פורסם 2013 במאי 2312 שנים כשאני מנסה להפעיל זה כותב לי :"מצטערים, אך הגרסה החדשה של מפות google אינה תומכת בדפדפן שבו אתה משתמש""הגרסה החדשה של מפות Google תומכת בשלב זה בדפדפנים הבאים בלבד: Chrome, Firefox, Safari 6+ או Internet Explorer 10+.הורד אחד מהדפדפנים האלו ונסה שוב ללחוץ על קישור ההזמנה.החוויה החדשה במפות Google מותאמת במיוחד לדפדפן שתומך ב-WebGL, כדוגמת Chrome."כתוב שזה כן תומך בפיירפוקס, והכרטיס מסך שלי מעודכן וכך גם הדפדפן. פיירפוקס תומך בwebgl, לא ? אז למה זה לא פועל...ניסיתי לחפש בגוגל אך ללא הצלחה.
פורסם 2013 במאי 2312 שנים כן אצלי.. ניסיתי כרום אקספלורר ופיירפוקסט, כולם בגרסאות האחרונות, וזה לא עובד.
פורסם 2013 במאי 2412 שנים מחבר איזה קטע מוזר.. ניסית למצוא לזה פתרון ? חיפשתי מלא ולא מצאתי כלום !מה עושים?...
פורסם 2013 במאי 2412 שנים גם בפיירפוקס וגם בכרום זה מאופשר, וזה עדיין לא עובד.הדמיות של WEBGL עובדות לי כמו שצריך, אז אני מניח שאין בעיה עם זה..http://www.gooengine.com/demofiles/pearl-boy/index.html נערך 2013 במאי 2412 שנים על-ידי itaysp
פורסם 2013 במאי 2412 שנים מחבר מצאתי באינטרנט פיתרון. משום מה זה קשור לשפה העברית...בשורת הכתובת תחפשו iw שזה העברית, ותשנו ל en.תהנו ! :-) *קרדיט למישהו לא ידוע מפורום אחר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.