פורסם 2013 במאי 2812 שנים יש למישהו מושג איך חוזרים גרסא אחת אחורה?הגרסא החדשה שיצאה שברה לגמרי את הגלגלת עכבר, הרבה מאוד אתרים לא עובדים לי עם הגלגלת.מה ניתן לעשות?(מבלי למחוק את כל ההגדרות)
פורסם 2013 במאי 2812 שנים מחבר ניסית להתקין מחדש את הגירסה הישנה?"מבלי למחוק את כל ההגדרות"עיברית שפה קשה
פורסם 2013 במאי 2812 שנים אני מתכוון להתקין מחדש בלי להסיר את הקודם, חוץ מזה שאפשר לשמור את תיקיית הפרופיל איפשהו במחשב ולהוסיף אותה אחרי ההתקנה. נערך 2013 במאי 2812 שנים על-ידי its me
פורסם 2013 במאי 2812 שנים אני תמיד מגבה ומחזיר את ספריית הפרופיל של הFF בהתקנה חדשה.ואם עדיין יש צרות(נדיר אבל קרה בעבר אולי פעמיים) אני עושה התקנה נקיה ודורס רק את התיקיות/קבצים של תוספים/הגדרות ספציפיות.
פורסם 2013 במאי 2812 שנים מחבר אני תמיד מגבה ומחזיר את ספריית הפרופיל של הFF בהתקנה חדשה.ואם עדיין יש צרות(נדיר אבל קרה בעבר אולי פעמיים) אני עושה התקנה נקיה ודורס רק את התיקיות/קבצים של תוספים/הגדרות ספציפיות.אין דרך אחרת?פחות חשוב לי מהיסטוריה וbookmark, ההגדרות וה500 תוספים שלי הם החשובים- - - תגובה אוחדה: - - -אני מתכוון להתקין מחדש בלי להסיר את הקודם, חוץ מזה שאפשר לשמור את תיקיית הפרופיל איפשהו במחשב ולהוסיף אותה אחרי ההתקנה.100% זה לא ימחוק את ההגדרות?- - - תגובה אוחדה: - - -אני מתכוון להתקין מחדש בלי להסיר את הקודם, חוץ מזה שאפשר לשמור את תיקיית הפרופיל איפשהו במחשב ולהוסיף אותה אחרי ההתקנה.100% זה לא ימחוק את ההגדרות?
פורסם 2013 במאי 2812 שנים ספריית פרופיל הFF שנמצאת בUSERS/APPDATA מכילה הכל.אם תחליף/תדרוס איתה את תיקיית הפרופיל של הFF הההההההההההההההההכל יופיע לך.ואני מתכוון ההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההכל.כן גם זה.גם זה.וגם זה וגם זה.ההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההכל. נערך 2013 במאי 2812 שנים על-ידי Art Tatum
פורסם 2013 במאי 2812 שנים מחבר זההההההה הההההההה עבדדדדדדדדדדדד דדדדדדדדדדדתתתתתתתתתתתתת ווווווווווווווווו דדדדדדדדדדד הההההההההההה רררררר בבבבבבבבבבב ההההההההה
פורסם 2013 במאי 2812 שנים לא ידעתי שאפשר לגבות את הכל, נחמד לדעת.. אה ו צחחחחחחחחחחחקקקקקקקקקקתתתתתתתתתתתתתיייייייייי Art Tatum
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.