עבור לתוכן

עזרה| בחירת ציוד לקירור מים

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

כנראה נלחץ לי פעמיים על ההזמן

- - - תגובה אוחדה: - - -

*** NEW *** XSPC Razor GTX Titan/GTX780 Backplate $24.95

*** NEW *** Mayhems X1 UV Blue Concentrate - 250ml $17.95

*** NEW *** PrimoFlex Advanced LRT Tubing - 1/2in. ID X 3/4in. OD - Crystal Clear $16.50

*** HOT *** XSPC Raystorm CPU Waterblock - Intel - Fitting Size 1/2" Barb for 1/2" ID tube $49.99

Bitspower Dual / Single D5 Top Upgrade Kit 150 (ICE Black Tube + Black POM Cap) ` $44.95

*** NEW *** XSPC Razor GTX Titan/GTX780 - Full Cover GTX Titan Water-Block w/ Multiport Connector- Fitting Size No Fittings $121.99

Bitspower Premium G1/4" Black Sparkle High Flow 1/2" Compression Fitting (For Tygon 1/2" ID) $39.80

XSPC RX480 Extreme Performance Radiator Version 2- Nozzles Add Nozzle Pair, G 1/4" Swivel Angled [13mm, 1/2"] NZL-L13KG $134.94

Performance-PCs Über 655 Fully Modded (D5) 12 VDC Water Pump

- Pump Type MCP-655-PWM

- Nozzles No Nozzles

- Cable No changes (stock, unsleeved)

- Sleeve Color Black

- Heatshrink Color Black $212.95

וזה סבבה?(אני צריך לחשוב איך אני עושב מילוי ריקון עדיין)

• תגובות 55
  • צפיות 6.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לקחת מיכל שחור (מעושן) זה יהרוס את הצבע של המים.

ועדיין אין מחברי זוית.

תשמע, אי אפשר לבנות קירור מים בלי סקיצה בסיסית לפחות, הייתי מרחיק לכת אפילו למדוד עם מטר.

בסה"כ נראה טוב, אני רואה שלקחת את גרסאת ה-PWM של ה-D5.

פורסם

אדאפטר זה לא טוב, קצר מדי.

תעשה חישוב, תשרטט תראה בערך איך הולך וקח פיטינגים שמגיעים עם זוית מראש, כמו כאן:

599x560px-LL-fefd2dc4_BitspowerMatteBlackDualRotary45-DegreeCompressionFitting.jpeg

והמיכל עדיין לא בסדר, לקחת את הגרסה עם המכסים והבסיס השקופים, לך יש טופ שחור, זה ייראה רע.

אתה יכול לקחת את ה-UBER בגרסאת black sparkle ייראה נחמד לדעתי.

נערך על-ידי Ymac

פורסם

לא עדיף שתחכה לראות אם ל780 יש ממש פוטנציאל OC בכלל לפני שאתה רץ לזרוק את הכסף ?

פורסם

כבר יש ביקורות, הוא מסוגל להגיע ל-10 עד 20 אחוז שיפור, שזה נאה.

זה כמו הטיטאן עם פחות ליבות CUDA ופחות זיכרון, אפשר להעלות מתח לליבה.

פורסם
  • מחבר

איפה יש את החיבור עם הזווית הזה? ומזה הגירסאת ספארקל? יש פה רק שחור ושחור מאט

מצאתי את המחבר

https://www.dropbox.com/s/n6fupxgr9e9f3zy/Corsair_guts_full.jpg

זה בערך איך שניראה לי לעשות את הלופ. כמובן הצינורות ניראים פה צמודים מאוד לרדיאטור אבל זה ציור גס מאוד מאוד ואין לי כישרון בציורים שכאלה ושככתי לצייר אבל אני רוצה שיהיה לי פיצול שמהמשאבה יורד למטה ככה שיהיה לי ניקוז בנקודה הנמוכה ביותר של הלופ

נערך על-ידי ziv_ew

פורסם

לפי הסקיצה , תוודא שלמיכל יש שתי כניסות בחלקו העליון (אחרת לא תוכל למלא אותו) , הערכה גסה תצטרך 4X90 מעלות 3X45 מעלות.

פורסם
  • מחבר

בנוגע לברז ניקוז אני צריך בשביל זה עוד מלא פיטים ? כי יש מפצל T(אחד נכנס אחד יוצא ואחד לצינור?)

או שיש אלטרנטיבה טובה יותר?

פורסם

לא, אתה יכול לחבר לאחת היציאות במשאבה (זה היתרון בטופ, יש לך אפשרויות) אבל תצטרך מחבר מגשר זכר-זכר.

וכדאי לשים פקק בקצה השני, רק כדי להיות בטוח.

הברז לא הולך באמצע הלופ, אלא פשוט יושב בצד וברגע שפותחים אותו כל המים מתנקזים.

פורסם
לדעתי כדאי להפוך את הרדיאטור שהכניסות תהיהנה בצד השני.

גם יעבוד אפילו עדיף בשביל המראה והנוחות :xyxthumbs:

פורסם

זה עוצר לגמרי, למשאבה שלך יש חמש הברגות, שלוש יהיו תפוסות (שתיים מהתוספת של המאגר ועוד אחת יציאה לכרטיס)

אתה יכול לשים באחת מהשתיים הנותרות את הברז הזה, שמגיע עם הברגות נקבה משני הצדדים ביחד עם מתאם זוית זכר-זכר.

פורסם
  • מחבר

https://www.dropbox.com/s/bpvd5ac9bki3l21/Untitled.png

זה המעודכן, אני לא יודע אבל כמה פיטים לקחת מכל דברת והאם כדאי לי לקחת מאגר של 250? או שזה גדול מידי?

נערך על-ידי ziv_ew

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים