פורסם 2013 במאי 2312 שנים ליינוס עושה קצת TROLOLOLO בהתחלה הייתי בטוח שזו בדיחה, אבל על הכרטיס רשום 780. או שממש בא לו לעצבן את נבידיה, או ש....אין לי מושג מה יהיה האינטרס שלו (פרסום?) נערך 2013 במאי 2312 שנים על-ידי Ymac
פורסם 2013 במאי 2312 שנים מחבר חחחחח ^ אין לך באמת ארבעה (נכון!?!?)ד"א, כמה זמן לדעתכם ייקח עד להוזלה מתונה של הכרטיס בחו"ל לסביבות ה-600 דולר?הייתי קונה בשמחה, אבל אני צריך למצוא קונה לבלוק (היי עדי!) ולחכות ש-EK יוציאו את הבלוק שלהם.
פורסם 2013 במאי 2312 שנים מישה, אני מבין שאתה קונה את הכרטיסים בשבילך כרייה? זה באמת כזה משתלם להוציא כסף *אמיתי* על כרטיסי מסך נוספים (ועוד לקנות את תוספי הPCI-E) בשביל לכרות כסף שלא נחשב לאמיתי?Ymac, אני לא חושב שתהיה ירידה משמעותית בקרוב, תסתכל על ה680 שעדיין מגרד את איזור ה3000 ש"ח מלמטה.אני אישית מחכה יותר ל770 ו760. סביר להניח שהם יהיו צמודים ל680 בביצועים, ואם הם יהיו במחיר שפוי אז אקנה אחד מהם. סביר להניח שאקנה את ה760.
פורסם 2013 במאי 2312 שנים כן, רק אחוז יחסית גבוה מזה הולך על חשמל, אז עדיף למצוא מקורות חשמל חינמיים ואז זה בהחלט יותר משתלם.אבל אנחנו סוטים מהנושא אז אפשר להפסיק את הדיון על זה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.