עבור לתוכן

היררכית עכברי גיימינג

Featured Replies

פורסם

2WrJX.png

מקור : 4chan

מה אתם אומרים?

פורסם

השפיטה פה על פרמטר אחד בלבד וזה תיקון תוכנה/חומרה מובנה, ההשפעה כאן על משחקים מאוד ספציפיים (יריות כנראה), אין מילה אחת על ארגונומיה.

כל כך הרבה הגזמות, נראה כאילו ילד בן 15 עשה את זה.

פורסם

הוא מגזים, חלק מהעכברים שהוא אומר לא לקנות בשימוש אצל שחקנים מקצועיים או מאוד דומים לעכברים שהוא כן ממליץ עליהם...

חוץ מזה אין התיחסות לחלק מהחברות (למשל CORSAIR ו TT ESPORTS) למרות שגם הן מיצרות ציוד יחסית טוב.

פורסם
  • מחבר
הוא מגזים, חלק מהעכברים שהוא אומר לא לקנות בשימוש אצל שחקנים מקצועיים או מאוד דומים לעכברים שהוא כן ממליץ עליהם...

חוץ מזה אין התיחסות לחלק מהחברות (למשל CORSAIR ו TT ESPORTS) למרות שגם הן מיצרות ציוד יחסית טוב.

צודק , אבל אל תשכח ששחקנים מקצועיים ממומנים ע"י ספונסרים והם חייבים להשתמש בציוד שלהם , לא שזה בעיה ברוב המשחקים , אבל ספציפית בFPS מקצועי השחקנים לא מתפשרים והם לרוב לא יסכימו לשחק עם עכברי לייזר או עכברים עם acceleration בכללי .

ד"א אף אחד לא אמר שהרשימה הזו מדוייקת ונכונה אבל הייתי מוכן להסכים שהיא נותנת מבט כולל די נכון לגבי סוגי חיישנים וכו'

פורסם

הוא דיי צודק יש כמה דברים שהיתי משנה אבל זה דיי נכון

פורסם

כרגע לפי הביקורות Roccat savu ו Zowie AM-GS הכי משתלמים באזור 200-400 ש"ח

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
כרגע לפי הביקורות Roccat savu ו Zowie AM-GS הכי משתלמים באזור 200-400 ש"ח

דווקא קראתי המון בנוגע לנושא הזה, טוב שהתמונה הזאת פורסמה, למדתי הרבה בנושא אופטי וללייזר, ועכשיו אני מבין למה אני משתגע לפעמים עם הלייזר G700 בגלל ה Acceleration הזה ללחוץ על X בוינדוס יכול להטריף בנאדם, ועכשיו בכלל הבעיה של הקליקים הידועה קורה לי גם בכפתור ימני שנתקע וחוזר וגם בכפתור שמאלי, אני אשלח את העכבר דרך החנות שיביאו חדש.

ובכל מקרה לא נוגע יותר בלייזר עד שיבטלו את כל הנושא של מספרים גבוהים וישפרו באמת את הדיוק ללא זבל נוסף מהצד שלהם.

אני בכל מקרה הולך עכשיו לקנות 2 עכברי DA2013 אחד למחשב נייד ואחד לנייח. נקווה שלא יהיו לי בעיות איתם כי אני רוצה לשחק נורמלי כבר כמו שצריך, עכבר משפיע ותמיד ישפיע דיוק. אם אי אפשר לעשות עיגול שלם העכבר הוא זבל זה בסופו של דבר אנחנו לומדים מזה.

למי שיש כח לקרוא זה נציג בכיר של הנדסת חשמל בלוגי'טק שמסביר את כל העניין של חיישן, ובסופו של דבר לפי ההסבר לייזר יוצא זבל בהשוואה לאופטי, התשובה נעוצה שלייזר מציג מספרי DPI גבוהים אבל מציג יותר שגיאות דיוק, בעוד שאופטי מספק באמת DPI נמוך אמיתי בעוד שמציג שגיאות דיוק נמוכות, כלומר יותר מדוייק.

פורסם
דווקא קראתי המון בנוגע לנושא הזה, טוב שהתמונה הזאת פורסמה, למדתי הרבה בנושא אופטי וללייזר, ועכשיו אני מבין למה אני משתגע לפעמים עם הלייזר G700 בגלל ה Acceleration הזה ללחוץ על X בוינדוס יכול להטריף בנאדם, ועכשיו בכלל הבעיה של הקליקים הידועה קורה לי גם בכפתור ימני שנתקע וחוזר וגם בכפתור שמאלי, אני אשלח את העכבר דרך החנות שיביאו חדש.

ובכל מקרה לא נוגע יותר בלייזר עד שיבטלו את כל הנושא של מספרים גבוהים וישפרו באמת את הדיוק ללא זבל נוסף מהצד שלהם.

אני בכל מקרה הולך עכשיו לקנות 2 עכברי DA2013 אחד למחשב נייד ואחד לנייח. נקווה שלא יהיו לי בעיות איתם כי אני רוצה לשחק נורמלי כבר כמו שצריך, עכבר משפיע ותמיד ישפיע דיוק. אם אי אפשר לעשות עיגול שלם העכבר הוא זבל זה בסופו של דבר אנחנו לומדים מזה.

אני עברתי מ g500 בגלל הבעיה שאתה מתאר קניתי mionix naos 3200 ואני לא יודע איך לתאר את ההבדל פשוט שמיים וארץ גם הארגונומיה שהיא מדהימה וגם התחושה החלקה במשחקים , כל כך התלהבתי שאני חוזר למשחקי fps מלפני 5 שנים רק כדי לחוות אותם עם העכבר הזה .

ממליץ בחום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים