פורסם 2013 במאי 2612 שנים שלום, מקווה שתוכלו לעזור לי ולתת לי טיפים שאני קורא ספר או מתחיל ללמוד אחרי 10-9 עמ הכל נהיה לי קשהכאילו אני לא יכול להמשיך ליקרוא(גם אם אני נוקח הפסקה לכמה דקות אחרי דף או שתי דפים עדיין אותה הבעיה) מה אפשר לעשות בנידון?.זה חשוב לי ללימודיםוזה תוקע אותי כל הזמן
פורסם 2013 במאי 2612 שנים דבר ראשון שאני ממליץ - לך לאבחון לימודי. היום אלו שסובלים מקשיי למידה זכאים להקלות עד רמת הקראה בע"פ. יכול מאוד לעזור.
פורסם 2013 במאי 2612 שנים (גם אם אני נוקח הפסקה לכמה דקות אחרי דף או שתי דפים עדיין אותה הבעיה) מזה נוקח? התכוונת ל-לוקח..
פורסם 2013 במאי 2612 שנים אתה חושב שאתה יודע מה בדיוק מקשה או מפריע לך להמשיך?הסביבה אולי רועשת או שיש גורמים שמסיחים את הדעת?
פורסם 2013 במאי 2612 שנים אם קשה לך להתרכז בקריאה תנסה אולי הרצאות ווידאו במקום. אתה יכול למצוא על כל נושא.
פורסם 2013 במאי 2612 שנים רק לי נראה מוזר שמשתמש נרשם היום וזה הפוסט הראשון שלו בפורום של אתר העוסק במחשבים? זה טיפשי במקרה הטוב.נו, לפחות הוא לא צירף שום לינקים. אולי אני סתם פאראנואיד.בכל מקרה, פותח התראד, אני ממליץ להמנע בהתחלה עם הריטלין והכימיקלים, ולנסות את שאר הדברים שהוצעו פה קודם.
פורסם 2013 במאי 2612 שנים לא רק לך נראה מוזר..לפני כשעה רציתי לרשום משהו אחרי שבדקתי כמה הודעות יש למשתמש..משהו מריח לי כמו Abpower..
פורסם 2013 במאי 2712 שנים מחבר חברה תירגעו יש לי שם משתמש מ2006 בערך על שם k22 זה עושה חי בעיות בכניסה לאחרונה ובגלל זה פתחתי חדש
פורסם 2013 במאי 2712 שנים כל-כך הרבה בוטים ושתולים לאחרונה שאני פשוט מאבד את זה... תבקש מהמנהלים שיעזרו לך לשחזר את המשתמש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.