עבור לתוכן

לחכות ל Haswell ?

Featured Replies

פורסם

Kalen, תמיד שיוצא דור חדש אז בחודש (אפילו חודשיים) הראשון המחירים גבוהים יחסית, בגלל שהכל חדש ואין מלאי יציב (או שזאת עוד דגרך לעזור לחיסול המלאי), בכל אופן, אל תצפה למחירים כמו עכשיו בזמן בסמוך להשקה.

- - - נערך: - - -

אי אפשר לערוך כאן תגובות או לצטט... אל תתלוננו על הדאבל.

ליאור אתה בטוח? אני זוכר שזה היה ב-SATA 3 לא SATA2.

פורסם

SATA2 גוטה. הלוואי ב-3, ככה לפחות היה יותר יציאות.

פורסם

היה גם לחות עם תושבת למעבד תקולה שיוצרה על ידי פוקסקינון והלקוחות החזרו אותם בחזרה לחנות

היו גם לחות של ג'יגה בייט עם ביוס תקול ואולי יש עוד תמיד שיצא דור חדש של מוצרים

אז יש בעיות פחות או יותר לכן צריך לבדוק טוב ויש גם מוצרים מוצלחים

ושיש כאלה שווה לקנות גם עם הם קצת יותר יקרים

פורסם

התושבות הגרועות של foxconn זה בכלל בסוקט 1156

פורסם

סוכריות,

ומה הבעיה? יש תקלה - יש אחריות. פשוט מאוד. רוב החנויות נותנות אחריות של שנתיים פלוס, אם אני זוכר נכון, וסביר להניח שאם תהיה לך "בעיית ילדות" היא תופיע בתקופה הזאתי ותוכל לממש אחריות.

חוץ מזה, לעניינכם, בTMS כבר פורסמו מחירים ללוחות אם מבית ג'יגהבייט לתושבת 1150, מחירים מאוד סבירים וצמודים למחירי הלוחות של הדור הנוכחי.

אני לא אומר שהמחירים זהים, אבל ההתייקרות היא לא קיצונית כמו שנוטים לחשוב.

בנימה אישית, אני לא מסתכל על פספוסים.

אם אתה משתמש ביתי שמשתמש במחשב לפנאי, המעבדים הנוכחים יהיו מצויינים ובאמת שאין סיבה שתרגיש רע עם זה שאתה נמצא "מאחור".

אם אתה משתמש הארדקור, או משתמש במחשב לפרנסה, תחכה ותראה מה יהיה כשהמעבדים ייצאו.

אני הייתי אמור לקנות כבר מחשב, אבל מסיבות אישיות לא קניתי עדיין אז אני מחכה לסוף השנה במילא. המחשב שלי הוא גם לצורך פרנסה אז אני יותר בונה על המעבדים החדשים.

פורסם

גם ב-IQPC פרסמו לוחות עם מחירים לא רעים.

פורסם
סוכריות,

ומה הבעיה? יש תקלה - יש אחריות. פשוט מאוד. רוב החנויות נותנות אחריות של שנתיים פלוס, אם אני זוכר נכון, וסביר להניח שאם תהיה לך "בעיית ילדות" היא תופיע בתקופה הזאתי ותוכל לממש אחריות.

חוץ מזה, לעניינכם, בTMS כבר פורסמו מחירים ללוחות אם מבית ג'יגהבייט לתושבת 1150, מחירים מאוד סבירים וצמודים למחירי הלוחות של הדור הנוכחי.

אני לא אומר שהמחירים זהים, אבל ההתייקרות היא לא קיצונית כמו שנוטים לחשוב.

בנימה אישית, אני לא מסתכל על פספוסים.

אם אתה משתמש ביתי שמשתמש במחשב לפנאי, המעבדים הנוכחים יהיו מצויינים ובאמת שאין סיבה שתרגיש רע עם זה שאתה נמצא "מאחור".

אם אתה משתמש הארדקור, או משתמש במחשב לפרנסה, תחכה ותראה מה יהיה כשהמעבדים ייצאו.

אני הייתי אמור לקנות כבר מחשב, אבל מסיבות אישיות לא קניתי עדיין אז אני מחכה לסוף השנה במילא. המחשב שלי הוא גם לצורך פרנסה אז אני יותר בונה על המעבדים החדשים.

אין למה לחכות. אינטל כבר לא משפרת ביצועי עיבוד אלא צריכת חשמל וכרטיס משולב. ממבחנים שעשו בtoms לפני חודש-חודשיים ראו שההפרש בין מעבד IVB למעבד HASWELL מקביל היו במקרה הטוב 5%

פורסם
  • מחבר

יש לך קישור למבחני ביצועים האלה?

פורסם

אין כמעט משמעות היום לשיפורי המעבד בביצועי המערכת, אתה לא קונה מחשב בשביל למכור (זה לא אוטו) ולכן אם אתה צריך מחשב תקנה עכשיו.

השקעה בזיכרון/SSD/כרטיס גרפי הרבה יותר רלוונטית מהשיפורים בלוח הראשי והמעבד. לפחות בדור הזה(IVB -> Haswell).

לא תהיה ירידת מחירים דרסטית, חנויות פשוט יגמרו מלאים ויעברו לדור הבא ובינננו - אחת שכבר יהיו המעבדים החדשים ויעלו פחות או יותר אותו הדבר אתה תקנה את החדש ולא תחסוך 200 שח ותקנה את הישן.

פורסם
אין למה לחכות. אינטל כבר לא משפרת ביצועי עיבוד אלא צריכת חשמל וכרטיס משולב. ממבחנים שעשו בtoms לפני חודש-חודשיים ראו שההפרש בין מעבד IVB למעבד HASWELL מקביל היו במקרה הטוב 5%

לא ממש מדוייק...

"Core i7-4770K is in the neighborhood of 7 to 13% faster than Core i7-3770K i"

להלן הקישור לדף האחרון של הביקורת: http://www.tomshardware.com/reviews/core-i7-4770k-haswell-performance,3461-8.html

לגופו של ענין, תלוי מהם שימושי המחשב.

לצורך רינדור כבד, הרבה זיכרון והרבה כוח עיבוד (ריבוי ליבות ונימים) משפרים משמעותית את זמן הרינדור.

זו הסיבה שאני מחכה ל HASWELL אבל למעבדי משושי ליבה או יותר...

בכל מקרה, לקנות כעת מחשב כשהפלטפורמה עומדת אוטוטו להתחלף לא נראה רעיון נבון,

אלא אם זקוקים למערכת מחשב חדשה נואשות

פורסם

אני בכלל הייתי הולך על שילוב סנדי\אייבי יד שניה. ברגע שיצא ההאסוול הרבה אנשים ימכרו את מערכות הסנדי\אייבי שלהם כדי לקבל את "המילה האחרונה" ואני מניח שיהיה אפשר להשיג 2500K בסביבות ה600 ש''ח

פורסם

^^ בדיוק!

פורסם

2500K ב 600 שח? האם ה I5 Haswell גרסת K, מציע יותר OC ? אם לא, מה הסיבה של מישהו לשדרג? 10-15% יותר ביצועים? לרוב אלו שיש 2500K בכל מקרה שאר השיפורים לא רלוונטיים. (השיפורים הגרפיים והשיפורים בצריכת החשמל)

פורסם
אני בכלל הייתי הולך על שילוב סנדי\אייבי יד שניה. ברגע שיצא ההאסוול הרבה אנשים ימכרו את מערכות הסנדי\אייבי שלהם כדי לקבל את "המילה האחרונה" ואני מניח שיהיה אפשר להשיג 2500K בסביבות ה600 ש''ח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים