עבור לתוכן

נו אז התחדשתי ב 100 מגהביט. מה עושים עם זה?

Featured Replies

פורסם

אני שואל ברצינות, חבר'ה.

* מבחינת מהירות טעינת אתרים ווידאו HD, כנראה שאין הבדל בין זה, לבין אינטרנט במהירות 20 מגהביט ואף פחות מזה.

* מבחינת הורדת טורנטים מטרקרים ציבוריים, אי אפשר לנצל את כל רוחב הפס בהורדת טורנט בודד. לפחות אני לא מצאתי כזה. אני יכול להוריד 10 סרטים במקביל, אבל מה זה יעזור לי? :) אני יכול באותה הצלחה להוריד סרט אחד ב 12-20 מגהביט תוך אותו זמן בערך.

אז נכון, ישנם גם הטרקרים הפרטיים ששם מהירות ההורדה היא מקסימלית ל 100 מגהביט.

האם יש עוד דרך לנצל את האינטרנט המהיר שלי? משהו מדהים שעוד לא חשבתי עליו?

או שהכל אשליות של מהירות? :)

פורסם

הא? מה ציפית ? שיצאו לך חללית מהמחשב?

פשוט קיבלת מהירות הורדה גבוהה יותר זה הכל.

ו100 מגהבית = 12.5 מגה ביית . את המהירות הזאת לא תעבור ...

פורסם
  • מחבר

האמת שצפיתי שניתן יהיה להשיג מהירויות יותר טובות בטרקרים ציבוריים. לפחות של 4 מגהבייט בשניה, וזה לא קורה.

בנוסף שאלתי עם יש עוד רעיונות לגבי השגת "חווית אינטרנט" טובה יותר, ללא קשר להורדות. אולי מישהו עושה משהו שאני לא מכיר.

פורסם

אני מצליח להוריד טורנטים ב-7-11 מגה בדרך כלל.

פורסם

STEAM. אני מוריד משחק תוך 10-20 דקות כשבעבר הייתי צריך לחכות כמה שעות עד לילה שלם.

סדרה יורדת תוך דקה (אם זה 300 מגה) או מספר דקות אם זה HD. לרוב אני צופה איזה פרק כשאני קם בבוקר, ואני לא מספיק להכין קפה וכבר יש לי מה לצפות ב20-40 דקות הקרובות לפני שאני הולך ללימודים או עבודה.

צריך פשוט לדעת מקורות.

פורסם

"נו אז התחדשתי ב 100 מגהביט. מה עושים עם זה?"משלמים יותר לתשתית ולספק.

פורסם

"נו אז התחדשתי ב 100 מגהביט. מה עושים עם זה?" - עושים בדיקה ב speedtest, ומוסיפים את התוצאה לחתימה

פורסם

LoL...

מורידים מהירות ל 50Mb או 30Mb בגלל שהתשתית באזור מגורים לא מאפשרת יותר, ואז ממשיכים לשלם על 100Mb בגלל שהחבילות במהירויות כאלה עולות אותו דבר.

פורסם

צודק. חסר פה פלוס 1

פורסם
LoL...

מורידים מהירות ל 50Mb או 30Mb בגלל שהתשתית באזור מגורים לא מאפשרת יותר, ואז ממשיכים לשלם על 100Mb בגלל שהחבילות במהירויות כאלה עולות אותו דבר.

כשמגלים שהמהירות באמת על הפנים בגלל התשתית של בזק מנסים להשיג את המבצע של הוט 100 מגה ב 100 ש"ח שאף נציג לא יודע שהוא באמת קיים. ובסוף נשארים עם בזק.

ועכשיו רצינות

מתי לעזאזל בזק תוכל לספק 100 מגה לכולם כמו שצריך ?

הכי מצחיק שלא לפני הרבה זמן המנכל של בזק באתר וואלה אני חושב ראיתי את זה שהוא מתגאה שהם מסוגלים לספק אפילו 200 מגה

פורסם

הכוונה לבית של המנכ"ל כמובן.

פורסם

לא רואה סיבה לקנות כזו מהירות, הרי אתה מקבל רק מהירות הורדה, זה לא סימטרי ובכלל- 100 מגה זה רק מספר.

בפועל תקבל 20 במקרה הטוב, יותר מזה תלוי כמה עמוס הקו של השכונה\איזור שלך (גם אם הוא לא עמוס המהירות שתקבל לא תהיה משהו...)

חוץ מזה, מי ישמע אתה מחזיק חוות שרתים בבית, 10 מגה היה נותן לך בדיוק אותה תמורה ובמחיר הרבה יותר נמוך

פורסם

מדהים - נגמרת תקופת ההטבה ובזק מתעקשים לדרוש 130 ש"ח בשביל 50/3 (מספיק בהחלט). אותם לרגולטור!!!!!!!!!!!!!1111 :mad0233:

פורסם
  • מחבר
אני מצליח להוריד טורנטים ב-7-11 מגה בדרך כלל.

בטרקר ציבורי כשאתה מוריד טורנט אחד? אם זה כמה ביחד, אז אין לזה כמעט יתרון מבחינה פרקטית - view/use on demand, שזה היה החלום הגדול.

חבר'ה אהבתי את הרוח החיה פה, כי עדיף לצחוק מלבכות :)

אני במבצע של ה 100 ב 100 בהוט. האינטרנט שלי התייקר בסך הכל ב 30 ש"ח ממה שהיה כשהייתי ב 12 מגה. אמרתי לעצמי שחייבים לנסות. לפחות שאדע מה הייתי מפסיד.

אולי אני סתם עצלן וקמצן. הרי יש את הפיתרון הזה של הסידבוקס. אולי אני בכלל לא צריך את כל ה view on demand הזה כי גם את מה שיש לי אני לא ממש רואה.

כאילו שעולם האינטרנט נמצא עכשיו במין מיצוי מסויים - הדפים נטענים מהר, הוידאו זורם יפה, אפשר להוריד נפח גדול יחסית מהר.

לא יכול להיות שזה כל מה שיש..צריכה לבוא התפתחות טכנולוגית משמעותית כדי לפתוח בפני הגולשים אפשרויות אינטרנט נוספות שאין כיום. למהירות אקסטרא אין הרבה ערך מוסף היום, אבל אני מאמין שיהיה בעתיד.

פורסם

שידרגתי למשפחה את האינטרנט ל100 ואז ירדתי ל50 באותו המחיר, אבל חסכתי על הדרך 40 ש"ח כי גם ככה נשאר לנו לשלם על הראוטר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים