פורסם 2013 במאי 2512 שנים הי, אז בזמן שאני משחק אחרי כמה זמן בCOD4 אז כל הפורטים של ה USB נכבאים וצריך לעשות ריסטארט למחשב, מה זה בדיוק? הלוח אם שלי P8H61-MLE אם צריך לדעת..
פורסם 2013 במאי 2512 שנים תבדוק את הנתב האלחוטי שלך או את המודם שלך וכמובן את כל החיבורים שניכנסים למחשב כי מפה זה ניראה שיש לך קריסות בשידורוקליטה לאינטרנט תתקשר לספקית האינטרנט שלך שיהיה בהצלחה !!
פורסם 2013 במאי 2512 שנים מחבר תבדוק את הנתב האלחוטי שלך או את המודם שלך וכמובן את כל החיבורים שניכנסים למחשב כי מפה זה ניראה שיש לך קריסות בשידורוקליטה לאינטרנט תתקשר לספקית האינטרנט שלך שיהיה בהצלחה !!תגיד לי אתה על סמים ? נראלי שאתה בפוסט הלא נכון
פורסם 2013 במאי 2612 שנים תגיד לי אתה על סמים ? נראלי שאתה בפוסט הלא נכוןחשבתי פורטים אינטרנט Cod4 אתה יודע אתה יכול להגיד בעיברית תקינה,במקום בלועזית יציאות יואסבי ולא אני לא לוקח סמים חחח תחליף את המפצל USBאם יש לך משהו כזה,ואם לא תתקין מערכת הפעלה מחדש המלצה Xp לצורך בדיקה מחודשת של התושבת הקטנה שיושבת על הלוח. (התושבת של היציאות של הפורוטים).
פורסם 2013 במאי 2612 שנים תנסה לנתק כל מה שאפשר מחיבורי ה-usb ולנסות שוב, או שיש לך משהו שמקצר או שאולי זו התנגשות חומרה.
פורסם 2013 במאי 2612 שנים תגיד לי אתה על סמים ....אני מבקש להמנע משפה זו - כל אחד בא לעזור איך שהוא יכול - לא מוצאת חן בעיניך התגובה אל תגיב בצורה זו.לעניינו - איזה כרטיס מסך יש לך? ובכלל מפרט (בדגש על ספק ועל צרכנים) - הכיוון שלי הוא שהמערכת שלך צורכת יותר מדי זרם בזמן מאמץ (משחק בעל דרישות גבוהות המנצל יותר זרם במערכת) - USB מוגבר נופל בזמן זה (וראיתי אף דיסקים קשיחים שזה קורה אצלם)בהצלחה,גבריאל נערך 2013 במאי 2612 שנים על-ידי gabriel6
פורסם 2013 במאי 2612 שנים מחבר לא התכוונתי להעליב זה היה יותר בצחוקGTX460 DirectCU TOP 768MB GDDR5 DX11i5 3450 3.1GHzAsus P8H61-MLECX 500W1x4GB Kingstonוהאמת זה אתמול קרה לי גם כשלא עשיתי כלום במחשב(ראיתי טלויזיה) וחזרתי לשנייה הזזתי תעכבר וזה קרה...אני יכול לפרמט אבל לWIN7, נראלי שרוב הסיכויים זה יעזור כי אני באמת צריך פרמוט אבל מצד שני אני עדיין לא יודע מה הבעיה בדיוק. נערך 2013 במאי 2612 שנים על-ידי woodk1d
פורסם 2013 ביוני 212 שנים מחבר אני מבקש עזרה בבקשה.זה כבר לא קורה רק באמצע משחק זה קורה כל כמה זמן וזה פשוט משגע אותי
פורסם 2013 ביוני 312 שנים ניסיתתנסה לנתק כל מה שאפשר מחיבורי ה-usb ולנסות שוב, או שיש לך משהו שמקצר או שאולי זו התנגשות חומרה.?תנסה גם להחליף עכבר.
פורסם 2013 ביוני 312 שנים מחבר מזה קשור אבל לעכבר אם אני אומר שזה קורה לכל הדברים שמחוברים בUSB?זה אוזניות מקלדת ועכבר.
פורסם 2013 ביוני 312 שנים אתה יכול להמשיך לשאול "מה זה קשור" ולא לעשות שום דבר ממה שמציעים, אבל מה שבטוח - אם לא תעשה דבר, הבעיה שלך לא תיפתר.כשאמרו לך "אולי יש משהו מקצר" - חשבת שאולי זה יכול להיות דווקא העכבר?במיוחד לאור זה שאמרת שלאחרונה זה קרה פתאום אחרי שהזזת... את העכבר.יכול גם להיות (ואולי אפילו סביר) שכל הלוח שלך דפוק וצריך להחליף אותו, אבל למה לא לנסות תחילה משהו פשוט כמו לנתק / להחליף התקני USB?
פורסם 2013 ביוני 312 שנים מחבר כי אין לי משהו אחר.אני רק רוצה לדעת עוד סיבות שזה יכול לקרות ולא סתם להציע רעיונות אני יודע שאתם רק מנסים לעזור ותודה על זה.
פורסם 2013 ביוני 312 שנים גם על הסיבות כבר אמרו לך:1) התקן USB תקול שמקצר2) לוח אם תקולעכשיו מה תעשה עם המידע זה?
פורסם 2013 ביוני 512 שנים מחבר נו אז מה אני עושה? אני חושב שהעכבר הוא זה שעושה את הבעיה, אז מה אני עושה? מחליף עכבר? מנסה אחר לבדוק אם זה באמת זה?- - - תגובה אוחדה: - - -חייב לציין שזה כבר לא קורה רק במשחק זה כבר יכול לקרות כל כמה דקות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.