עבור לתוכן

מצלמה וציוד היקפי

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לגבי הסיגמה המדוברת, עלותה מתחילה ב2785 ש"ח (עפ"י זאפ)..

במחיר הזה אני מעדיף להשקיע עוד קצת ולקבל Tokina 11-16 2.8.

מה גם שמעתי לא פעם על העדשות של סיגמה שבקרת האיכות שלהם על הפנים ולא פעם נופלים על מוצר דפוק מהאריזה.

עדשת קיט 18-105 + D7000 משאירים אותי עם עודף של כ 1750+-.

שזה מותיר לי אפשרות להשקיע בחצובה+ ראש איכותיים.

הדרישות שלי לחצובה: יציבות, קלות(טיולים), אפשרות לצילום אופקי ואנכי.

לגבי הראש..Ballhead טוב כלשהו.

כמו כן מה לגבי תיק למצלמה? (עד 500 ש"ח)

תודה על ההמלצות!

נערך על-ידי Guardian Spirit

פורסם
  • מחבר

שקלתי מחדש את העדשה, נראה לי שאני אלך דווקא על העדשה הזולה יותר 18-55 ובכך אחסוך עוד כסף לציוד מקיף. (זוויות רחבות עד בינוניות זה תחום העניין שלי במילא)

בנוסף לכך 18-55 תתן לי אפשרות קטנה למאקרו, שזה ממש נחמד.

פורסם

אם יש תקציב - הייתי ממליץ בחוזקה על עדשה אחרת מאשר 18-55

זאת עדשה שלוקחים במקרה של חוסר תקציב.

בהצלחה.

פורסם

D7000 משומשת נמכרת ב 2500-3000 ש"ח חלקם עדיין באחריות.

עדשת קיט מומלצת בעיני היא 16-85 שקשה יותר למצוא אותה כמשומשת.

גם 18-105 ו 18-70 הותיקה עושות העבודה כאשר הראשונה בעלת מייצב אך צמצם שנסגר כבר באמצע הזום לעומת ה 18-70 שב-70 היא 4.5.

כמו כן, במחיר של D7000 משומשת תמצא גם D300/S בעלת גוף מסיבי ועמיד יותר, אך חיישן מדור אחר אחורה (כמו ב D90) וגישה מהירה לפונקציות שימושיות (כפתורים פיסיים).

נ.ב

רוב המצלמות הנמכרות בפורום מכירה של D-SPOT במצב מצויין ולפי מספר הודעות המוכר תוכל לוודא שלא מדובר במצלמה "חשודה" כמו באתרי יד2 למינהם.

אני לא מוכר כלום ואין לי אינטרס שתקנה שם ממישהו...

פורסם

דווקא העדשה שמגיעה עם ה d7000 שהיא 18-105 מצויינת! גם המחיר לא מפיל אותך לקרשים כי זה חלק מקיט. אני תמיד מסתובב עימה והיא טובה לכל מה שמזדמן לך לצלם.

בלינק הבא יש הרצאה על איזה עדשות כדאי לבחור. הראשונה היא דווקא עדשת הקיט. בנוסף קח עדשה לצרכים המיוחדים שלך.

נדב נרקיס / אבדור חלת

פורסם
  • מחבר
D7000 משומשת נמכרת ב 2500-3000 ש"ח חלקם עדיין באחריות.

עדשת קיט מומלצת בעיני היא 16-85 שקשה יותר למצוא אותה כמשומשת.

גם 18-105 ו 18-70 הותיקה עושות העבודה כאשר הראשונה בעלת מייצב אך צמצם שנסגר כבר באמצע הזום לעומת ה 18-70 שב-70 היא 4.5.

כמו כן, במחיר של D7000 משומשת תמצא גם D300/S בעלת גוף מסיבי ועמיד יותר, אך חיישן מדור אחר אחורה (כמו ב D90) וגישה מהירה לפונקציות שימושיות (כפתורים פיסיים).

נ.ב

רוב המצלמות הנמכרות בפורום מכירה של D-SPOT במצב מצויין ולפי מספר הודעות המוכר תוכל לוודא שלא מדובר במצלמה "חשודה" כמו באתרי יד2 למינהם.

אני לא מוכר כלום ואין לי אינטרס שתקנה שם ממישהו...

דווקא העדשה שמגיעה עם ה d7000 שהיא 18-105 מצויינת! גם המחיר לא מפיל אותך לקרשים כי זה חלק מקיט. אני תמיד מסתובב עימה והיא טובה לכל מה שמזדמן לך לצלם.

בלינק הבא יש הרצאה על איזה עדשות כדאי לבחור. הראשונה היא דווקא עדשת הקיט. בנוסף קח עדשה לצרכים המיוחדים שלך.

נדב נרקיס / אבדור חלת

להבנתי כשמדובר בקיט אז זה 18-55/18-105, כשכל השאר כבר נפרדות.

לגבי ה 18-70 היא יקרה יותר, איטית כמו ה 105, קצרה יותר ומגיעה ללא מייצב..רכישה מאוד מוזרה בעיני בנסיבות אלה.

אני לא מוכן להתפשר על יד שניה ובכאבי ראש של האחריות במקרה הצורך, במיוחד לא בתחום הצילום שבו אני חלש יחסית.

כפי הידוע לי גם ב 7000 ניתן להגדיר כפתורים שימושיים..

חקרתי עוד קצת ומסתבר שאכן ה 18-105 נותנת את יחס הביצוע/מחיר הכי טוב.

נ.ב.

שכחתי לציין שה 16-85 מאוד יקרה ואיטית. אקסטרא 2 לרוחב לא מצדיק את העלות.

מילא אם היא הייתה 2.8 אבל היא לא.

ולכן לא נראת עדיפה על 18-105 כלל.

מה לגבי שאר הציוד?

פורסם

הבאתם לי חשק לD7000 נראת טוב.

מעניין בכמה אוכל למכור את הציוד שלי כדי לקנות D7000 ועדשת קיט 18-105, ביחד זה 4700 שח.

הבעיה שלי למכור היא שאני צריך להחליף את כל העדשות כולל פלאש חיצוני.

מצלמה 500D, עדשות: קיט 18-55, 28-135 עם מנוע פוקוס, 75-300 רגילה לא מיוצבת, גריפ לא מקורי עם שלט ועוד שני סוללות תחליפיות, פלאש חיצוני ex430 ומרכך.

או שפשוט עדיף לי לקנות מצלמה של קנון טובה יותר ובכך לחסוך חלק מהבלאגן?

המצלמות של ניקון ברמה הבינונית יותר מושכות אותי, בקנון יש את 7D או 5D שמשכו אותי אך אלו דגמים ישנים בטח, מה חדש בצד של קנון ברמה של הD7000?

פורסם
  • מחבר

שמע 7d נראת אחלה מצלמה וגם תחסוך לך את הבלגאן, אז מה שהיא קצת מיושנת! יש לה את היתרונות שלה שאפילו בניקון d7100 אין. (Buffer גדול, Video live aparture change)

לגבי 5d אז היא בכלל Full frame ככה שייתכן שחלק מהעדשות שלך לא יתאימו.

פורסם
  • מחבר

בינתיים חשבתי על חצובת Manfrotto 190cxpro3 עם ראש 486rc2.

לא זול אבל מושקע היטב לטווח ארוך ונראת כמו אחת שבדיוק עונה לדרישות.

לגבי תיק חשבתי על תיק גב של lowepro fastpack 250. אמנם אין לו רצועות להחזיק את החצובה אבל ראיתי בחור ששם לו גומיה שתחזיק :)

פורסם

היה איזה תיק שרציתי לקנות אז, לא זוכר את שם החברה אולי KATA או משהו כזה..

פורסם
  • מחבר

ואו אין לך מושג על מה הדלקת אותי עכשיו..אני אנסה להתאפק..KATA MultiPro-120 PL

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים