פורסם 2004 בפברואר 1021 שנים כלומר אם אני ישים קטודה, אז זה "יזהר" לי?אותו דבר על הסליבינג שבא עם הBUTTERFLY
פורסם 2004 בפברואר 1021 שנים תומכים ?!אם תעשה עידכון ביוס למאווררים אז כן...סתם לא לא הם ולא הסליברים של הספק butterlfly זוהרים בUV לפי מיטב ידיעתי
פורסם 2004 בפברואר 1021 שנים מחבר אולי יש דרך לצבוע אותם כך שהצבע לא יותז לצדדים כשהמאוורר פועל?כל טוש רגיל יספיק לזה?
פורסם 2004 בפברואר 1021 שנים אפשר לצבוע מאווררים עם ספריי מיוחד שגורם להם להיות רגישים לUV (שכחתי את קוראים לספריי).אם תצבע עם טוש/עט UV זה גם יהיה בסדר, אבל טוש רגיל??? ???
פורסם 2004 בפברואר 1021 שנים לישתמש בספריי צבע על המאווררים זה קצת מסוכן!!!אתה אחר כך צריך לשמן טוב את המאווררים ( לא יותר מדי לשמן!!! )
פורסם 2004 בפברואר 1021 שנים מחבר לישתמש בספריי צבע על המאווררים זה קצת מסוכן!!!אתה אחר כך צריך לשמן טוב את המאווררים ( לא יותר מדי לשמן!!! )אז אני לא ישתמש בספרי
פורסם 2004 בפברואר 1021 שנים אתה יכול לישתמשש אבל בעדינות ולא בהפרזה ( רק על תעבור את האזור של "הכנפיים" \ הוא איך שלא קוראים לזה ) ואם יש לך מאוורר ג'נרי לא בשימוש תנזה עליו קודם
פורסם 2004 בפברואר 1121 שנים מחבר יש לי מאוורר אחד של המארז ששמתי במקומו את הBLOWER ואני לא משתמש בו כרגעאולי בעתיד אני ישים על מחשב אחר... אני ינסה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.