עבור לתוכן

קירור למעבד+ מאוורר למארז

Featured Replies

פורסם

שלום, אני רוצה לעשות oc למעבד Intel g2020 שלי ובשביל זה אני רוצה לקנות קירור חדש ומאוורר למארז

המארז שלי: cooler master k380 שכרגע בנוסף למאוורר שבא איתו יש מאוורר 120 של חברת bitfenix על הדלת

התקציב שלי זה עד 250 לקירור של המעבד ו50 למארז בתטספת קל 30 שקל חריגה לשני החלקים (ביחד לא לכל אחד)

חנות לקניה:

Tms או ivory

חשבתי על הקירור הזה

http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8273

ב200 שקל ובשאר התקציב לקנות שני מאווררי 120 שאחד יעמוד על הקירור למעבד ויוציא את האוייר החם מהצלעות קירור לגב במארז שבו יעמוד מאוורר 120 נוסף שיוציא את האוויר החם אחוצה

מה שאני לא יודע זה איזה מאווררים כדאי לקנות ואם בכלל מה שאני רוצה לעשות כדאי אני ישמח לעוד קצת חוות דעת ורעיונות נוספים

תודה

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת? כמו שעושים לכל מעבד אחר

פורסם

לכל מעבד אחר בתושבת מרימים מכפלה... בלוח Z77.

צר לי להיות זה שמבשר לך את זה, אבל בלי לוח Z77 ומעבד 3570K או 3770K אתה לא יכול לבצע אוברקלוק בתושבת הזאת.

פורסם
  • מחבר

ואוו כמה שאני שונא אותך כרגע

בסדר בכל מקרה תודה רבה אני ישאר עם הקירור סטוק

פורסם

בכסף שהשקעת על המעבד+קירור ועוד הכסף שאתה התכוונת להשקיע על קירור חזק ומאוורר למארז, הייתי יכול כמעט לקנות I5.

פורסם
  • מחבר

המחשב לא נקנה עכשיו אלא יחסית מזמן חפני שהיה לי צורך בoc אבל זה בסדר אני יבדוק אולי אני יצליח לקמבן i3 או i5 על המאבד שלי ותוספת של התקציב לקירור יותר רציתי להתנסות בoc מאשר את השיפור במעבד אבל שיהיה

בכל מקרה תודה רבה לכם

פורסם

המאמץ מיותר המעבד לא יאפשר לך OC וגם מה שהוא יאפשר (בהעלאת תדר הבסיס) לא תחזיק או יגיע רחוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים