עבור לתוכן

שאלה שאלתית..

Featured Replies

פורסם

השילוש שיוצע למחשב משרדי בפורום למפרטים עפ"י רוב יהיה: G2020, כלשהו B75, ו4G זיכרון.

שילוש משומש כדוגמת זה: i5 750. P55A-UD3 .4GB DDR3 Corsair בעלות של 850 ש"ח. יהיה עדיף בהרבה לא??

כמובן בהתחשב בעובדה ששניהם עולים אותו מחיר בערך..

פורסם

עם סוקט מת וצ'יפסט זקן, אופק השדרוג שלך יהיה קצר יותר. זה גם יצרוך יותר חשמל בשביל ביצועים דומים, למרות שלמען האמת אני לא יודע מהם הפרשי הביצועים בין המעבדים.

פורסם

איפה מוכרים שילוש חדש כזה בחנות ב-850 ש"ח היום?

פורסם

הוא כתב בפירוש משומש.

ה-I5 חזק יותר.

פורסם

גם אני שקלתי את העסקה הזאת..

לאחר בדיקה החלטתי לרדת מזה - הבנתי שללוח אם על p55 קיימים בעיות מסויימות אם אתה מחבר pcie +usb3 (ממליץ לך לברר את זה)

ושים לב שבסביבות ה1100 שקלים אתה יכול לרכוש i5 ivy bridge ביחד עם לוח

פורסם
  • מחבר

איך בדיוק 1100???

פורסם

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=9937

1157 שקלים - רשום לרוכשי מחשב חדש - אפשר לדהר איתם והם מוכנים לעשות את המחיר הזה בלי קשר לרכישה נוספת

אני לא קניתי מהם בגלל המרחק ממני וכי קרוב משפחה שעובד בחנות מחשבים פשוט יכל להשיג את זה במחיר יותר זול.. אבל קיימים דילים דומים גם בtms

כדאי תמיד לעשות סקר שוק - קח בחשבון שתצטרך להוסיף זכרון - עוד כ150 שקלים.. ככה שזה יקפיץ מעט את המחיר (אלא אם כן יש לך זיכרון) - אני לא הייתי צריך אז הדיל הזה היה לי יותר משמעותי מהעסקה המשומשת

נערך על-ידי Xebu25

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

קח את הI5 המשומש. הביצועים שתקבל יהיו עדיפים בהרבה.

בקשר לUSB עם PCIE זה עובד בצורה כזאת בלוחות הP55A של GB - אם אתה משתמש בUSB3 או בSATA 6GBPS אתה יורד במהירות הPCIE לX8

אני מניח שאתה לא הולך לשחק משחקים תוך כדי שאתה עושה העתקות בUSB3 ככה שזה ממש לא משנה וגם אם כן , ירידה לX8 תפגע בביצועים בצורה מזערית

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים