באפר מלא).

פורסם
  • מחבר

החלפתי את ה- MAC, קיבלתי IP חדש אבל באותו הטווח :(

אין שינוי.

LazyCat, איזה IP אתה מקבל בהוטנט?

פורסם

5.28

פורסם

הוטנט 12mb

IP 37.142

טוען 1080p בערך בפי 2 ממהירות הצפיה. אך 480p לא יותר מהיר משום מה.

פורסם

בזמן האחרון קורה לי גם, לפעמים זה כל כך נורא שאי אפשר לראות סרטון אפילו ב 240p.

אחרי כמה ריפרשים זה בד"כ מתחיל לעבוד כמו שצריך, אבל לפעמים הוידאו נתקע בלי באפר בכלל, לא טוען את הסרטון אחרי שטען כמה שניות

הוט+הוטנט 30 מגה

IP מתחיל ב37

ושלא לדבר בכלל על מה שהיה לפני איזה שבועיים-שלוש עם הוטנט שאי אפשר היה בכלל לראות סרטונים ביוטיוב

פורסם
  • מחבר

^^ בדיוק כמו אצלי.

מאיפה אתה אילן?

פורסם

אני מרמלה

מה גם שמתי לב לפינגים זוועתיים במשחקים. פינגים של 90-100 לשרתים בארץ(!), 150-200 לאירופה כשבעבר אני זוכר ששיחקתי על 30-40 לארץ ו-100-110 לאירופה.

למרות שזה גם יכול לנבוע מהראוטר שלי, שמתי במקום ההוטבוקס (מוגדר כמודם) ראוטר יחסית ישן שיכול ליהיות שלא עומד בעומס. היום או מחר אמור להגיע אלי ראוטר חדש כדי לוודא שזה לא ממנו.

פורסם

מעניין, לפעמים יש אצלי אותו הבעיה בבזב"ל ביוטיוב בסרטונים מסוימים, אחרי שבוע שלם שהכל זרם חלק בלי תקריות כלל, הבעיות האלו שבו אל מחוזותי, אציין שבמרבית הזמן זה עדיין עובד תקין אך כשזה קורה (בזמנים אקראיים) זה מעצבן ביותר, אני שוקל אולי לנסות את טריפל סי אם זה יימשך כך

פורסם
מה גם שמתי לב לפינגים זוועתיים במשחקים. פינגים של 90-100 לשרתים בארץ(!), 150-200 לאירופה כשבעבר אני זוכר ששיחקתי על 30-40 לארץ ו-100-110 לאירופה.

נראה שזה באמת אשמת הראוטר שלי, עכשיו עם הראוטר החדש אני מקבל פינגים של 30-50 לארץ ואזור ה 80-90 לאירופה.

עכשיו רק לקוות שהבעיה עם יוטיוב תפתר והכל יהיה טוב :)

פורסם

הסרטון נטען לי בסדר, הוט+הוטנט 100 מגה.

מישהו מכם הצליח להחליף IP ב-HOTBOX? :shocked:

פורסם

לא נראה לי שזה קשור לIP במקרה הזה.

אני רואה תלונות רבות על מקרים דומים בגוגל גרופ של יוטיוב. וכמו שזה נראה זה נובע מ'פיצ'ר' חדש של יוטיוב...

כפי שזה נראה, זה קורה רק בסרטונים שבהם מופיעה אפשרות להוריד את האיכות ל- 144p, באלו שאין להם אפשרות כזאת, הסרטון עובד כרגיל.

למרות שבמילא יש עוד בעיה עם יוטיוב שהסרטון כביכול מסתיים באמצע כאילו אין המשך לסרטון עם המסך של related videos

שני אלו הם לא בעיות ספציפיות אלינו, זה קורה בכל העולם ולהרבה מאוד משתמשים. לפי מה שראיתי גוגל עדיין לא התייחסו לאף אחת מהבעיות האלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים