עבור לתוכן

עזרה| בחירת ציוד לקירור מים

Featured Replies

פורסם

תראה, בשמחה הייתי עוזר לך, אבל אין לי זמן לשרטט ולהתלבט לגבי מה לשים איפה.

תחשוב קצת, תסתכל בשרטוט תראה פניות חדות מדי, הסוד של קירור מים הוא קווים ישרים, ולעולם לא להצליב צינורות.

תסתכל גם על פרוייקטים באינטרנט כדי לקבל רעיון כללי של מה נמצא איפה.

טוב, לא משנה, אני נחמד מדי:

8fQmVNK.jpg

בירוק זה הברז, בגלל זה אני ממליץ מתאם זכר-זכר עם 90 מעלות, אחרת הברז יבלוט סתם.

הפילפורט זה באדום, הוא מחובר ישירות למאגר (בהנחה שאתה קונה את הפקק למאגר שנותן לך שלוש יציאות)

נערך על-ידי Ymac

• תגובות 55
  • צפיות 6.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תראה, זה מאוד "בערך".

תסתכל על מה שאני עשיתי.

לדעתי צריך לפחות ארבעה - חמישה 45 מעלות ואולי שניים - שלושה 90 מעלות. ישרים גם כן שלושה.

אני ממליץ לקנות את החלקים ה"גדולים" ואז כשרואים בעין הרבה יותר קל להחליט.

ואז מוציאים עוד הזמנה למחברים ואביזרים. ככה גם השגת פיצול הזמנות (פחות סיכוי לתפיסה במכס + אין ביטוח על משלוח)

פורסם
  • מחבר

אז להזמין רק את ה"חלקים" וכל הדברים שבניהם להזמין אחרי שיש לי את הכל מסודר בראש עם יכולת למדוד?

פורסם

לא

קודם אתה צריך שהכל יהיה מסודר לך בראש .

למדוד אתה צריך לפני שאתה מזמין .

תפתח את דלת המארז ותתחיל למדוד ולראות בערך מה אתה רוצה לעשות.

קח חוט בתור צנרת ותמדוד.

נערך על-ידי amadey

פורסם

הבעיה בחוט, היא שהוא לא משקף את הגמישות המוגבלת של צנרת PVC, ככה שמה שנראה בסדר עם חוט, עם צינור לא יילך.

לדעתי כדאי להזמין את החלקים הגדולים, הרי בהם אין הרבה הבדלים, ובין כה וכה הם ייבחרו (בלוקים, רדיאטור, משאבה ומאגר, וצנרת כמובן).

פשוט מרכיבים את החלקים "על יבש" ועם הצינור מנסים לראות איך להריץ את הצנרת.

כשסגורים על זויות יש אור ירוק להזמנה.

ככה אני עשיתי.

פורסם
  • מחבר

תשמע בתכלס, אם אני מפצל הזמנות פה של חלקים ואז פיטים אני משלם בסופו של דבר יותר כי הם לא עושים את המשלוח יותר יקר אבל אם זה מפוצל אני משלם על עוד משלוח וזה משהו שאני מעדיף להימנע ממנו

נערך על-ידי ziv_ew

פורסם

אבל בהזמנה אחת גדולה PPCS לא מסכימים להצהיר פחות + יש ביטוח של 40 דולר על המשלוח.

גם אני חשבתי ככה.

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

גבירותי ורבותי הרשו לי להציג:

xjd9.jpg

fvk8.jpg

cexk.jpg

dahs.jpg

ודרך אגב איך אני מסדר את הבעות? כמה מים צריכים להיות לי במיכל? אני פשוט מילאתי אני לא סגור על מה נכון פה

נערך על-ידי ziv_ew

פורסם

אני לא יודע לגבי הכמות, אבל נשמע שזה פעם ראשונה שלך עם מים אז כדאי שתדע שצריך להפתר מהאוויר בצינורות ... יש איזשהי שיטה, תחפש סרטונים ... ראיתי אחד של LINUS אבל יש לו איזה 4 ערוצים שונים אז אני לא יודע באיזה.

בדקת גם שאין טפטופים 24 שעות ?

פורסם
  • מחבר

בדקתי נזילות כבר ולמזלי הכל כשורה, יש לי עדיין מלא בועות פיציות שאם אני עושה למשאווה 100% הוא עושה עוד בועות בגלל הכח שהמים נכנסים למאגר. אני גם לא יודע אם המאגר מלא זה המצב הנכון כי למשל בסרטונים של ליינוס הוא לא משתמש בצילינדר על המשאווה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים